dilluns, 31 de març del 2008

Una nit per recordar

Estava desitjant dir-li alguna cosa, però com que m’acollono sols de pensar-hi, sols me la mirava. Varies vegades vam creuar les mirades, bé això no és del tot cert, varies vegades em va enxampar mirant-la, i jo, com no feia que mirava a una altra banda.

Se m’estava acabant la beguda i el que no volia era acabar pet, així que una mica amargat, com sempre, vaig decidir fer l’últim glop i anar-me a casa. “Què esperes el bus?” Vaig sentir darrere meu, espantat em vaig girar, era ella, amb prou feines vaig saber respondre “Eh?”.

Ella va riure, “Que si estàs esperant el bus? Perquè com veig que no em dius res, sols em mires ...” “Perdona, no pateixis no et molesto més, ja me’n vaig.” “I em deixaràs sola?” Jo m’estava fent un embolic, no entenia el que passava, o potser si, i estava acollonit.

El que era segur és que ella s’ho estava passant d’allò més bé amb mi. “A veure, si vols lligar amb mi, primer hauràs de fer alguna cosa més que no pas mirar-me.” “Si, no, ja, ... Perdona’m però és que normalment em torno de buit a casa, bé normalment no, sempre.”

Ella em mirava fent que sí amb el cap. “Això vol dir que hauré de fer jo la feina. Oi?” Llavors em va fer un petó als llavis. Jo anava pensant, més aviat tractant de pensar, que no m’havia d’accelerar. “Què no t’ha agradat el petó?” “Si, no és això, és que la situació em supera.” Però a qui collons se li acudeix de dir-li això a una dona que t’acaba de menjar els morros!

Ella em mirava, somrient. “Així doncs, el millor serà que et deixis portar una mica”, amb prou feines m’havia adonat que la tenia abraçada al meu coll i que m’estava prement els pits contra el meu pit. “Em dic Elena, i tu?” “Pere, em dic Pere.” Ella riu. “Estàs segur, sembla que dubtis.” “No, disculpa és ...” “La situació que et supera, ja ho sé.”

Vam estar una bona estona donant-li a la llengua, en tots els sentits. Jo patia perquè notava el meu paquet en tensió i patia per que ella no el notés, o no el notés gaire, o no l’importés. La resposta la vaig tenir, quan, després de mirar-me l’entrecuix, a cau d’orella em va dir “Veig que t’agrado.” Suposo que em vaig posar vermell com un rètol perquè ella va riure mirant-me. “Ens anem?”

Mentre sortíem ella es va posar davant meu, agafant-me la mà i tibant de mi fins tenir-me pegat al seu cul, un cul preciós per cert, mentre fèiem cua al guarda-roba va agafar les meves mans, posant els meus braços creuats per sota els seus pits, i portant les palmes de les meves mans als costats d’aquelles turgents mamelles.

Vaig aprofitar per fer-li petons a l’orella, mossegant-la suaument el lòbul, ella reia i es deixava fer mentre remenava suaument el cul contra mi. Vam agafar les jaquetes i vam sortir al carrer, la nit era freda, però sense humitat.

El camí va estar ple de parades per magrejar-nos, per besar-nos, per dir-nos que ens agradàvem. Vam arribar a la porteria, encara no tinc clar com vam entrar a l’ascensor, sols recordo els sabor dels seus llavis, la seva boca, la seva llengua, el tacte dels seus pits i de les seves natges.

Amb prou feines vam tancar la porta, les seves mans van començar una lluita aferrissada amb els meus pantalons, mentre jo, maldestre, li treia la brusa, deixant els seus mugrons desprotegits, lliures per ser tastats.

La meva boca s’atansà a un d’ells agafant-lo amb els llavis mentre la llengua el tocava per sobre, amb les mans cercaven una cremallera per la mini. “Deixa-la, no ens molestarà” em va xiuxiuejar mentre em treia el penis de dins els calçotets i l’acaronava fent baixar la pell amb tendresa.

Em va tirar a sobre el llit. “Treu-t’ho tot” Em va dir, mentre ella es desfeia de la camisa i del tanga, que per cert me’l va tirar a la cara encertant-me al nas. Es va pujar al llit i en dues passes es va posar per sobre el meu cap, agenollant-se, oferint-me un cony totalment depilat, uns llavis carnosos i un clítoris que sobresortia, tímid ,en un extrem.

“Que deixaràs que es refredi? Au menja!” Sóc obedient de mena, així que en vaig afanyar a fer-la contenta, un petó al caparró del clítoris, una llepada ràpida, una altra una mica més lenta, vaig repassar el tall d’amunt a baix fins trobar-li l’anus, on em vaig entretenir una mica.

“Ja sabia jo que havies de tenir una llengua increïble” Em deia mentre remenava el ventre per que li llepés tots els racons. Vaig ser una mica agosarat i vaig deixar que un dit s’enfonsés en el seu cul, la seva mà va buscar la meva i es va ficar un altre al costat del meu.

La meva llengua seguia llepant aquells llavis carnosos, humits, aquell clítoris que semblava voler escapar de les meves carícies, fins que ella va gemegar amb força, quasi cavalcant a sobre la meva cara, prement la seva figa contra la meva boca.

Va ser com un glop, un esquitx que em va mullar la cara per complert mentre ella seguia gemegant, quan va acabar de gemegar, va anar retrocedint al temps que s’abaixava, em va besar amb desesperació ficant la seva llengua dins al meva boca com mai m’ho havien fet.

Va deixar que el meu penis li entrés, sols u parell d’empentes i el va treure, va seguir baixant, mossegant-me els mugrons mentre una mà s’atansava al meu fal·lus, va llepar la meva panxa, i el meu ventre fins trobar la meva polla.

Un petó a la punta, desprès va començar un ball amb la llengua, repassant el capoll per totes bandes, baixant per tronc fins als ous que van acabar un darrere l’altre dins la seva boca. Va tornar a pujar i es va ficar el penis dins la boca, acaronant-lo amb els llavis i la llengua, mentre amb la mà em masturbava.

“Estic a punt de córrer-me.” Li vaig dir, ella es va apartar, s’aixecà i em va muntar, ficant-se la meva polla d’una sola vegada, encara em va cavalcar uns minuts fins que vaig deixar anar tot el meu líquid dins seu.

“Ho sento, no m’he pogut aguantar.” Ella somreia, em va besar als llavis. “No pateixis.” Quan es va apartar vaig veure que tenia posat un condó, no tinc ni idea de quan me’l va posar, tampoc no vaig gosar de preguntar-li.

Ella es va aixecar. “Puc fer servir la dutxa?” “Si, es clar.” Es va ficar al bany, va treure un moment el cap. “No vols dutxar-te amb mi?” Em va faltar temps per aixecar-me i ficar-me al plat amb la meva deessa d’aquella nit.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres quina escalforeta he sentir, Per cert quina parada de bus dius que era?

Anònim ha dit...

Caram com produeixes! vols dir que dorms algún cop?

Josep B. ha dit...

Plugim: Cada nit i com un angelet