dimecres, 19 de març del 2008

Tocant el botó

He trobat una joguina per la meva estimada Mireia, és un vibrador petit i amb comandament a distància. Lo del comandament li ensenyaré desprès, li dono per que se'l posi dins les calcetes, entre els llavis, tocant el clítoris. Li he demanat que el porti avui. “Però això que fa? Com el poso en marxa?” Em pregunta. “Ja ho veuràs.” Li responc pensant en la presentació que tenim.

És l'hora de la presentació, a la sala som la Mireia, els clients i jo, ella porta la part més comercial, jo sóc sols el tècnic, la meva funció és respondre les preguntes més tècniques sobre el projecte. Ella fa la presentació, apaga els llums i posa en marxa el projector que reflexa la presentació a la pantalla.

Moment ideal, ella està fent una explicació detallada del projecte quan premo el botó per primera vegada, de sobte tira el cul enrere i fa un gemec quasi inaudible, noto com em llença una mirada assassina. Segueix amb l'explicació, els clients no semblen haver-se adonat.

Torno a prémer el botó, aquesta vegada el deixo fix una estona, la Mireia ja s'ho esperava, ni tan sols es mou, però la veu li tremola una mica. Desconnecto l'aparell i la deixo que acabi l'explicació. Encén els llum s'asseu i escriu una nota que em passa, “Et mataré, cabronàs.” posa la delicada nota, somric, ella també.

Un dels clients fa un comentari, em toca explicar-me a mi, mentre responc, sota la taula premo el botó del comandament, la Mireia es tira endavant en la taula, l'he agafada desprevinguda.

Em dedico a prémer i deixar el botó, la Mireia es posa vermella per moments, un dels clients li pregunta si es troba bé. “Una mica ofegada de calor, gràcies.” Li respon mirant-me després, com demanant-me que pari.

Deixo fix el comandament, la Mireia fa moviments amb les cames, com si s'estigués pixant, la reunió segueix i ella està cada vegada mes tensa, en un moment fa un sospir d'alleujament, em mirà, sé que s'ha escorregut i paro el botó.

La reunió acaba, els clients ni s'han adonat, de fet el projecte està aprovat, la Mireia els acompanya a dinar. “Ens veiem a casa.” Em diu, amb cara de pocs amics. “Fins desprès.” No m'atreveixo a tornar a prémer el botó.

Arribo a cas. “Hola!” No em respon ningú, encara no ha arribat, deixo la bossa, la jaqueta i vaig a l'habitació, em trec la roba, em posaré còmode i aniré arreglant alguna cosa de casa, em sembla que havíem deixat el rentaplats posat.

De sobte algú em salta per l'esquena i em llença al llit. “Fill de la gran puta!” És la Mireia, que acaba d'arribar, se m'ha tirat a sobre i no em deixa moure, s'ha tret les calces de la bossa i me les ensenya amenaçant. “Me les he hagut de treure per que no se'm mullés la faldilla, maricó!”, I me les passa per la cara, encara són humides.

S'arremanga la faldilla deixant el cony a l'aire. “Ara, puto cabró, me'l netejaràs ben net.” i em planta el cony a la boca, començo a llepar-li, té el sabor de la correguda, li fico la llengua entre els llavis xuclant tot el que puc.

Ella es tira enrere, em fica la mà dins del calçotet i m'agafa la polla. “Afanyat perquè estic dubtant entre magrejar-te-la o arrencar-te-la, tu mateix.” Immediatament accelero les meves llepades i xuclades.

La seva mà em va fregant el penis, fent que es posi dur. “Ah! Així, segueix, cabró.” em diu mentre rebrega el seu cony en la meva boca, empeny la pelvis endavant i em posa ara el cul a la boca. “Menja-t'ho!” em diu.

Passo la llengua pel seu forat, humitejant-lo, clavant-li la llengua i, com puc, xuclant-lo. Ella el remena, gemega i em masturba, s’ha estirat a sobre meu, d’esquenes i em petoneja el fal·lus.

Apropo la meva mà al seu pit, em dona una plantofada. “No! Avui no tens teta, per dolent!” em diu. “Fica’m un dit, amb cura o te la mossego.” Li fico un dit a poc a poc, sento les seves dents al tronc, remeno amb cura dins el seu cul, les dens es separen i sols sento els seus llavis i la seva llengua.

“No treguis el dit.” S’aixeca i tira enrera, el dit se’m surt una mica, fa una estrebada al meu penis. “A dins!”, torno a ficar-ho aixecant-me com puc per que no se’n surti. Es fica la polla en el cony i comença a ballar a sobre d’ella i del meu dit.

“És l’última vegada que em fas una putada així.” Em diu mentre em cavalca. “Si m’ho tornes a fer em pixaré a la teva cara, mamón! Me les vas fer passar magres, amb tots mirant i jo escorrent-me cames avall. Fill de la grandíssima puta!”

“Em corro!” Li dic, esperant que s’aixequi per que no li quedi res a dins. “Jo també!” Crida mentre prem la seva vulva contra el meu ventre. Es deixa caure a sobre meu i ens besem.

“Serà nena.” Em diu a cau d’orella. “Ei, que no és tan fàcil.” “Demà t’ho dic, desprès de vomitar.” “Que dius?” “Ja ho veuràs.”

1 comentari:

Striper ha dit...

d'aixo es diu provocar escalfors i orgasmes amb infrarrotjos, i escalforetas virtuals als teus lectors. Molt bo!!!!.