dilluns, 17 de març del 2008

Hotel

Aquest text s'ha recuperat de skorbuto.bloc.cat
És quan sóc de viatge, quan teòricament tinc més possibilitats de fer-te el salt, que més et trobo a faltar. Les habitacions de l’hotel donen molt joc a una parella, però són com una gàbia pel que està sol.

Poso la televisió per veure res, i no veig res, l’apago. Estès al llit començo a imaginar-me que ets amb mi, ets al bany, t’estàs acabant d’arreglar per venir amb mi. M’has prohibit entrar-hi, “És una sorpresa”. Jo sé que has aprofitat per comprar-te unes calcetes minúscules i un sostenidor d’aquells que deixen els mugrons descoberts; començo a notar com el meu amic de solitud es desperta.

Imagino que surts del bany. També t’has posat una mena de camisola i unes mitges, tot d’un color gris, com platejat. Te m’apropes i t’aboques a sobre meu deixant un petó als meus llavis, les meves mans acaronen el teu cos per sobre la roba mentre les nostres llengües es barregen en un intent va d’abraçar-se.

Mentre una mà meva intenta arribar als teus pits per dins la camisola, l’altra s’ha enfonsat dins les teves calcetes a la recerca de la teva humida intimitat. La teva mà m’acarona sobre el meu slip, tractant d’abastar-ho tot al mateix temps. “Avui no ens treure’m la roba” em dius, i comences a baixar cap pel meu pit, llepant i mossegant lleument els meus mugrons.

Perdo el contacte del teu sexe i dels teus pits a mida que t’allunyes dels meus llavis i t’apropes al meu ventre. Sento com la teva llengua recorre tot el camí sense deixar de tenir contacte. Quan arribes a l’slip els petons es multipliquen i els teus dits s’esmunyeixen sota la tela tractant d’agafar-me. Has apartat tot el calçotet cap a un costat, deixant lliures el meu penis i els meus testicles que acarones com sols tu saps fer-ho.

Quan has aconseguit posar-me al límit tornes a pujar, rebregant el teu cos sobre el meu, fins deixar els teus mugrons a l’abast del meus llavis que, per fi, puc petonejar i xuclar. Tornes a pujar i m’ofereixes el teu sexe sota les ínfimes calces.

Et petonejo per sobre la roba, intentant accedir, pel costat, als teus carnosos llavis, desisteixo i aparto les calcetes amb la mà i m’enfonso en tu, assaborint el càlid i humit flux que s’escapa de la teva pell. Capturo amb els meus llavis el teu clítoris fent-lo palpitar amb la meva llengua, el teu cos tremola com si un calfred et recorregués de cap a peus.

Les meves mans agafen el teu cul, tractant d’apropar encara més el teu cos a la meva boca fins que et desplomes sobre meu, tornant a recórrer el camí en sentit contrari. La teva vulva troba el meu penis i se l’engoleix en un moment, t’enfonses en la meva boca mentre et refregues contra mi fent moure’s el meu membre a dins teu.

Sé que tens un orgasme per la manera que et claves als meus llavis, tracto de mantenir el control, m’agrada fer-te arribar vàries vegades abans d’arribar jo, però avui no serà possible, he perdut el control, la meva pelvis es mou per si sola, se’m tensa l’esquena i sento com està a punt d’esclatar tot, tracto de dir-t’ho però t’avances “Fes-ho a dins meu, amor”, em deixo anar i esclato endins el teu cau.

“No te’n surtis de mi”, em dius, “vull dormir-me al teu costat tal com estem ara, vull despertar-me fent l’amor amb tu” ...

Sona el despertador, obro els ulls i no et trobo. On soc? Ah, sí a l’hotel. Merda! Per què m’havia de despertar?

1 comentari:

Striper ha dit...

Ostres el poder de la imaginacio i dels somnis , molt bon relat.