dilluns, 10 de març del 2008

Una nova experiència

Aquesta narració està recuperada de Bloc.cat
La vam conèixer en un bar de copes, era mes jove que no pas nosaltres, però desprenia una certa sensació d’experiència. Vestit curt amb escot pronunciat, sense sostenidor, i mitges, que quan s’asseia deixaven al descobert un petit tros de cuixa. El cabell, ros tenyit, se li estenia fins a meitat de l’esquena.

M’havia costat de convèncer-te, per a tu era una experiència nova i suposava trencar una barrera. Vam acordar que no ho faríem amb una prostituta, que buscaríem una noia que t’agradés i que fos jo qui la invités a la nostra festa particular; estic convençut que volies que no la trobéssim, sinó hauries estat tu la introductora.

Me l’hi vaig acostar, convençut que, amb sort, m’enviaria a pastar, i amb mala sort em clavaria una bufetada que et faria riure una bona estona. “Hola, ets molt maca” li vaig dir, ella em va mirar i amb un somriure displicent em va donar les gràcies. Li vaig deixar anar un discurs, explicant-li el que volíem fer i, per sorpresa meva, a mida que li explicava semblava més interessada. “Vull conèixer la teva companya” em va dir. La vaig portar cap a tu, et vaig presentar i ella va fer el mateix, acabant en un petó superficial als teus llavis.

Després de parlar dels termes; ella portaria la batuta, jo m’estaria quiet i sols intervindria a petició vostra; vam anar cap a casa, al cotxe vau seure totes dues al darrera mentre jo conduïa, vaig moure el mirall per veure-us, no em volia perdre cap detall.

Et va fer un primer petó, suau, curt, a la boca, tu li vas respondre, jo escoltava el soroll dels petons i cada vegada em sentia mes calent. Pel mirall vaig veure com una mà seva acaronava els teus pits per sobre la roba mentre tu t’estaves quieta, deixant-te fer. No el vaig veure be, però em va semblar que les vostres llengües ja s’havien trobat.

Entrarem a casa, les dues agafades de la mà, la teva cara em deia que et senties contrariada, això no t’havia d’agradar i, malgrat tot t’agradava. La vas portar cap a la cambra, jo us seguia, vau seure al llit i les vostres boques es van fondre de nou l’una en l’altra.

Em vaig despendre de la roba tan ràpid com vaig poder i vaig seure a la cadira, mirant com us acaronàveu, com ella et treia la brusa. “Em descordes? Si us plau” em va dir assenyalant la seva esquena, li vaig baixar la cremallera i ella va deixar caure les espatlles del vestit, deixant al descobert uns pits ferms amb uns mugrons negres i apuntats.

Et va agafar les mans i te la va portar cap als seus pits, tu li vas acariciar, pessigant-li els mugrons suaument amb la punta dels dits. Ella, mentre et petonejava, et deslligava el sostenidor deixant els teus pits madurs i amples al descobert, disponibles per a les seves carícies.

Jo m’ho mirava tot des de la cadira, obligant-me a no tocar-me, sabia que si me la tocava em correria en aquell mateix moment. Les mans de la nostra invitada es van perdre sota la teva faldilla, tu intentaves, sense èxit acabar de treure-li el vestit, “tranquil·la” et va dir separant-se dels teus llavis, s’aixecà i va deixar caure el vestit a terra, un diminut tanga negre li cobria el triangle púbic, va durar poc, se’l va treure deixant al descobert un cony perfectament depilat.

Tu també et vas treure la roba que et quedava, amb prou feines t’havies tret les calces et va empènyer per fer-te caure estesa al llit. Es va posar de genolls i et va petonejar de nou a la boca, després va començar a baixar cap als teus mugrons, llepant-te’ls, mossegant-los, els va abandonar fent una línia amb la llengua sobre el teu cos fins arribar a la teva figa, va obrir la boca i la va agafar tota, suposo que et passava la llengua pel clítoris perquè gemies com quan t’ho faig jo.

La meva polla estava a punt d’explotar, els ous em feien mal feia ja una bona estona i jo m’havia assegut sobre les meves mans per evitar masturbar-me. La nostra amiga es va adonar, “El teu company està a punt, em permets que el llepi?”, tu vas assentir, ella se’m va apropar, “Estic a punt de corre’m” li vaig avisar, “ho sé” va dir i es va ficar la meva polla a la boca, sols el capoll, i em vaig córrer immediatament. “Ho sento” ella va moure el cap dient que no.

Tenia tota la meva llet a la seva boca, jo pensava que s’aniria al bany a deixar-la anar, però en comptes d’això es va arribar a la teva boca i et va petonejar, mentre t’ajudava a incorporar-te. Durant una bona estona vau estar compartint el líquid blanc amb les vostres llengües.

Aixecant la mà em va indicar que m’apropés, al fer-ho va passar el seu dit pels meus llavis, li vaig agafar amb la boca, suaument em va apropar al teu cony i va treure el dit de la meva boca; estava clar el que volia, vaig passar la meva llengua pel teu tall, colpejant el teu clítoris excitat, sentia les teves convulsions a la meva boca i m’hi vaig posar a fons.

De sobte, em vaig trobar amb la llengua de la nostra deessa, tractant d’arribar al teu cony i empenyent-me cap al teu cul, t’estava aixecant les cames, obrint-te’l a l’hora. Li vaig deixar pas i em vaig dedicar a la teva rosella, sols vaig parar un moment per veure que feies tu. T’havia posat el seu cony a la boca i tu t’hi estaves enfonsant en ell.

La meva polla tornava a estar totalment dura, i tenia la sensació que em tornaria a córrer en qualsevol moment. Vaig intentar oblidar-me, però al cap d’una estona unes pulsacions m’indicaven que s’apropava un segon orgasme.

Jo seguia llepant el teu forat petit, mentre la meva polla deixava anar el meu líquid a terra. Crec que en aquell moment estàvem tots en èxtasi, la noia et premia les natges, jo enfonsava la llengua la teu cul, i tu apart de devorar-li la cuca amb el peu tractaves d’arribar als meus collons.

Vam acabar estesos, esgotats, feliços. La noia ens va demanar si podia fer servir la dutxa. “Tota teva” li vaig dir, va agafar la seva roba, i se’n va anar al bany, nosaltres ens vàrem abraçar, et vaig petonejar. “T’ha agradat?”, “sí” vas dir, “no m’ho pensava pas que pogués fer-ho”.

La noia va sortir del bany ja vestida. “M’he d’anar, el meu nuvi deu preguntar-se on sóc”. Sorprès li vaig preguntar: “Que no estaves sola?”. “Si fa no fa, avui hi ha partit. Que no segueixes el futbol tu?”, “gens”, “doncs el meu nuvi sí, ell s’ho ha perdut.” Va acabar rient. Ens va fer un petó superficial als llavis a tots dos, assegurant-nos que havia fruit amb nosaltres. “Nosaltres també” li vas dir. I se’n va anar.

Vam quedar estesos al llit, et vas adormir de seguida, després em vaig adormir jo.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Una historia per despertar els sempres perillosos sentit i mes coses. Uffff

Josep B. ha dit...

Perillosos?

Per què?

Anònim ha dit...

Jo tio ho fas molt bé això d'escriure. M'has trasportat al lloc, però ara estic a la feina i tinc un problema perque hi tinc coses que bateguen. Socors.