dimarts, 26 de febrer del 2008

Mireia (2a part)

La faig passar al menjador, ella es treu la jaqueta, el penja a una cadira i comença a descordar-se la camisa. “Qui t’ha dit que et despullis?” li dic amb veu ferma. “Perdona Josep, pensava ...”, “Calla!, a partir d’ara em diràs senyor i parlaràs sols quan jo t’ho digui o et pregunti. L’has entès?” Li replico. “Sí, senyor” Em respon, n’estic al·lucinant.

Començo un discurs de, diguem-ne, benvinguda. “Aquí, qui decideix que es fa, soc jo, tu obeeixes. Si et negues a fer res del que et mani rebràs un càstig, entens el que t’explico?”, “sí, senyor”, “Els càstigs són irrevocables, si t’hi negues pots agafar la porta i anar-te’n. Si te’n vas serà per sempre. Queda clar?” “Si, senyor” “Doncs ara t’aniràs a afaitar aquest matoll de pels fastigós que tens entre les cuixes. Ja.”

Disciplinadament se’n va al bany, la segueixo, es despulla totalment deixant al descobert un cos de formes arrodonides, mugrons foscos i erectes, un cul amb forma de cor invertit impressionant. Fa una ullada buscant amb que tallar els cabells, em mira i em pregunta “Senyor?” “Digues” “Que puc fer servir per afaitar-m’ho?” li obro el calaix on tinc les maquinetes d’afaitar i les tisores.

Entra a la banyera, agafa la dutxa i es mulla el cabell púbic, agafa les tisores i comença a tallar, es va deixant veure un tall humit entre els cabells cada vegada més curts. Agafa la maquineta i es rasura tot el pubis deixant la pell blanca i fina totalment descoberta, es passa un raig d’aigua per treure’s els cabells que li han quedat i s’eixuga amb la tovallola.

Em mira. “Molt bé puteta meva, Ara passes a l’habitació i et poses a quatre grapes sobre el llit. Farem una inspecció en profunditat”. La Mireia, obedientment, entra a la cambra, es puja al llit i es posa amb el cul cap a mi. Veig que hi te alguna cosa.

“Què és això, gossa?”, li `pregunto. “La dependenta del sex-shop me’l va regalar si li deixava posar-m’ho. És una cadena de boles.”. Agafo la bola que està fora i l’estiro, la Mireia fa un xisclet quan surt la segona bola. No cal dir que el meu penis està totalment erecte.

Segueixo traient una a una les boles del seu cul, a cada bola la sento gemegar en veu baixa, no m’hi puc estar i la darrera li estiro amb més força. La Mireia fa un crit. “Això és per que aprenguis a no prendre decisions pel teu compte.” Li dic amb veu ferma.

Li passo la mà pel cony, està regalimant fluids, trobo com agafar les boles i les hi trec molt poc a poc, sento com tremola. “Veig que les has agafat grans, t’haurem de treballar el cul per que t’entrin.” Li dic, esperant que digui alguna cosa, sento com, en veu molt baixa diu: “Si us plau, això no.” “Que dius porca?” “Em fa por això.” “Et fa por ... Ja parlarem del que t’ha de fer por”.

Segueixo sense entendre com s’ha avingut. I decideixo esbrinar-ho. M’assec al seu davant, recolzant-me a la capçalera del llit i li pregunto. “explica’m perquè has acceptat, aquest matí no semblava que estiguessis disposada.”

“Meu senyor, he pensat, he rumiat perquè fins ara t’humiliava i m’he adonat que jo esperava un home dominant i aquest matí l’he vist en tu, meu senyor, sé que vull ser sotmesa a la teva voluntat i sé que hauré de ser corregida cada vegada que no faci el que se’m mana.” “No respons a la meva pregunta.” “Perdó meu senyor. Ha estat un moment d’ira, de pensar que fins aquest matí era jo la que controlava la situació, i de sobte t’has mostrat fort, i m’he vist incapaç de jugar amb tu i m’ha agradat però no em volia creure que jo et desitjava, desitjava les teves ordres, desitjava els teus càstigs.”

És increïble, però la sensació que tinc em fa estar totalment calent. Em descordo la bata i deixo el meu penis a l’aire. “Veiem que tal se’t dona mamar-la.” La Mireia apropa la mà per agafar el meu membre. “Sense mans!” li crido “Si, meu senyor.”

Apropa la se va cara i m’agafa el capoll amb la boca oberta, puc sentir la seva llengua repassant-lo, llepant-lo, quasi be, abraçant-lo. De sobte se la empassa sencera, puc nota el capoll tocant la campaneta i entrant en la seva gola, retrocedeix a poc a poc, fregant el cos de la meva polla amb la seva llengua. Repeteix la operació quatre vegades més, estic a punt de corre’m, li dic “En qualsevol moment em correré.” Ella continua amb la mamada fins que descarrego tota la meva llet a la seva boca.

M’aixeco i em cordo la bata. “Me’n vaig al menjador, vine” “Mmmm...” “Ah, sí, fes el que vulguis amb això.” Li deixo anar pensant que deixarà caure la càrrega. “Gràcies meu senyor.” Se l’ha empassada tota.

Arribo al menjador i sec al sofà, ella em segueix i fa el gest de seure al meu costat. “A terra, gossa i de genolls”, li dic, ella s’agenolla davant meu. “Quan estiguem aquí, mentre no et digui que facis res full que em llepis les pilotes i la polla, però sense fer-me córrer. Entesos?” “Sí, meu senyor.”

És posa mans a l’obra passant la seva llengua pels meus testicles, xuclant-los, és fica el nap a la boca i comença a fer-me una mamada. “Sols vull que me la posis dura, si em fas córrer et castigaré.”

Em mira amb ulls de desig i de por a l’hora, i accelera la mamada, “Para!” li crido, però no m’obeeix, l’agafo del cabell i la tiro enrera, ha faltat poc per escorre’m a la seva boca.

“Està clar que vols que et castigui. M’estic pensant com fer-ho”, “Meu senyor, tinc un regal.” “Un regal porca?, a veure’l” de la seva bossa treu un paquet i me l’ofereix, l’obro, es una mena de pala plana de cuir, amb guarniments. “Molt bé, el provarem, gira’t i posa’t a quatre potes.”

Una vegada en posició, li dono una palmellada amb l’artefacte, deixa anar un xisclet, i tira el cul endavant, desprès el torna enrera, ha estat un copet que ni tan sols li ha envermellit la natja. “Molt bé, m’agrada. Crec que hauré de fer una taula per saber quantes carícies d’aquestes et donaré quan et portis malament, pel moment avui anem a treballar-te el cul.”

Inicio una tanda de cops a les natges, alternades, fins que se li posen vermelles, llavors se m’acudeix que puc fer una altra cosa, i li dono un cop als llavis vaginals, més fluix que a les natges, però suficient, per sentir-la gemegar. La miro la cara, tenia llàgrimes als ulls. “Si no vols tot això sols has de dir-ho i anar-te.” “Ho sé, meu senyor.”

El meu cap rodola, per una banda tot això m’excita, per l’altra sols que ella digués prou acabaria, em pregunto si semblaré tou si la faig seure al sofà i ens petonegem, a la fi és el que voldria fer.

Al final em decideixo. “He pensat que em ve de gust que ens magregem una mica, vine al sofà i seu al meu costat.” M’assec i ella fa el mateix, li passo el braç per sobre les espatlles li faig un petó als llavis, ella se m’abraça passant els seus braços per sota els meus, clavant els seus pits en el meu pit i obrint la boca per deixar pas a la meva llengua.

Trobo la seva llengua, que respon a les carícies de la meva, sento els seus llavis rodejar-la i xuclar-la, el meu penis es posa dur com un pal. Baixo una mà al seu pit, i trobo el mugró, amb la punta del dit faig cercles per la pell suau de l’aurèola. El mugró es posa erecte. Voldria fer el mateix amb l’altre, però la nostra posició al sofà no m’ho permet.

La seva mà (la que es pot moure bé) baixa fins el meu cul, me’l prem com si volgués apropar-me més. “Què vols?” li pregunto. “Carda’m, meu senyor, fes teus tots els meus forats, folla’m sense compassió.” Es retira i es posa a terra a quatre grapes, oferint-me el cony i el cul, tots dos a l’hora.

No em puc resistir, me’ls vull menjar, començo a passar la llengua per la seva figa, des del clítoris, pujant fins arribar al cul. “Meu senyor, no me’l vols trencar? Si us plau meu senyor clava’m la teva polla al meu foradet.” “Faré el que vulgui, quan vulgui!” Li dic al temps que li dono una plantofada a la natja.

Continuo la llepada, els seus sucs són exquisits, me’ls empasso sense deixar-me cap racó d’aquest conillet. N’agafo el clítoris amb els llavis, el xuclo portant-lo a dins de la meva boca, arreplego la llengua i la deixo anar de cop sobre la punteta, noto com la Mireia és tensa, està a punt d’arribar a l’orgasme. Em separo d’ella, escolto com, en veu baixa, diu “Sisplau, segueix.” “Si et portes bé desprès tindràs més” li dic, posant-me de genolls i apuntant el meu penis cap al seu cul.

Començo a pressionar, poc a poc, per fer que es vagi obrint, la idea que tinc és fer petits intents, no vull fer-li tant mal que es trenqui el joc. De sobte, ella tira enrera i noto com el cap del meu penis sobrepassa l’esfínter, ella crida. “Qui t’ha dit que facis això?” li crido, no respon. Ara ja és a dins així que decideixo seguir.

Faig uns quants moviments endavant i enrera, i em retiro, no em vull escórrer. La faig tombar-se d’esquena, té els ulls plens de llàgrimes. “El joc ha acabat per avui.” Li dic. “Meu senyor ...” “No, ara sóc Josep i tu la Mireia, anirem al llit i parlarem, ens abraçarem i dormirem junts, m’agrades molt.” M’enfonso en el seu cony i la porto a un orgasme rera un altre durant una bona estona.

Ens aixequem i ens anem al llit. Abans de dormir-nos li pregunto “Vols que sempre juguem així?” “Sí meu senyor” em diu mentre veig com li brillen els ulls. “I si et dic que ho facis amb un altre o amb una dona?” “La Malena? Si el meu senyor ho vol ... faré allò que em manis meu senyor, meu amor.” Ens besem i ens adormim abraçats.

1 comentari:

Striper ha dit...

Una lectura molt adient per la nit despres de llegir aixo segur que no paso fred.