dimecres, 25 de juny del 2008

Mel

Arribo a casa, tan bon punt obro la porta escolto la teva veu. - Hola! T'estic esperant! - On ets? - Al llit! T'he comprat una cosa! - Deixo la jaqueta al penjador i entro a la cambra, estàs estesa al llit, nua, esplèndidament nua.

Em mires llaminera mentre brandeixes un pot de mel a la mà. - Que en vols una mica? - Em dius mentre l'aboques sobre un mugró. La massa daurada cobreix el fosc mugró, dibuixes una línia fins l'altre mugró que també ruixes amb el dolç element.

Tan ràpid com puc em deslliuro de la roba, m'apropo al primer mugró i a llepades li trec de sobre la massa enganxifosa i dolça, el xuclo i llepo fins que perd el sabor a mel, llavors ressegueixo la línia que has dibuixat fins l'altre mugró, baixant i pujant per l'endolcida pell dels teus pits.

Arribo a l'altre mugró lliscant pel seu contorn m'empasso tota la mel que el cobreix, m'agafes el cap i em prems contra ell fent que me'l fiqui a la boca, te'l xuclo amb força fent que m'entri sencer mentre gemegues.

Deixes anar un raig de mel des del mugró per la panxa fins al melic, desprès segueixes fins arribar al teu tall i pares. - Menja. - Em dius i jo vaig llepant i xuclant la mel del teu cos, clavant la llengua al teu melic inundat de l'enganxifosa matèria, a punt d'arribar al límit em pares.

Aixeques i separes les cames, deixes caure la mel per tot el teu tall assegurant-te que quedi tot cobert, la mel llisca fins al teu cul i unes gotes cauen al llençol. Em poso enfront teu, has deixat el pot de mel i t'agafes les cames esperant que comenci la feina.

M'ajupo davant els teus baixos i vaig a buscar la mel que regalima pel teu cul, la vaig recollint amb la llengua fins arribar al forat que llepo i petonejo amb delir, tu rius i gemegues a l'hora. Continuo pujant recollint la mel que puc amb la llengua i els llavis, tinc la cara empastada de mel.

M'enfonso al teu tall llepant tots i cadascun dels racons, xuclant tota la mel que s'amaga als plecs, estirant els teus llavis per aprofitar tot el nèctar que amaguen. Arribo a l'extrem superior, el dolç sabor cobreix el teu clítoris excitat, passo la llengua per sobre, l'estiro amb els llavis i el colpejo amb la llengua.

Aixeques el cos cap a mi mentre m'immobilitzes el cap am una mà, et tenses, gemegues i acabes cridant, sento els teus fluids com em mullen, es barregen amb la mel que queda i amaren el llençol.

M'agafes el cap i tires de de mi cap a munt fins tenir la meva cara a l'alçada de la meva, em fas un petó. - Folla'm. - Em dius i comences a llepar-me la cara recollint la barreja de mel i fluids mentre el meu membre t'envaeix.

Passes les cames per darrera el meu cul i prems amb força mentre la teva llengua i els teus llavis continuen escurant la meva cara, miro de mantenir un ritme pausat però ets tu que em fa córrer, buscant amb la teva pell la meva pell, engolint el meu membre fins al fons. Esclato dins teu mentre m'abraces amb força i ens besem, em deixo caure al teu costat esgotat, mirant els teus ulls espurnejants i llaminers. - T'ha agradat la mel que he comprat? - Em preguntes. - Molt, està molt bona.

13 comentaris:

El company de Venus ha dit...

Com diuen al País Valencià quan una cosa és fantàstica: Això és mel!

Striper ha dit...

D'aixo es diu sexe dolç per llepar-se sencer.

Anònim ha dit...

Increíble, lo que es pot fer amb un pot de mel, quina imaginació!!!!
Ets un crack!!!!
A veure si fas alguna història amb alguna dona multiorgàsmica, encara no he vist cap en un relat eròtic!!!

Anònim ha dit...

La de l'anterior missatge sóc la Lluïssa, i t'he conegut a través de la cuca al cau, sóc de Tarragona

Rita ha dit...

Quina dolçor!!! ;)

Josep B. ha dit...

A tots: Veig que us he obert la gana de tastar dolços :)

Lluïssa: Benvinguda. Crec que en tinc algún, fes-li una ullada al que és diu Turisme http://skorbuto-erotic.blogspot.com/2008/04/turisme.html

A veure si és això el que deies.

Anònim ha dit...

En part si que es això skorbuto, però jo pensava i em referia a noies que tenen més de set orgasmes en una nit......
De totes maneres, m'ha agradat molt el teu relat.....

Josep B. ha dit...

Bufa Lluïsa! però si em van fer conya per possar més de quatre!

Prenc nota, ja en faré un d'especial. Una abraçada.

Anònim ha dit...

Estimat skorbuto, hauríes de parlar amb més gent, per saber que les dones multiorgàsmiques poden o podem tenir entre 2 i 15 orgasmes durant el coito, i si ens seguiu fent cosetes, amb la llengua, els dits, o alguna que altre joguina podem estr gaudint un i altre cop entre 3 i 5 hores sense parar (no vol dir que els tinguem tots seguits, sino que va a fases, però son molts més que 7, en podem tenir entre 4 i 5 fases a la hora, pq et facis una idea, però sense parar en cap moment) Tot depèn del noi, i de les forces que tingui aquell dia la noia. I no es conya!!!!!!!!!!!!
Petons, i espero aviat un nou relat!!!

Josep B. ha dit...

Lluïsa: Ja intentaré fer alguna cosa, però (ja m'hauria agradat) no he tingut experiència amb cap dona multiorgàsmica. (no haviem quedat que, potencialment, ho erau totes?) De totes maneres, el meu esta físic no em permetria d'estar tres (?! Ufa!) hores donant-li plaer a una dona. O potser sí.

Deixa'm rumiar la història.

Anònim ha dit...

Sort que li agradava la mel!

Un relat molt dolç!

Anònim ha dit...

Feia dies que no em passejava per l'eròtic. He triat un bon relat per fer-ho. T'ha quedat ummmm! com ho diria, molt melòs. Salut

Josep B. ha dit...

Carme: En tot cas es pot canviar per altre element (llet comdensada, melmelada ...) ;)

Plugim: Benretornada, hi ha uns quants per gaudir, i alguns són fins i tot practicables amb la parella. ):) (Diablet rient)