dimecres, 4 de juny de 2008

Reciclatge 2a part

La Malena camina amb pas ferm, fent ballar la faldilla que s’ha posat, les cames llargues llueixen amb la llum del dia i no hi ha mirada que no la segueixi per un instant.

Arriba a casa de l’Enric i l’Ariadna, prem el timbre. – Sí? – Hola, sóc la Malena. – Passa, passa. – sona el pany electrònic de la porta, entra a l’ascensor i puja al pis de la parella. La porta de la vivenda és oberta, entra i saluda. – Hola! – Passa, passa, ara venim.

Seu al sofà, al poc entren tots dos, l’Ariadna s’aboca sobre ella i la besa als llavis. – Tenim moltes coses que explicar-te. – Sí? Espero que bones. – Millors. – Diu l’Enric abans de fer-li un petó. Tots dos s’asseuen. – I heu fet els deures? – I tant! El que passa és que ens haurem d’aixecar més d’hora. –Diu l’Enric emocionat. – Porto tota la setmana arribant tard a la feina.

La Malena se’ls mira. – No entenc. – Doncs, veuràs. – Diu l’Ariadna. – Vam fer lo de la repassada a la nit, i hem acabat fent-lo tots els dies. El que passa és que al matí, quan es fem el petó de comiat acabem fent-lo aquí al sofà. De veritat mai no hauria pensat que tindria tantes ganes de fer-ho.

La Malena riu. – Què sou de trapelles! I la llista? – Els ulls de l’Ariadna s’encenen. – L’hem comprat tot, el consolador estàtic, el vibrador, el “pug” – Plug. – corregeix l’Enric. – Sí, és que l’anglès no és el meu fort. –Diu l’Ariadna – lubricants, olis per massatge, ah! i vam comprar unes calcetes una mica rares.

L’Ariadna s’aixeca, es puja la faldilla i ensenya unes calces on la tela que cobriria el sexe ha estat substituïda per una tira de boletes que es fica entre les llavis i les natges. – Bello! – Diu la Malena. – Ja les coneixia. I t’agrada portar-les?

L’Ariadna envermelleix una mica. – M’encanta. Me les vaig posar el primer dia i em vaig anar a la feina. No saps quin compromís! Cada vegada que m’asseia o m’aixecava m’entrava de tot! I havia de dissimular! Imaginat, a més de passar tot el dia sabent que portava tot a l’aire.

La Malena s’aixeca. – Doncs us sembla si fem la segona sessió? – I que farem? – Pregunta l’Ariadna. – Doncs avui li toca a ell, avui tu i jo ens el menjarem sencer. T’agrada la idea? – Suposo. Sí, crec que sí.- L’Enric assenteix. – Doncs anem a treure’ns la roba!

Tots tres enfilen cap a l’habitació, la Malena es treu la faldilla i la brusa, quedant-se amb el tanga, tan minúscul que amb prou feines és un petit triangle a la part davantera. L’Ariadna es a punt de treure’s les calces. – No, deixa-te-les, ens donaran joc. – Li diu la Malena.

L’Enric s’ha tret tota la roba a corre cuita. – Ara que faig? – Pregunta a la Malena. – posa’t a sobre el llit, a quatre grapes. – L’Enric, sobtat, fa el que l‘indica la Malena, que li fa separar més les cames. Agafa la mà de l’Ariadna i l’atreu cap a ella. - Fes el mateix que faci jo. – La porta cap a la cara de l’Enric i el besa en la boca, quan decideix es separa. – Ara tu.

L’Ariadna fa el mateix, mentre el besa la Malena li agafa la mà i la porta cap a un mugró de l’Enric, ella s’encarrega de l’altre, li fa passar el dit i l’indica que el pessigui. – Fluixet, però llarg. – La Malena fa exactament les mateixes operacions. – Prou petó. – L’Ariadna es separa de l’Enric.

La Malena es posa de costat sota l’Enric i comença a llepar-li i mossegar-li el mugró, l’Ariadna la imita. Mentre ambdues treballen els mugrons de l’home els seus cossos estan en contacte, els pits es freguen contra el cos de l’altra i les cames s’abracen.

La Malena deixa el mugró de l’Enric. – Anem a fer una altra cosa. – Lo diu a l’Ariadna, quan aquesta es separa del mugró la Malena li fa un petó profund. – Ara a l’altra banda. – Les dones surten de sota el pit de l’Enric i se’n van a l’altre extrem.

La Malena comença fent un petó al mig de la natja de l’Enric, l’Ariadna la imita. Comença un camí de petons que porten indefectiblement a l’anus de l’Enric, on la Malena deixa un petó superficial. – És que això em fa una mica de ... – Diu l’Ariadna. – T’has rentat, Enric? – Pregunta la Malena. – Sí.

La Malena agafa pel clatell a l’Ariadna i li planta els llavis als seus. – Va, fes-ho. – L’Ariadna acaba cedint i comença a petonejar el cul de l’Enric. – Prem amb la llengua. – L’indica la Malena. L’Ariadna treu la punta de la llengua i prem en el centre de l’anus. Poc a poc s’engresca i fins i tot apropa un dit i l’enfonsa una mica. – Espera! Que me dejás atrás. – Li diu la Malena rient.

L’Ariadna es separa i la Malena l’indica els ous de l’Enric, totes dues els petonegen i els llepen, fins i tot els xuclen engolint-los a mitges. No cal dir que l’excitació de l’Enric és més que evident. – Avisàs si pensàs en correrte – Li diu la Malena mentre agafa el penis i, suaument el porta cap a elles.

Li fa un petó en la punta, fent una passada ràpida amb la llengua i li ofereix a l’Ariadna, aquesta primer li fa un petó i desprès obre la boca engolint el capoll, la Malena acarona amb els llavis i la llengua el cos del membre. L’Enric gemega en veu baixa. – Si us plau, pareu, sinó em corro ja.

La Malena es mira l’Ariadna, Agafa el penis amb la mà i el masturba, l’Ariadna te el capoll a la boca. – Llepa-li fort, dona-li cops amb la llengua. – Li diu. L’Enric fa un soroll profund, els ulls de l’Ariadna diuen que ha rebut la càrrega del seu company i espera les indicacions de la Malena. – Tu mateixa. – Li diu.

L’Ariadna se’n va al lavabo i torna una vegada s’ha desfet de la càrrega. – Pensava que em diries que me l’empassés. – Ja ho faràs quan et vingui de gust. Senyor. – Li diu a l’Enric. – Vostè ja està servit, però aquí te dues dones insatisfetes, l’Enric es gira. – Ara mateix soluciono el problema.

L’Enric agafa l’Ariadna pels malucs i l’estira cap a ell, es deixa caure d’esquena al llit mentre besa la seva dona. – Posa-me’l a la boca, li diu. L’Ariadna s’incorpora i posa el seu cony a l’abast de la boca de l’Enric, ell comença a petonejar-li, a llepar-li, passant la llengua per darrere la tireta de boles.

La Malena s’hi posa a sobre la cigala de l’Enric, la frega amb el seu pubis, buscant que es posi dura de nou, al temps petoneja el clatell de l’Ariadna, aquesta es gira buscant els llavis de la primera. Les Mans de l’Enric, acaronen els pits de l’Ariadna mentre la seva llengua juga amb el clítoris envermellit.

La Malena li diu a l’Ariadna. – Això està punt. El vols? – Primer tu, carinyo. – Li respon. La Malena s’aixeca una mica, aparta el tanga i guia el fal·lus de l’Enric al seu interior. Durant una estona el cavalca amb força. S’ajup per parlar a l’Enric. –Vols el seu cul? – L’Ariadna, que l’ha sentida protesta. – No l’hem fet mai, això! – L’Enric calla. La Malena, a cu d’orella li diu. –T’agradarà.

S’aixeca i va a buscar el consolador, el lubrica, torna a posar-se a sobre l’Enric i apunta al cul de l’Ariadna amb el fal·lus de joguina. L’Estri llisca una mica endins del forat, l’Ariadna es queixa. – Em farà mal! – No etr farà si et relaxes. Mentre l’Enric li treballa el cony la Malena li va introduint el consolador al cul. –On el sents? – Li pregunta. – No ho sé, a dins, molt a dins. – Et fa mal? – No, ara no.

Desprès d’una estona jugant amb el consolador dins el culet de l’Ariadna el treu i se’n treu la polla de l’Enric, estira de l’Ariadna fins que el penis apunta al cul i la fa seure o a sobre, la polla entra amb facilitat i l’Ariadna es mou amunt i avall fruint de la nova sensació. – Ara vinc.- Diu la Malena.

Quan torna porta un altre consolador i li ofereix a l’Ariadna. – Aquest és per a mi. – Es posa davant de l’Ariadna amb el cul en pompa, i comença a petonejar-se amb l’Enric, menjant-se els llavis i les llengües. L’Ariadna introdueix el consolador al cul de la Malena, intenta compassar la seva cavalcada amb el moviments del consolador.

Deixa escapar una mà a la cerca del clítoris de la Malena, sent la seva humitat, deixa el consolador clavat i aixeca els malucs de la Malena tot el que pot, tira del tanca que s’acaba trencant i s’enfonsa en el cony mullat que se li ofereix. Una mà de l’Enric fa de les seves al cony de l’Ariadna mentre amb l’altra juga amb els mugrons de la Malena.

La Malena està arribant, prem amb força la boca de l’Enric amb la seva boca i amb una mà prem el cap de l’Ariadna cap al seu cony, explota mullant la cara de l’Ariadna que també està a punt d’arribar, fa un crit mentre abraça les cames de la Malena.

Totes dues dones cauen als costats, l’Enric continua empalmat. – És que la segona vegada em costa més d’arribar. – S’excusa. – Tu o jo? – Pregunta la Malena a l’Ariadna. L’Ariadna es posa a sobre de l’Enric, i es posa el penis a dins, fa uns quants moviments, descrivint cercles, prement el membre amb les parets de la vagina fins que sent com la envaeix el líquid del seu home.

Tots tres estan esgotats. Els somriures, però, il·luminen la cambra. – Gràcies Malena – Diu l’Ariadna. – Com t’ho podrem pagar això? – La Malena somriu. – D’aquí a poc faré una festa. Vull que vingueu. – Compta amb nosaltres. –Respon l’Enric.

8 comentaris:

Striper ha dit...

Com sempre un relat molt calent trio inclos i amb passatges de molts graus.

SPANSULSLASCIVA ha dit...

gracias por tu visita, tendre que hacer cursillo de catalán acelerado....
bessos lascivos

Cesc ha dit...

Els finals que escrius són els que més em sorprenen, són diferents :) malament no s'ho passen i si els ajuda millor :) perquè de moment ells estan millor pel que diuen :)

fada ha dit...

Ja tinc ganes que ens expliquis com serà la festa... La veritat és que ho narres tan bé que costa ben poc d'imaginar. Fins aviat.

Núria ha dit...

Déu n'hi do, no et deixes cap detall! Fas que llegint, mirem.

Lant ha dit...

alça deu quina festeta que es prepara....

Núr ha dit...

em sembla que m'ha agradat més aquesta segona part que la primera! potser perquè la nostra parelleta està més desinhibida... :)

skorbuto ha dit...

Striper: És que m'agrada això de fer pujar la temperatura.

Spansulslasciva: Bienvenida, tienes un traductor a mano en el blog (arriba a la izquierda)

Cesc: Amb la Malena és fàcil, sempre en porta alguna de cap.

Fada: Haurem d'esperar una mica.

Núria: Gràcies.

Lant: Esperem que sigui festa major.

Núr: Era el que ells estaven buscant, i de vegades fa falta una guia.