dimecres, 21 de gener del 2009

Primera fantasia, primera part

Estaven al fons del bar, parlaven i reien al temps que llençaven mirades escapçades cap a la barra, i a la barra érem el cambrer i jo, i el cambrer estava més preocupat per altres feines que no pas per aquelles dones. Quan es va adonar que creuaven mirades em va deixar anar. – Un bon parell aquelles dues, si t’agrada el risc i les emocions fortes.

Em va sorprendre el comentari. – Són habituals? Què vols dir amb això del risc? – Jo? Res, jo no sé res ... però es diu que tot i ser unes quarentones són unes màquines de cardar brutals. – Jo també en sóc de quarentó. Tan bones són? – Diuen les males llengües que ja se’ls hi ha mort algú. A més s’ho fan les dues a l’hora... Ja saps ... mig lesbianes.

Tot i els comentaris del cambrer semblaven més indicats per fer-me desistir a mi em produïen l’efecte contrari, a la fi eren dues dones prou interessants com per no posar-hi problemes. I el que era més important, semblaven interessades en mi, encara que fos per ser l’únic home sol de la sala.

Traient valor d’on mai no he tingut m’hi vaig apropar a la taula. – Us puc convidar? – Ho sentim però ja hem begut el màxim que podem sense perdre el control, però si vols seure ... – Va dir la de cabell vermellós apuntant a la taula amb la mà estesa.

No m’ho vaig pensar dues vegades, a la fi el normal és que m’enviïn a pastar. Vam conversar una bona estona fins que van acabar les copes que tenien. – Ens anem? – Va dir la de cabell platí. – Em deixeu? – Vaig preguntar pensant que alguna cosa no havia funcionat. – No nen, tu et vens amb nosaltres, si vols.

Dit això em va plantar un petó als llavis. – Anem, va. – Va repetir. Obedient em vaig aixecar i vam agafar els abrics per sortir. El cambrer em va mirar rient, encara no havíem sortit per la porta que vaig escoltar un – Requiescant in pace. – Seguit d’una rialla.

Al carrer feia fred, feia molt de fred, tot i que jo no en tenia. Com es pot tenir fred quan tens dues dones arrapades una a cada banda? Em van portar a casa seva, suposo, tot i que allò no semblava un habitatge. El que es suposava que era el menjador fos un garbuix de coixins sobre un terra encatifat, amb un moble per l’equip de música i prou.

En un moment vaig quedar sol, elles es van perdre darrera les portes de les seves cambres deixant anar un – Sota l’equip de música hi ha begudes, posa’t el que vulguis i posa música carinyo. – Tot el que tenien era jazz, tot i que no sóc un expert em va semblar que era bo, vaig agafar un disc de piano i el vaig posar a l’equip.

Encara no m’havia servit res quan va sortir la primera d’elles, s’havia vestit amb una faldilla extremadament ajustada i curta que deixava a l’aire unes campes plenes, vestides amb unes mitges calades que acabaven a poc més d’un pam de la faldilla i unes sabates negres de tacons fins, no massa alts, un cosset premia els pits cap amunt amb el naixement dels mugrons a la vista.

Em vaig quedar embadalit mirant tota aquella dona que se m’oferia a la vista, el got continuava buit a la meva mà. Ella va somriure. – Potser si l’omples. Em poses a mi alguna cosa? – Va dir mentre s’estirava a terra sobre un grapat de coixins deixant al descobert l’entrecuix tapat per la minsa tela d’unes calcetes, negres com la resat de la roba.

Vaig omplir el got i li vaig atansar, em vaig preparar un per a mi. – La teva amiga en voldrà? – No, no en voldrà. Vine, lleu al meu costat. – Vaig seure i després de fer un glop vam buscar les nostres boques cercant la humitat de les llengües, la seva era un cavall desbocat que s’escolava per tots els racons de la meva boca, incapaç de contenir-la vaig gaudir del seu tacte moll mentre les meves mans exploraven tota l’extensió del seu cos.

La seva amiga va entrar mentre estàvem enfeinats, vaig sentir les seves mans deslliurant-me dels pantalons i l’eslip, acaronant el meu membre i els meus testicles. Em vaig separar una mica i la vaig veure asseguda de genolls davant nostre, totalment enfundada en una mena de vestit negre de cuir on ressaltaven dos forats que deixaven al descobert uns mugrons foscos i erectes.

Una caputxa li cobria el cap deixant una minsa obertura per la boca, dos forats pels ulls i un parell de forats més petits sota el nas. Baixant la mirada pel vestit vaig poder veure el seu sexe rasurat totalment accessible. – Està guapa així, oi? – Em va preguntar l’amiga. – Si t’he de ser sincer no ho sé, però m’ha pujat l’escalfor en veure-la.

La primera dona li va fer un senyal, l’altra es va posar dempeus amb les cames lleugerament obertes, amb un altre senyal va girar lentament sobre ella deixant-me veure-la per darrera. La caputxa deixava sortir una cua de cavall color platí del darrera del cap i un tall rodó en el vestit deixava el cul totalment al descobert.

Una mica poruc li vaig preguntar. – Feu BDSM? – Fem fantasia, avui toca això. Nosaltres cardarem tota la nit i ella ens atendrà assegurant-se que no deixem de tenir plaer. La pots tocar i llepar, li pots ficar els dits i la polla on vulguis, però no pot tenir cap orgasme fins que jo ho digui.

Semblaven unes normes clares i diàfanes, vaig apurar el got i li vaig preguntar. – Sempre ets tu la que mana? – No, ni tampoc no ens vestim així sempre. Oi porqueta? – L’altra dona assentí amb el cap. – Ara, si et sents incòmode ... – No! I ara, perdona, és la novetat.

Vaig deixar el got a una banda i la vaig tornar a besar, ella va fer un senyal a la porqueta i aquesta es va agenollar de nou i va ajudar a la meva mà a obrir-se pas entre les calces de la mestressa baixant-les-hi fins treure-les del tot. També tenia el cony rasurat, i ja començava a estar moll, vaig aprofitar per enfonsar els meus dits dins la vagina per sentir totalment la seva humitat.

Vaig treure la mà, no sé si vaig fer algun gest especial en fer-ho però la porqueta va començar a llepar-me els dits, mentre, la mestressa s’havia apoderat del meu penis i movia la pell amunt i avall per treure’m una erecció com feia temps que no tenia.

Vaig apartar la mà de la porqueta per poder accedir als pits de la mestressa, els moviments i frecs havien fet que els mugrons ja s’haguessin alliberat del cosset i pogués tocar-los sense barreres, vaig deixar de besar-la per amorrar-me en aquells mugrons gruixuts, una mica curts però extremadament suaus.

M’hi vaig dedicar amb delir a llepar-los, xuclar-los i de tant en tant fer-los una superficial mossegada, mentre la mestressa m’acaronava el cap i em magrejava el fal·lus la porqueta m’acabà de treure la roba. Havent acabat s’afegí a ajudar a la mà de la seva mestressa amb la llengua.

Vaig decidir baixar una mica més i arribar-m’hi a la vulva rosada de la mestressa, li vaig fer un petó en el naixement i vaig començar a enfonsar la llengua, assaborint els fluids que la inundaven. Ella es va girar posant-se de quatre grapes, jo, sense deixar de menjar aquell cony sucós m'hi vaig acomodar sota d'ella.

La porqueta es dedicà una estona a treballar-mi la polla i els ous, sentia la seva llengua recórrer tot el meu membre amunt i avall, i ballar sobre els meus testicles. - No se la pot posar a la boca. - Digué la mestressa. - No pot obrir-la prou.

Amb una mà vaig cercar el cos de la porqueta que es va apropar per deixar-me accedir primer als mugrons i després al seu cony, al no poder apropar-se al meu fal·lus es va unir a mi en l'exploració dels racons més íntims de la seva mestressa.

La mestressa em va fer pujar. – Clava-me-la va dir mentre s’estenia a terra. M’hi vaig posar a sobre i vaig deixar que la meva polla entrés en el seu cau, vaig cavalcar sobre ella una estona. Vaig sentir com es corria humitejant-me tot. Llavors, abans que em corregués, em va empènyer enrera, es va aixecar i la porqueta va ocupar el seu lloc, ella es va posar just a sobre la cara de la porqueta. – Carda-te-la.

Li vaig ficar i vaig començar a envestir-la mentre ella llepava el cony de la seva mestressa i nosaltres ens besàvem. Vaig sentir com la mestressa es corria al mateix temps que jo. S’apartà i li pregunta. – porqueta, no t’hauràs corregut? – La porqueta va moure el cap negant-lo.

La mestressa va ficar la mà en el cony de la porqueta per assegurar-se. – No, ja veig que no, aquesta figa estaria més amarada si t’haguessis corregut. Ves a netejar-te. – La porqueta s’aixecà i sortí de la sala. – Una mica més i la fas córrer, sisplau, és part del joc, no l’espatllis. – Disculpa’m ja t’he dit que sóc novell en això.

La mestressa va riure. - sí, ja ho veig. – I nosaltres? No ens netegem? – No maco, això és feina de la porqueta, ara quan torni ens netejarà als dos. – Vaig rumiar que seria genial seguir dies i dies amb elles però, com si sabés llegir la ment em va deixar anar. – No et facis il·lusions, aquesta nit és teva, però no repetim amb els homes si no ha passat un any. De casades ja hem estat, ara ens toca gaudir.

La festa va seguir tota la nit, però la resta la explicaré un altre dia, el que sí us explicaré és que vaig acordar amb elles que m'explicarien totes les seves aventures perquè jo les expliqués aquí.

5 comentaris:

Striper ha dit...

Fantasia o no puja la temperatura de veritat.

Anònim ha dit...

Estic d'acord amb l'Striper, molt ben aconseguit.
M'ha fet curiositat pq precisament avui jo he escrit sobre un parell de dones "ja saps... mig lesbianes" masturbant-se en un restaurant. Suposo q la coincidència m'ha fet especial gràcia perquè jo era una d'elles... T'aniré seguint la pista ;)

Rita ha dit...

Bo, bo, bo... :-)

Josep B. ha dit...

Striper i Rita: I jo que pensava que no m'havia acabt de quedar bé!

Guapeta: Benvinguda i gràcies, lo de "mig lesbianes" és una ironia, no sé si n'has viscut cap cas però jo m'he trobat algun bar on el cambrer, comentant sobre alguna parella de dones feia el comentari, més groller per cert.

Lula ha dit...

Molt bé Skorbuto...
Mantenir el nivell no és gens fàcil, i tu ho aconsegueixes sempre


Haurem d'esperar gaire?

Besooootes