dimecres, 16 de juliol del 2008

Comiat sorpresa

Feia temps que me la mirava amb desig, però era una companya de feina; malgrat ella rebia la nòmina d’una empresa, jo d’altra i tots dos treballàvem per una tercera empresa; i acostumo a fer cas d’aquell principi que diu “On tinguis l’olla no fiquis la polla”

I ara s’anava. Havia acabat la feina i la seva empresa se la emportava a un país de l’est d’Europa, per poc temps, però jo ja no la tornaria a veure. El divendres va portar unes ampolles de cava per fer un petit comiat. Jo en vaig mantenir les formes, no creia que se’m notés res.

Quan ja tots havien pres la copa i estaven sortint jo encara era allà mirant-me-la en silenci. – Què et passa? – Em va preguntar. – No res. – Vaig respondre. – Sols pensava, m’he adonat que tu i jo no hem parlat gaire en aquest any, sí, ja sé que la feina ens absorbeix el temps de la jornada com una esponja ... – A mi també m’hauria agradat parlar més amb tu.

Em vaig quedar sobtat. De fet esperava una resposta més diplomàtica, encara així no era res comparat amb el que va dir a continuació. – De fet, hauria volgut fer alguna cosa més que parlar ... – Mentre em deia això deixava la seva copa, em treia la meva de les mans, m’agafava per la solapa i tirava de mi fins plantar els seus llavis en els meus. No em vaig adonar de res que ja estàvem abraçats, menjant-nos a petons, repassant-nos per sobre la roba.

Es va separar una mica de mi i em va proposar. – Anem a la sala de reunions. – I allà ens vam anar, ella tirant de mi, quasi corrents i jo amb l’entrecuix esvalotat. Vam entrar i sense encendre els llums, vam tancar la porta per dins, jo sabia que hi havia una càmera que s’activava, oficialment, quan no hi havia reunions i la sala havia d‘estar buida, així que la vaig localitzar i li vaig posar un post-it davant l’objectiu.

Em va passar el braços des de darrera posant les seves mans al meu pit i prement el seu cos contra el meu, podia sentir els seus pits a la meva esquena i el seu pubis al meu cul mentre els seus llavis petonejaven el meu coll. Vaig cercar el seu cul amb les meves mans fent pujar la faldilla fins que vaig deixar les natges al descobert, ella descordava la meva camisa i magrejava els meus mugrons.

Vaig explorar els malucs a la cerca de la cintura del tanga, li vaig abaixar fins deixar-ho a mitja cuixa i vaig escolar la mà entre el meu cul i el seu ventre per trobar el triangle púbic. Ella ja m’havia descordat la camisa i es barallava amb el meu cinturó disposada a fer caure els meus pantalons a terra.

Els meus dits van trobar el naixement del seu tall, que ja estava humit, i s’enfonsaren entre els llavis carnosos arrossegant el clítoris en la seva marxa, les seves cames es separaven deixant que els meus dits entressin més mentre els meus pantalons queien definitivament i la seva mà agafava el meu membre.



Sense deixar el seu cony i sense que ella deixes la meva polla em vaig girar i la vaig besar mossegant-li els llavis carnosos, llepant la seva llengua humida quan buscava la meva, fruint del sabor de la seva boca, ella fregava el meu membre fent baixar la pell i deixant el capoll totalment descobert. Es va agenollar fent que la meva mà recorregués tot el seu cos i va començar a llepar el meu membre, com si fos un gelat, a llepades curtes.

Mentrestant jo estirava de la seva brusa cap a munt, deixant els seus pits descoberts i en contacte amb les meves cames, sentia la seva llengua passejar-se pel meu fal·lus, la pressió de la seva mà i els seus mugrons a les meves cuixes. Com que no arribava als seus pits amb els mans, li acaronava el cap, sense fer cap pressió, llavors ella va aixecar el cap i, desprès de fer-me un somriure, va obrir la boca fent entrar tota la meva polla fins arribar a empassar-se-la tota.

Va fer-se enrera a poc a poc fins acaronar el capoll amb els llavis i va repetir el moviment una altra vegada. – Faràs que em corri si segueixes així. – Li vaig dir mentre tornava a fer-se enrera, encara va repetir l’operació una tercera vegada. Amb la por de no aguantar la vaig fer aixecar, la vaig besar mentre l’agafava per sota de les natges, aixecant-la, i la posava a sobre la taula, vaig baixar pel seu coll, petonejant-lo fins arribar a la pell dels pits.

Mentre amb les mans li agafava les mamelles, amb la boca li xuclava el mugró, un mugró llarg, amb una arèola ampla i fosca, ella s’anava estirant enrera, recolzant-se a les seves mans, deixant-se xuclar, llepar i magrejar aquelles delicioses metes.

Vaig baixar fins al seu cony, amarat de fluids, i li vaig fer aixecar les cames, posant-les obertes sobre la taula, deixant-me accés al tall, envermellit per l’excitació, i al naixement del cul. Vaig plantar els meus llavis al principi de la xona, xuclant com un aspirador tot cap a dins de la meva boca i llepant el que m’arribava amb la llengua. Tenia el seu clítoris entre els meus llavis i el colpejava amb la punta de la llengua mentre ella gemegava.

Passava la llengua amunt i avall del tall, fent dissimulades incursions al principi del cul fins que ella, en un dels viatges, va aixecar-se més, separant les natges amb les mans. – Juga amb ell. – Em va dir, llavors em vaig dedicar llepar, petonejar a clavar-li la llengua en aquell forat que m’oferia. La seva mà agafava el meu cap prement contra ella mentre el meu nas s’enfonsava en els plecs del seu cony.

Un raig de líquid em va banyar la cara mentre ella esclatava en un crit ofegat, jo vaig seguir llepant fins que em va demanar. – La vull a dins meu. – Vaig aixecar-me i, sense agafar-la, vaig apuntar al seu forat, deixant-la lliscar a dins, ella va passar les cames per darrera meu, agafant-me i empenyent-la més a dins.

El ball es va estendre una estona en la que intentava acaronar-li els pits i el clítoris, mentre la penetrava, al poc vaig sentir com de nou deixava anar un altre raig, acompanyat de convulsions i crits ofegats, en un moviment mestre s’hi va posar a quatre potes sense que sortís d’ella i vaig seguir bombejant el meu membre al seu interior, ella acompanyava els meus moviments amb els seus mentre s’acaronava el cony i m’acaronava la polla i els ous per sota les seves cames.

Jo estava a punt d’arribar a l’èxtasi. – Em corro! – Li vaig dir. – Jo també. – Em va respondre.- El meu líquid es va barrejar amb els seus, mentre esclatàvem junts.

Em vaig retirar amb cura i em vaig seure en una cadira, ella es va quedar estesa al llit. – Potser si ens arreglem i seguim la festa a una altra banda. – Em va dir. – Sí, millor, així em podré recuperar. – Li vaig respondre, afegint. – Escolta’m, això, per què no l’hem fet abans? – No em deies res, babau, i mira que m’atipava d’ensenyar-te les tetes, ja pensava que no t’interessava.

Vaig recordar que s’anava de viatge. – Bé, suposo que això serà un comiat. – Momentani, si quan torni, no tens parella podrem repetir. – I si tinc? – Tinc per norma no posar-m’hi enmig, i no vull parella ni estable ni inestable. – Entenc, procuraré no tenir-ne.

Ens vam vestir i vam deixar la sala de reunions pràcticament com l’havíem trobada, em vaig oblidar del post-it a la càmera. Dilluns següent ja no hi era, ningú no va dir res i jo no vaig preguntar. Sols un correu, uns dies desprès on es veien dues ombres cardant a la sala de reunions i una nota. “No se us identifica però ja sou famosos a la xarxa.”

14 comentaris:

estripanits ha dit...

Fantàstic!

Per cert, t'ofereixo una versió més genuïna d'allò de l'olla i la polla: "On hi tinguis feina, no hi posis l'eina"

Striper ha dit...

Malgrat la dita de on tinguis l'olla un afer com aquest sempre resulta sastifactori i aquest que explicas molt mes molt bé.

El company de Venus ha dit...

Molt bon relat, Skorbuto... A partir d'ara em fixaré més en les companyes de feina... Pel que pugui passar...

Josep B. ha dit...

Estripanits: Ja la coneixia, gràcies igualment, però volia una més contundent.

Striper: Segur que la majoria frisariem perquè ens passés, elles també.

Company de Venus: Com diuen, quan menys t'ho esperes salta la llebre, o el conill. ;)

El company de Venus ha dit...

Esperarem atents al cau!

Rafel ha dit...

Quina obsessió amb la porta del darrera, no? Em sembla que tots els relats teus que he llegit culminen en sexe anal.

Normalment les dones solen ser més reàcies en el sexe anal, sobretot en una primera cita... a no ser que hi estiguin molt experimentades en l'assumpte, però per desitjar que no quedi ;)

Jo, que només tinc sexe amb altres homes, mai he tingut sexe anal en un primer contacte i després quan l'he tingut, tant per activa com per passiva, la cosa no sempre funcionava a la primera ;) Total que el sexe anal resulta ser meravellós però només m'ha funcionat en parelles estables i quan ja portàvem bastant de rodatge i compenetració (mai millor dita la paraula) i, és clar, no precisament en llocs públics, amb una bona marca de gel lubrificant a mà i sobretot molts paquets de kleenex per eixugar-te i a poder ser un lavabo amb dutxa a prop. I, òbviament, condons si no tens parella estable i tancada en què tots dos us hagueu fet la prova del VIH.

Això sí, els relats eròtics són fantasia i no una descripció realista. Perquè això de llepar-li el cul sense que ella s'hagi netejat abans al videt... jeje...

De tota manera, el que em costa d'entendre és pq molts homes heteros prefereixen el sexe anal al vaginal... Suposo que és l'encant del prohibit i de l'inaccessible.

Josep B. ha dit...

Company de Venus: com sempre!

Rafel: No!, no tots culminen en sexe anal, no et faré ara una estadística però moltes vegades no hi ha.

Respecte a que les dones siguin reàcies, efectivament no és massa usual que t'ho deixin fer ni la primera ni la segona vegada, algunes mai no t'ho donaràn (El cul és seu i tenen tot el dret a decidir-ne el seu ús). Altra cosa és que no deixin que el toquis, fins i tot pot ser que permetin una penetració amb un dit i mai amb el penis.

Efectivament hi han molts detalls que no inclóc a les narracions perquè, penso trencarien el ritme. Indubtablement qualsevol relació sexual s'ha de fer amb les mides de seguretat sabudes i una penetració anal sense preparació (lubricant, relaxació, etc ...) és una animalada.

I per suposat això són fantasies, ens podem permetre el luxe de no entrar en detalls poc excitants. Si explico com el personatge es posa el condó trenco totalment el ritme (a no ser que estigui fent una història a l'entorn del mateix objecte)

I parlant de fantasies, l'hem de reconèixer, el sexe anal és una fantasia molt comuna entre els heteros, senyal que les coses no són ni tan blanques ni tan negres, no?

Rafel ha dit...

el problema d'aquestes llicències literàries i cinematogràfiques és que hi ha gent que es pensa que la vida real és com les pelis porno!

De tota manera jo crec que lo del sexe anal és pel morbo/prohibit. No crec que hi hagi massa diferència de sensacions entre introduir la cosa per un forat o per un altre... i dic "crec" perquè no tinc el plaer d'haver ficat el "xurro" en una vagina...

Jaja, que algú que tingui experiència empírica m'expliqui la diferència de sensació entre la penetració anal i la vaginal. La veritat, tinc molta curiositat. Jo crec que és tota diferència és més una questió de cervell/morbo/fantasia.

Ui, que basto que m'estic posant...

Josep B. ha dit...

Rafel: El problema no és de les llicències literàries/cinematogràfiques, és d'aquells que no en saben distingir enttre ficció i realitat. Jo condueixo sempre pel meu carril, no cometo més infraccions del que la meva imperícia em dona, no m'enganxo al de davant ni adavanto com si estigués en una carrera. Però de vegades jugava amb el meu fill a la PS un joc on es corria en sentit contrari, això ni a mi ni a ell ens converteix en pilots suïcides, sabem on és la realitat i on la fantasia, a més em servia per explicar-li al meu fill en quines situacions a la realitat sortiria el GAME OVER.

Pel que fà a la diferència, bé,no sóc un expert pero parlem de dos forats amb una capacitat de dil·latació diferent, a l'anus li costa molt més de dil·ltar-se, la vagina es pot dil·latar més de 10 cm (compta que ha de sortir un nen sencer de tant en tant) alguna diferència hi haurà.

De totes maneres el factor morbo/fantasia és molt important, no sols no ho nego, el subscric, però també hi ha gent que te fantasies sado-maso i a l'hora de la veritat no els hi agrada que els escalfin a bufetades.

Rafel ha dit...

Però en la part passiva, sigui home o dona, no em negaràs que una de les claus del plaer és al cervell: és la fantasia de ser penetrat/penetrada. Que al costat estigui la pròstata en els homes o la paret vaginal en les dones, o que la zona perianal sigui erògena, ajuda, però no és suficient. Si els homes i les dones poden disfrutar de ser penetrats analment és gràcies a un òrgan sexual anomenat cervell, que és el més important de tots però en aquesta pràctica encara ho és més!

Josep B. ha dit...

Rafel: No penso negar-t'ho, l'òrgan sexual més important és el cervell.

Arkana ha dit...

Ostres, quin final!!! De vegades el destí ens juga aquestes males passades, que no ens decidim fins a l'últim moment, quan ja gairebé és massa tard... M'ha agradat molt llegir-te.

Un petó!

estripanits ha dit...

Xato, passa per ca meva, que t'hi he deixat una sorpreseta!

d ha dit...

m'agrada el que llegeixo....m'agrada com escrius... m'agrada perdrem entre les teves paraules i deixar-me anar...

et segueixo desde la ombra... per no distreure la teva imaginació...


http://deseo73.blogspot.com/