dimecres, 18 de juny del 2008

Primera cita


Havíem parlat un parell de vegades per telèfon, sols l’havia vist al vídeo de l’agencia i encara no sé perquè havia tirat endavant, a la fi no semblava ni de lluny el que jo m’esperava. Penso que va ser més la insistència de la dona que m’assessorava que no pas que n’estigués convençut. Bonica ho era, però donava la sensació de ser una dona bastant clàssica, a més, sortia d’un trencament recent i la meva experiència en aquests casos no era gaire bona.

Però com no hi ha res a perdre ja em veus aquí, a un bar de barri, esperant una dona que no sabia si m’agradaria. Li demano un cafè al cambrer i em deixo anar dins el meu cap, a la fi queda un quart perquè arribi ella, si no s'ho repensa.

De sobte una veu em treu dels meus pensaments. – Roger? – Aixeco el cap i la veig, s’ha canviat el pentinat, se l’ha allisat i porta la cua caient sobre l’espatlla dreta, el vestit amb un escot no massa pronunciat deixa veure la pell d’uns pits mitjans, la faldilla just per sobre del genoll i amb un tall a cada banda.

Tracto de respondre a l’hora que m’aixeco. – Sí, Hola, Laura, suposo. Disculpa, estava rumiant. – El somriure que portava es desdibuixa una mica. – Potser no sóc com t’esperaves ... – I ara, és que m’has agafat als núvols, sisplau, seiem? – Ella assenteix i s’asseu, demana al cambrer un cafè amb llet.

Parlem durant una estona més llarga que no pas m’hauria imaginat, fins que em proposa de sortir d’allà. – Podem anar a algun lloc amb música. – Algun lloc en especial? – No sé, sorprèn-me. – Decideixo de portar-la a un pub a uns carrers d’on estem, un local de llum tèbia i música suau.

Pel camí noto la seva mà fregant la meva, la hi agafo, ella em mira amb un somriure. Entrem al pub, quan li proposo un lloc ella m’indica un de més apartat. – estarem més tranquils. – em diu amb un somriure nerviós.

Seiem i demanem uns còctels, quan la cambrera se’n va ella m’abraça i em fa un petó als llavis. – M’agrades. – Em deixo anar i l’abraço mentre ens besem tastant llavis i llengües, oblidant el món al nostre entorn. – Les begudes. – Sense deixar d’abraçar-nos, tracto de donar les gràcies a la cambrera, però ja s’ha anat, aguantant-se el riure.

S’apropa a la meva orella. – I jo, t’agrado? – Em pregunta neguitosa. Amb prou feines he tingut temps per pensar. – Sí, m’agrades, sí. – La seva mà busca la meva i l’apropa als teus pits. Una mica desconcertat li acarono per sobre el vestit fins arribar al seu escot.

Endinso la mà per sota la tela sense perdre el contacte amb la seva pell, trobo un mugró dur i calent mentre les nostres boques s’acaronen amb delir. – Potser si ens bevem els còctels. – Li proposo. Agafem les copes sense deixar de mirar-nos, els ulls t’espurnegen, la seva mà s’hi posa a sobre el meu entrecuix i somriu.

Deixem les copes i ens tornem a abraçar i besar. M’ha descordat la camisa i acarona el meu pit. Jo li acarono la cuixa apropant-me a la faldilla, ella deixa que la meva mà llisqui per sota fins que els meus dits arriben a les seves calces. – Potser si el deixes per després això. – Em diu somrient mentre m’agafa el braç amb delicadesa.

Acabem les copes i sortim quasi a la carrera. – No conec cap lloc on anar aquí. – Li dic. – Jo sí. – Em respon agafant-me de la mà i enfilant un carrer, a voltes es para i ens besem, caminem abraçats l’un contra l’altre.

Arribem a una porteria, truca i la porta s’obre, és una vella pensió de parets humides i llits sorollosos, lloguem una habitació, tanca la porta darrera seu i es gira. – Folla’m. Pren-me tota, juga amb el meu cos. – La abraço, al temps que frueixo del tacte dels seus llavis i la seva llengua les meves mans cercaven la cremallera del vestit.

Faig caure el vestit deixant-la pràcticament nua, sols amb les ínfimes calcetes, m’atanso als seus pits nus petonejant la suau pell, xuclant i pessigant els tendres mugrons que m’ofereix amb delir. Ella em descorda la camisa i m’acarona el pit i el cap.

M’agenollo davant d’ella i estiro de les calces cap avall, davant meu es descobreix un matoll de cabells que desprèn aquella olor tan especial. Poso els meus llavis al naixement dels seus mentre el meu nas s’enfonsa en el cabell púbic. Enfonso lleument la meva llengua tocant-li el clítoris i tastant el seu sabor.

Ella obre les cames permetent que m’endinsi fruint de tot el seu cau, xuclant tots els fluids que deixa anar el seu cos. Estiro amb cura els seus llavis i torno al botó que colpejo amb la llengua mentre ella prem el meu cap com si volgués que m’endinsés encara més.

Sento com gemega i s’escorre mentre un líquid tebi i salat em mulla la cara i el coll. Es deixa caure i es clava en la meva cara, llepant-me, besant-me, maldestre m’aixeco i la faig aixecar i ens deixem caure al llit, ella em descorda el cinturó i el pantaló mentre em petoneja el pit.

Mossega els meus mugrons, els llepa mentre la seva mà s’enfonsa en els meus calçotets, acaronant el meu penis endurit i els meus testicles. Baixa més mentre em lliura de la meva roba. Sento els seus llavis recorrent el tronc del meu penis, com el llepa i el frega amb la mà i com petoneja la punta, fent ballar la llengua a sobre.

Sento els seus llavis baixant pel contorn del gland mentre la seva llengua l’humiteja i la seva mà fa pujar i baixar la pell del tronc. Sento com el meu penis s’enfonsa en la seva boca fins estar totalment dins d’ella i la seva mà juga amb els meus testicles, pressionant-los, acaronant-los, estirant-los suaument.

Amb els llavis recorre una i altra vegada amunt i avall tota l’extensió del meu penis. – Sisplau, para que em faràs córrer. – Ella em mira llaminera i accelera els moviments, la seva mà s’enfonsa per sota meu i em frega l’entrecuix fins a l’anus, dibuixant cercles a sobre d’ell, Sento com tota la força se me’n va en un orgasme com fa temps que no tenia, ella es queda quieta. – Ho sento, no he pogut aguantar. – Li dic. Ella s’aixeca i s’apropa a la pica que hi ha a l’habitació i deixa caure tot. Agafa un mocador i s’asseca els llavis.

S’estira al meu costat i em fa un petó. – M’agrades molt. – Em diu ens tornem a abraçar, el meu penis està totalment flàccid. – No sé si podré posar-m’hi de nou avui. – Li dic. Ella em somriu. – Això és cosa meva.

La seva mà acarona el meu pit, passa una cama per sobre meu i s'asseu a sobre el meu ventre, deixa que el meu penis quedi entre els seus llavis i es mou endavant i enrere fent que s’endureixi de nou. Aprofitant el moviment deixa passar els seus pits a prop de la meva boca, prou a prop per intentar petonejar-los, prou ràpid per no poder fer-ho.

Riu quan tracto de capturar un dels teus mugrons al vol, juga a fer-lo ballar a prop dels meus llavis i sols de tant en tant arribo a tastar-lo. El meu membre batega sota el seu pubis, ha abaixat el ritme i es frega amb més pressió. Sento el gland passejant pels seus llavis i tocant lleugerament l’entrada de la seva cova.

S’aixeca i deixa que el meu penis entri dins seu engolint-lo del tot i inicia una cavalcada suau que augmenta de ritme gradualment. Les meves mans busquen el contacte dels seus pits, i els hi acarono mentre em cavalca, gemega a cada salt, petits crits ofegats i sento la seva humitat al meu ventre.

De sobte para. – Què et passa? – Em somriu mentre es deixa caure al meu costat. – Vine. – Em diu. Em poso a sobre seu, m’agafa el penis i, per sorpresa meva, el porta al seu cul. – Folla’m-ho. – Em diu amb veu tremolosa.

Premo suaument, noto una mica de resistència i em freno. – Fes-ho. – Demana. Torno a pressionar, tractant d’obrir-me pas i no fer-li mal. Em passa les cames pel darrera i em tira cap a ella, la resistència desapareix i el meu penis entra sense problema. Ella ha fet un petit xiscle. – Perdona. – Folla’m! – Crida.

Imprimeixo un moviment de vaivé al meu cos, mentre posa les seves cames a sobre les meves espatlles. – Vull que et corris dins meu. – Gemega amb els meus moviments, a voltes pressiona l’anus, a voltes el deixa lax. Sento que estic a punt d’arribar i els seus gemecs són més forts. Al moment que la meva càrrega envaeix el seu interior fa un gemec més fort.

Surto d’ella amb cura i em deixo caure a un costat. – No hauria gosat de demanar-t’ho. Gràcies. – Se’n riu i busca els meus llavis, ens fem un petó llarg i profund. – Vull que em tinguis tota, sempre. Vull desfer-me cada vegada amb tu. M’agrada sentir-te dins meu. - Ens quedem abraçats i endormiscats. Fora, el sol es pon i la ciutat segueix el seu curs aliena a les nostres entremaliadures.

4 comentaris:

Rita ha dit...

Molt bon relat, skorbuto...

Striper ha dit...

Recordrs cites a cegues de pub amb llum tenue i musica suau taules amagades, caricies petons que començan mans que exploraran... Uff quins records m'has fet venir amb aquet maravellos relat.

Anònim ha dit...

Ostres! Quin espant al primer moment, aquest canvi de look! aix, aquestes primeres cites amb polvet al final... Saps que no és recomanable?

Josep B. ha dit...

Rita: Gràcies.

Striper: Oi què sí?

Núr: Espant? Per què? Sí, totalment d'acord, ja sé que no són recomanables en el món real, i que s'han de fer servir preservatius a les relacions esporàdiques o promíscues (quina araula més lletga ecs!).

Però això és un món de fantasia i dins la fantasia no hi ha embaraços no desitjats, malalties venèries ni sida, tampoc no hi han desequilibrats/ades que ens puguin destroçar la vida.

Un petó preciòsa.