dimarts, 27 de maig del 2008

Una nina a les meves mans

Va ser un acord, tu acceptaries totes les meves indicacions, faries allò que t’indiqués sense protestar. Sols una paraula podria parar l’engranatge. I a canvi què? A canvi jo em comprometia a fer-te sentir allò que buscaves, fruir d’una certa por al desconegut, sentir-te dominada i al temps protegida.

Havia de convertir aquella sessió en un concert de sensacions intenses, la meva inexperiència em feia dubtar. Vaig remoure cel i terra cercant tot el que em pogués servir. Els límits eren molt estrets, res de cops de cap tipus, res d’insults, sols dominació, ordres obeïdes i prou.

Llavors se’m va encendre la llumeta, Una nina, tu series la meva nina des del principi fins al final, sols hauries de fer aquelles accions mecàniques per les que eres programada. Jo t’hauria de vestir i pintar, jugar amb tu com la nina que eres.
La meva trucada et va sobtar. Per què voldria jo saber les teves mides?, mai no m’havien preocupat les talles. No et vaig donar cap explicació. – Confia en mi. – Vas confiar, em vas donar totes les dades sense preguntar més.

Vaig comprar tot el que havia calculat que em faria falta, vaig posar per escrit el guió, pas a pas, del que faria, mirant que res no semblés forçat. Per moments em semblava que estava preparant una pel·lícula, la nostra pel·lícula.

Et vaig trucar. – Surto ara, estic en mitja hora, espera’m nua i sense parlar. – Vaig penjar sense donar temps a cap resposta. Vaig obrir la porta, no vaig dir res. Tu estaves al mig del menjador, nua, tremolosa. Els teus ulls buscaren els meus, cercaves endevinar el que passaria.

Sense dir-te res vaig deixar la caixa a sobre la taula, la vaig obrir sense treure res més que la primera joguina. Era un cilindre de color blanc, amb les puntes arrodonides i un fil llarg en una d’elles, no era massa gruix, una mica més que el meu dit petit, i d’uns tres cm de llargada. – Ajupi’t.

Vas flexionar els genolls mentre tiraves el cos endavant i posaves les mans sobre les cuixes. – Així. – Vaig dir-te quan estaves a la posició que necessitava. Vaig treure el pot de lubricant i amb la mà et vaig fer girar fins que el teu cul va quedar exposat davant meu.

Vaig posar una mica de lubricant al teu anus, el vaig fregar amb la punta del dit, penetrant-lo una mica per empastar l’entrada. Llavors vaig posar la joguina apuntant a l’entrada i la vaig prémer endins. T’hi vas resistir una mica. – Sols et farà mal si et resisteixes. – Et vas relaxar i la joguina va entra sense cap problema dins el teu anus. Vaig prémer el botó del comandament una vegada, vas gemegar una mica. – Et fa mal? – Vas negar amb el cap. – T’agrada? – Vas assentir. – Aixeca’t.

Vaig prémer de nou el botó del comandament i el deixà a sobre la taula. Ara tocava vestir-te. Vaig agafar les calcetes, eren una peça mínima, de color blau cel, que permetien veure el que s’amagava a dins seu. Et vaig agafar una cama, te la vaig aixecar i la introduí per l’obertura de les calcetes, vaig fer el mateix amb l’altra cama i desprès les vaig pujar fins ajustar-te les.

Un triangle escàs cobria el teu cul i per davant, sols un tros d’un cm tapava el naixement dels teus llavis. No m’hi vaig poder estar de fer-te un petó per sobre les calces. Al aixecar-me em vaig trobar amb els teus pits, els mugrons estaven totalment erectes i fins i tot em va semblar que me’ls apropaves.

Vaig agafar la següent peça de roba, la faldilla, prou llarga com per tapar mitja cuixa, prou curta com per que se’t veiessin les natges al ajupir-te, de color blau fosc, amb plecs al darrere i lligada amb dues tires de cuir i les corresponents sivelles.

Vaig treure el sostenidor, de color blau cel com les calces, amb les tires als costats. Te’l vaig posar, vaig fer encaixar cadascun dels pits en la seva copa, deixant la part superior dels mugrons al descobert. Te’l vaig lligar a l’esquena mentre et premia contra mi. Veia com els teus ulls i els teus llavis esperaven l’ordre de besar-me.

Vaig agafar la samarreta, de color blau com la faldilla, de tirants prims, amb un escot prou pronunciat com per que es veiés el sostenidor, tel vaig posar pel cap i et vaig passar els braços. El melic quedava descobert.

Ja sols quedava el final. Vaig agafar una cadira i la vaig posar darrera teu. – Seu. – Vas seure i vas creuar les cames. – Descreua-les. – Et vaig ordenar, vas obeir deixant-les paral·leles i una mica separades. Agafo les mitges, de color blau cel també, amb un dibuix de trenat als costats, coronades amb una tira de blonda elàstica.

Vaig enrotllar una amb les meves mans, m’agenollà davant teu, t’agafà el peu i posant la mitja sobre la punta dels dits la vaig anar desplegant per la teva cama cobrint el genoll, avançant per la cuixa fins quasi arribar a les calcetes. Vaig fer la mateixa operació amb l’altra cama per acabar acaronant les dues cames en tota la seva extensió fins arribar als peus.

Vaig agafar les sabates, unes sabatetes blaves com la faldilla, planes, amb un cert toc infantil. Te les vaig encaixar en els peus sense problemes. Em vaig aixecar. – Aixecat. – et vaig dir mentre t’agafava la mà, volia veure la meva obra, et vaig fer girar per veure’t per tot arreu. Tot semblava correcte, sols quedava el cabell.

Vaig treure una diadema de color blau cel, te la vaig atansar. – Posa-te-la tu, a mi els cabells se’m donen fatal. – Et vaig dir, sé que allò deslluia una mica tot el que havia fet, però, creu-me, hauria estat pitjor l’alternativa.

Et vaig fer seure de nou, vaig agafar el pintallavis, amb cura vaig anar pintant els teus tendres llavis, donant-los un to blavós. Vaig aprofitar- per tastar-los lleument, sense deixar que responguessis el petó.

Amb l’ombra vaig acolorir les parpelles, omplint tota la seva extensió, vaig acabar fent una línia blava brillant en cada ull. – Aixeca’t. – Et vaig dir de nou, et vaig agafar de la mà i t’apropà al mirall del rebedor. Vaig deixar que et miressis una estona. – Ara anirem a passejar. – Vas envermellir, mai no havies sortit tan extremada.

Vam recórrer el passeig fent parada a totes les botigues que tenien aparador, ja fossin de roba, de queviures, de mobles o d’electrònica. Els ulls del passeig et seguien descaradament. Vam seure a prendre un refresc, et vaig fer seure de tal manera que tothom pogués admirar les teves cames, permetent-te que creuessis les cames, deixant al descobert la cuixa i mitja natga vaig seure a l'altre costat.

Al cap d’una estona vaig decidir tornar. Ens vam aixecar i vam recórrer de nou el llarg passeig, tranquil·lament, sense presses, deixant que et despullessin amb la mirada. Quan vam entrar a casa et vaig portar al llit, et vaig fer estendre. Vaig besar la teva boca, trobant la teva llengua al moment.

Vaig allargar el petó una bona estona, mentre em desfeia dels pantalons, la teva mà es va estendre cap el meu penis erecte, però la vaig parar. – No, sols quan jo t’ho digui. – Vaig estirar la samarreta cap avall, deixant al descobert el sostenidor. Vaig petonejar-te la pell dels pits, la part d’areola que quedava descoberta i amb una mà vaig extreure els pits de dins les copes.

El mugrons estaven tan durs que semblaven voler sortir disparats. Els vaig llepar amb delir, els vaig mossegar lleument mentre sentia com gemegaves de desig. La meva mà se’n va anar d’excursió per les teves cames, fent pujar la faldilla fins deixar les calcetes descobertes.

Vaig prémer el botó del comandament, ja no el recordaves, vas fer un petit salt, et vaig separar les cuixes i vaig petonejar les calcetes i el costat de les cuixes, vaig ficar la llengua per sota la tela, trobant els teus llavis totalment humits.

M’aixecà i apropà el meu membre a la teva cara, sense esperar cap ordre vas obrir la boca esperant la seva entrada, vaig posar el capoll entre els llavis oberts. – Llepa-la. – Vaig sentir la teva llengua jugant amb el capoll mentre els llavis abraçaven el cos de la meva polla. Vas aixecar el cap per engolir-la i jo vaig empènyer per portar-la més a dins.

Me’n vaig sortir sense córrer-me, em vas mirar sorpresa. – Encara no toca. – Et vaig dir, responent la pregunta que no feies. Et vaig fer posar de quatre grapes, vaig posar-me darrera teu, vaig tirar de les calcetes, sense baixar-les, com si fossin una persiana, deixant el cony al descobert i vaig posar el fal·lus al forat. Mentre em movia dins teu passava una mà per sobre la cuixa, buscant el clítoris.

Vaig sentir com t’escorries a sobre el meu sexe, com gemegaves i et desplomaves de plaer, vaig sentir com jo m’anava dins teu, omplint-te amb el meu líquid. Em vaig deixar caure al teu costat, ja no podia més. – No jugaràs amb el cul de la teva nina? – Em vas preguntar. – Desprès potser, ara estic esgotat. – Et vaig respondre. Ens vam abraçar i ens vam fondré en un petó llarg i profund.

15 comentaris:

Arkana ha dit...

Una versió molt dolça de la dominació. No una puta, no una gossa, sinó una nina, però teva, tota teva. M'ha agradat molt!

Un petó!

Striper ha dit...

Un historia amb molt de joc i molt morbosa felicitats.

Lena ha dit...

M'ha agradat també molt, molt :P Porque... bueno, tú sabes por qué, oi? ;) Hay muchas formas de vivir la dominación, y nos has hablado con delicadeza y morbo de la más dulce.

fada ha dit...

Suposo que aquella cançó que ens cantaven de petits que deia "Tengo una muñeca vestida de azul..." no anava per aquí perquè si no imagina't amb la repressió i el pudor de l'època! Bromes a part, està bé la història, m'ha agradat.

El veí de dalt ha dit...

Hem quedat que aquesta nina no era inflable, oi?

Josep B. ha dit...

Arkana: Com sempre es tracta d'un pacte, d'un joc on tots dos han de sortir contents.

Striper: La veritat és que sí, de morbo en te i molt.

Lena: eso era lo que intentaba, me alegro que te haya gustado.

Fada: No ho sé, potser sí, com era una època on per dir les coses s'havien de fer malabars ...

Veí: De carn i ossos, nina perquè vol sentir-se nina en mans d'algú que sàpiga jugar amb ella.

Unknown ha dit...

Ser nina així és bonic.

Anònim ha dit...

Ostres el joc m'ha agradat, em deixes amb l'intriga, i el que més m'ha agradat com m'acostuma a passar amb els teus escrits, ha estat el final. La pregunta que ella li fa demanant-li que en vol més... genial jeje, vaig a que em toqui l'aire, ho sento sóc una mica criatura :) motl bo Skorbuto :)

Anònim ha dit...

Eii! Quan publiquies quelcom mínimament homoeròtic fesm'ho saber a meu blog! Passo de perdre el temps ab descripcions de pits i conys ajajaj!

Anònim ha dit...

Com sempre, un deu! Trobo que aquesta dominació tan tendra ha estat molt bé! Jo també m'he quedat amb ganes de més...

Rafel ha dit...

Ei he llegit al blog de glamboy que has comentat " T’avisaré quan torni a fer un relat tipo homo així que el faci". Això vol dir que algun cop n'has fet algun? On el puc llegir? Ja sé que ets hetero i que la literatura homoeròtica no és lo teu, però per demanar que no quedi.

De fet el teu relat m'han posat calent i això que no sóc hetero. A veure si tinc temps per anar llegint més relats dels teus.

La veritat és que m'agrada força la teva manera d'escriure. La literatura eròtica està molt infravalorada. Realment s'ha de tenir molta psique i tècnica per escriure'n. Jo a aquestes alçades de la meva vida només en tinc per consumir i disfrutar-los, jeje. És curiós perquè quan era preadolescent i adolescent escrivia relats eròtics hetero per als meus companys de classe. Em deien que els encantaven i els excitaven molt!

Josep B. ha dit...

Núria i Cesc: Me n'alegro que us agradi, la veritat és que volia que fos molt delicat.

Glam: Ja t'he deixat un comentari al teu bloc, tanmateix el repeteixo aquí, per a un hetero és dificil fer relats homo. Tanmateix ja t'avisaré.

Núr: Intentaré fer-ne de més llargs, saps que m'encanta que els gaudeixis. ;)

Rafel: Benvingut. El relat Homo el tens a l'Abril, se'n diu Cinema. Que gaudeixis amb la seva lectura.

Anònim ha dit...

per això demano tant! ;)

Josep B. ha dit...

Ebrenca: Tots en som de fantasiosos i ningú està en el dret d'insultar-te a casa teva. Una abraçada.


Núr: Ja saps que pots demanar-me el que vulguis ;) Un petó

Striper ha dit...

Passa per casa meva tens una cosa per tu.