divendres, 2 de maig del 2008

Bon dia

L’Ada s’acaba d’aixecar, porta una camisola curta, amb unes calcetes a joc, la bata li cobreix fins als genolls. És diumenge, el sol deixa entrar la llum a la cuina. Com cada matí l’Ada es preparà el seu cafè amb llet i la seva torrada amb mantega.

Frau Helene entra a la cuina, porta un pijama de pantaló curt. – Bon dia, Ada. – saluda en català, s’ha preocupat d’aprendre les salutacions bàsiques, bon dia, bona tarda, bon vespre, bona nit, hola i adéu. – Guter morgen, Frau Helene. – Respon l’Ada.

(La resta de la conversa la fan en una sublim barreja d’alemany, anglès, català i castellà. Gràcies a la meva gran coneixença d’idiomes ... us el posaré tot en català, ja m’he arriscat molt a fotre la pota, oi Finestreta?.)

Les dues dones s’asseuen a esmorzar, es miren una a l’altra de reüll, l’Ada se sent incòmoda, voldria llençar-s’hi al damunt, petonejar aquells llavis, acaronar els pits, llepar els mugrons que s’apunten darrera el jersei del pijama. L’Helena intenta arrencar una conversa que no acaba d’eixir.

Totes dues dones s’aixequen a l’hora amb la mirada baixa, maleint-se en silenci per no haver donat el pas. Totes dues enfilen cap a la pica per deixar les tasses, els pits es troben en un instant fent recórrer un calfred pels seus cossos.

Es troben les mirades desbordants de desig, amb la força dels imants els llavis s’apropen i es fonen en un mar de petons, petons curts, tremolosos, fugitius. Poc a poc creixen en durada, els llavis s’obren i les puntes de les llengües juguen a cuita amagar, perseguint-se i deixant-se perseguir.

Les mans de cada dona s’han fet amb el cos de l’altra, prement-los en una abraçada nerviosa, fregant-se l’esquena, sense atrevir-se encara a més.

L’Helene es separa. – Anem! – Li diu a l’Ada, rient com criatures, agafades de la mà, entren a la cambra de l’Helene que es treu el jersei del pijama deixant lliures els pits madurs amb mugrons llargs i amples i la pell suau.

L’Ada deixa caure la bata, s’atansa a l’Helene, li fa un petó als llavis, al mentó, al coll, baixa petonejant la pell fins trobar el mugró dret, el petoneja, el llepa, passa la llengua per tota la seva superfície fins que es posa erecte.

La mà de l’Helene acarona el cap de l’Ada, l’altra mà s’esmuny cap als pits de l’Ada, fregant la seva pell amb suavitat, prement el mugró amb dos dits, buscant abastar-los.

L’Ada ha saltat a l’altre mugró, fent la mateixa operació mentre acarona amb un mà el pit abandonat. Segueix cap al melic però l’Helena la reté. – Deixa’m despullar-te. – L’aixeca, agafa la camisola i l’estira cap amunt fins treure-li totalment. – Ets preciosa. – Li diu mentre l’agafa en braços i la diposita al llit.

Li treu amb cura les calcetes, deixant el sexe depilat al descobert, li passa la mà per sobre sols fregant l’inici dels llavis. L’Helene es treu el pantaló del pijama, el triangle púbic està poblat de cabells rossos, retallats.

Es fan un petó mentre els pits de l’Helene es dipositen a sobre de l’Ada, les mans de totes dues ballen sobre el cos contrari, acaronant tots els racons abatibles.

L’Helene es gira, la seva boca busca l’entrecuix de l’Ada, mentre li s’ofereix el seu. L’Ada petoneja la vulva humida de l’Helene, recorrent els llavis en tota la seva extensió, arriba a l’anus, li planta un petó i retorna el camí, ara amb la llengua, fins arribar al forat de la vagina.

L’Helene s’entreté en el clítoris de l’Ada, donant-li copets amb la llengua, agafant-lo amb els llavis i estirant-lo amb delicadesa, amb les mans ha fet que L’Ada aixequés les cames i amb els dits recorre, des de darrera els racons de l’Ada.

L’Ada assaboreix el sexe de l’Helene, a cops s’hi voldria enfonsar, pràcticament mama el clítoris de l’Helene, i un dit s’enfonsa en la vagina acaronant l’interior molsut, un altre dit prem temorenc l’Anus de l’Helene fins que aquesta l’empeny amb la mà cap al seu interior.

Les dues dones es convulsen buscant el màxim contacte aferrant-se l’una a l’altra mentre esclaten al temps. L’Helene s’aixeca, obre l’armari i en treu un arnés amb un dildo, se’l posa, el frega amb una mica de crema. – Vull posseir-te. – Li diu a l’Ada. – Vull que em posseeixis. – Li respon.

L’Helene aixeca i separa les cames de l’Ada, apunta el dildo cap a la vagina i el fa lliscar cap a l’interior, amb moviment de vaivé una petita protuberància del dildo prem el clítoris de l’Ada, L’Ada es mou al compàs, rebent els petons de l’aparell.

El frec de la part interior de l’arnès fa que l’Helene s’apropi a un altre orgasme, li diu a l’Ada. – Encara no, sisplau, segueix, fes-me teva, pren-me per tot arreu, amor. – Se’n treu el dildo, girant-se i posant-se a quatre potes.

L’Helena ha entès l’oferiment, posa una mica de crema a l’anus de l’Ada i apropa el dildo, prem una mica i l’anus es deixa envair, poc a poc el dildo s’enfonsa a la cova, llavors reprèn el moviment de vaivé, poc a poc al principi, augmentant la cadència gradualment.

La mà de l’Helene cerca el sexe de l’Ada, posant-se a sobre d’ella per poder assolir-ho per davant de les cames i l’acarona buscant l’orgasme de l’Ada. Un nou esclat envaeix les dues dones, que acaben deixant-se caure al llit, l’una enfront de l’altra les boques es busquen i es fonen en un petó, i l’abraçada sembla que vulgui ser eterna.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Ah despres de llegir aixo ja estic a punt per prestar els meus serveis a les dues.

Anònim ha dit...

potser hauria pogut tenir un nom més alemany, com ara Helga, no? hehehe

a mi, és que les relacions homosexuals no m'exiten gens... no sé! tampoc no tinc coneixement de com "se suposa que són" les relacions homosexuals entre dones, així que no puc avaluar, prò vaja! que m'alegro que l'Ada tingui ganes de gresca i se li passi l'enamorament malsà!
petons

Josep B. ha dit...

Striper: Tu sempre estàs a punt per aquestes coses ;) el que no et puc assegurar és que et convidin a la festa. :(

Núr: Vaig donar-li moltes voltes al nom, i Helga, ho sento, no m'agrada.

Entenc perfectament que no t'excitin aquestes històries, però vull donar color en aquest bloc i això suposa trepitjar tots els terrenys. De totes amneres no pateixis que seguirà havent de tot.

La veritat és que l'Ada m'està donant molt de joc, i jo que no pensava escriure una història d'ella!