dilluns, 3 de març del 2008

Un regal

Avui és l’aniversari de la Mireia i vull fer-li un regal molt especial. Vaig parlar amb la Malena la setmana passada, venen totes dues, també he invitat la Neus, li feia una mica de cosa, això que hi hagués homes, però al final ha dit que venia.

He llogat una sala en un local especialitzat. La Malena m’ha dit que portarà un parell d’amics més, de confiança. Els hi he donat l’adreça, hi seran una estona abans.

Quan arribo a casa de la Mireia la trobo amb un tanga blanc amb puntes, les mitges blanques i a punt de posar-se un vestit rosat que li deixa l’esquena descoberta. “Aquest no.” Li dic, trec una faldilla molt curta de l’armari i una camisa de tirants. “Posat això.”

Obedient, deixa el vestit i es posa la camisa i la faldilla que no cobreix la blonda de les mitges. Se li marquen les mugrons a la camisa. “Em puc posar una jaqueta, Meu senyor?” Em diu mostrant-me la pitrera. “Sí.”

Quan sortim, en comptes d’agafar l’ascensor baixem per les escales, el risc de trobar-se un veí que pugi fa que miri constantment pel forat de l’escala. “Et sents incòmoda?” Li pregunto. “Una mica meu senyor, però si vols que em vegin les calces ...”

Al arribar a la porteria li pregunto si s’ha excitat, em mira amb un somriure i diu “És una sensació estranya, una mica de vergonya i al temps ganes que passés. Sí, estic excitada, meu senyor. Què més em faràs?” “Hauràs d’esperar per saber-ho.” Li dic mentre noto que el meu penis es tensa dins dels pantalons.

Arribem al local, un empleat ens acompanya a la porta de la sala, abans d’obrir i entrar li agraeixo i ens deixa sols. Em trec una bena llarga de la butxaca i li poso als ulls a la Mireia, mentre ho faig li explico. “Ara entrarem aquí a dins, et portaré al teu lloc i et posaràs a quatre grapes, no et pots treure el bena fins que jo t’ho digui i acceptaràs tot el que rebis on el rebis. Tens algun dubte?” “no meu senyor.”

La ajudo a treure’s la jaqueta, obro la porta, tal com els hi he demanat estan tots nus i en silenci. Agafo de la mà a la Mireia, i la porto cap al centre de la sala; hi ha una mena de plataforma, de l’alçada d’un llit, estreta i llarga, potser hi caben tres persones estirades.

La sala és ampla, està decorada amb dibuixos eròtics, la llum és la suficient per veure’ns les cares i poc més; hi ha una barra amb begudes i alguna cosa per picar a un costat.

Faig que la Mireia es posi a quatre grapes sobre la plataforma, la faldilla no li tapa el cul, li separo les cames per que algú es pugui posar per sota, aprofito per passar-li la mà per sobre el tanga.

Em trec la roba, no vull ser descortès amb els convidats, els saludo a tots i m’apropo a la Malena, la agafo de la mà i la porto fins a la Mireia, a cau d’orella li dic que pot començar. La Malena s’asseu a la tarima i les dues dones es fonen en petó profund, a voltes es veuen les llengües entrar en la boca de l’altra; una mà de la Malena s’interna en la camisa de la Mireia buscant els pits.

Vaig a un dels nois, en veu baixa ens presentem, li agafo la mà i l’apropo a la Mireia, a l’altre extrem. Ell assenteix amb el cap, però abans de posar-se a la feina em pregunta a cau d’orella “Desprès tindré també això?” mentre m’agafa el penis. Em quedo sobtat. “Potser, no ho sé.” Acabo dient.

El Raül, així se’n diu, s’estira sota la Mireia i comença a llepar-li el tanga a la zona de la vulva, puc veure com intenta ficar la llengua pels costats, desprès d’una curta estona li estira el tanga cap avall deixant el conill lliure per ser devorat, feina en la que sembla molt versat.

Veig que la Neus no perd puntada, me li apropo i li pregunto. “Que t’agradaria?” Ella em mira amb els ulls brillant. “Que me’l mengi?” diu amb un somriure maliciós. “Un moment ...” Miro la situació, la Malena s’ha post a sota la Mireia i li està menjant els pits al temps que el seu pubis fa de coixí pel Raül que li treballa la figa a la Mireia.

“Vine.” Li dic a la Neus, li agafo la mà i la porto al davant de la Mireia em fa un petó a la galta, es posa davant de la Mireia amb les cames obertes, oferint-li la figa, li poso una mà a sobre el cap i la empenyo suaument fins que els seus llavis es troben amb el matoll de la Neus. “Menja amor” Li dic. “Si meu senyor” em respon i busca amb els llavis i la llengua el tall de la Neus.

Em torno amb la resta de convidats, es a dir amb l’Antònia i l’altre noi. Em presento i es presenta, se’n diu Miquel, el porto on és el Raül i l’indico el culet de la Mireia, comença a llepar-li, i ficar-li un dit. “treballa-li força, que no l’hem fet servir massa.” Li indico.

Em torno amb l’Antònia. “Disculpa que te deje para el final, pero después nos pondremos tu y yo, ahora disfrutaremos del espectáculo.” “¿No quieres que te la coma un poco? La tienes muy dura y al final te dolerá.” Em diu metre me la repassa amb la mà. “Ya me duele, pero quiero reservarme para ella, si no te importa, cariño.” L’Antònia somriu i diu. “¡Estos enamorados!”.

No sé com s’ho ha fet venir la Malena, però està ajudant a la Mireia a menjar-li el cony a la Neus mentre li magreja els pits, a l’altra banda el Raül i el Miquel estan posant els seus membres dins la Mireia, com que no poden fer-ho a l’hora s’estan alternant entre ells i de forat, a més de donar-se algunes carícies entre ells.

És el moment de canviar posicions, m’apropo als nois i els hi faig un senyal per que vinguin, vaig a l’altre extrem i faig e mateix amb les noies. Quan les noies han sortit els nois es posen al davant i li passen els fal·lus pels llavis, la Mireia tracta de llepar-los i de empassar-se’ls.

Em porto les noies a l’altre extrem “tota vostra.” Els hi dic, elles comencen a magrejar, ficar dits i llengües allà on volen, tant de la Mireia com d’elles mateixes. Me’n torno amb l’Antònia.

“Tengo el chichi ardiendo. Cómemelo, ¡anda!” Em diu com si fos una nena petita que demana que li comprin alguna cosa. M’agenollo davant d’ella i li menjo una mica, realment el te bullint, i els fluids li regalimen per les cames. Fico la meva llengua entre els llavis buscant el clítoris, li estiro, li mossego suaument, li dono copets amb la llengua, fins que noto que s’escorre. Em deixa anar una quantitat de líquid inversemblant, que tracto d’aprofitar al màxim.

M’aixeco mentre li dic “Si que te hacia falta, pero espero que estés a punto para más.” “Ya sabes que sí, amor.” Em respon mentre m’abraça, per acabar fent-me un petó amb llengua que se’ns allarga una estona.

Els dos nois s’han corregut a la boca i la cara de la Mireia, la Malena li està ficant un consolador pel cul i la Neus li està menjant el cony i a l’hora li està ficant els dits, els entrecuixos de les dues dones s’estan fregant amb energia fins que cauen totes dues defallides.

Tots quatre venen a seure i descansar, agafo l’Antònia de la mà i la porto al costat de la Mireia. “Has fruït, amor?” li pregunto. “Sí meu senyor.” Em respon amb els ulls encara embenats. “Doncs encara no hem acabat.” Li dic. “Moriré de plaer, meu senyor” Em diu.

Amb ajuda de l’Antònia, deslliurem a la Mireia de la roba que li queda, la camisa malmesa, la faldilla recargolada a la cintura, el tanga trencat a mig caure d’una de les cames ... “¿Le quito las medias?” Em pregunta l’Antònia. “No, déjaselas, le quedan muy bien.”

Li trec la bena dels ulls, se’ls frega una mica i fa una ullada a l’entorn. “Meu senyor, gràcies!” em diu mentre se m’abraça al coll i em fa un peto a la boca. Ens fonem en el bes buscant desesperadament la llengua de l’altre, xuclant-nos entre nosaltres mentre els nostres sexes es freguen amb desesperació.

L’Antònia s’ha ajupit i ens acarona a un i a l’altre, alternant mans, dits i llengua. A cops sento la seva mà als ous i el contacte de la seva cara, quan de ben segur li està menjant el cony a la Mireia, en altres moments és la meva polla la que està a la seva boca i vull creure que amb els dits frega i penetra el sexe del meu amor.

L’Antònia agafa el meu penis i el porta a l vulva de la Mireia, el fa entrar a la cova i es retira una mica, quan baixo la mà al cul de la Mireia em trobo el cap de l’Antònia enfonsat en ell. Sento que una llengua em treballa el meu, és la Neus! La Malena ja ha fet de les seves i l’ha convençuda per que em llepi.

La Malena ha organitzat la traca final més enllà del que jo hagués pensat, el Raül i el Miquel es posen darrera de la Mireia i meu, i ella fica la seva llengua en mig del nostre bes al temps que ens abraça.

Sento al cul el fregament d’una polla i una llengua, toqui on toqui trobo pits, ja no sé distingir si són de la Malena, de la Mireia o de qui. Evitant que em surti de la Mireia ens enlairen i tomben a la tarima. Amb el que jo peso han d’estar tots molt forts.

El vendaval s’ha desfermat, de l’únic és que sóc a dins de la Mireia, per la meva boca passen llengües, pits, conys i polles sense poder fer tria. Als meus mugrons sempre hi ha algú fent alguna cosa i sento com em penetren el cul amb dos dits.

M’arriba l’orgasme, tracto de trobar els llavis de la Mireia, la trobo amorrada al cony de l’Antònia. “T’has corregut amor?” Li pregunto “Meu senyor, he perdut el compte.”

El Raül se m’apropa a l’orella i em diu “em deixes que te la mengi?” Assenteixo, ell baixa cap al meu nap i comença a llepar-ho, mentre es posa amb el cul aixecat, veig al Miquel que s’hi posa darrera d’ell i se la fica.

Al meu altre costat trobo el cap de la Neus. “No deies que no volies res amb homes?” Li deixo anar amb una mica d’ironia. “Aquesta Malena és una bruixa, m’ha fet menjar tot el que no pensava que menjaria mai.”

Estic a punt de corre’m, “Raül que em corro”, el Raül s’aparta i la Mireia se la fica al cony i em corro dins d’ella. Sense sortir-se’n es tira a sobre meu. “Meu senyor, no puc més.” “Jo tampoc" Li dic.

Ens aixequem i tots dos ens apropem als sofàs, seiem. Si fa no fa tothom fa el mateix, comencem a vestir-nos. “Hauré d’anar nua, meu senyor?” Em diu la Mireia. “No amor, t’hem portat una bossa amb roba, espero que t’agradi.”

Mentre ens vestim s’obre la porta, “Hola a tothom, arribo tard? Eh ...!?” És l’Ada, que en veure’ns despullats s’ha quedat amb la boca oberta. “Arribes a temps d’anar al sopar.” Li dic. Tothom riu, la Mireia, que ja s’ha vestit, se li apropa i li fa un petó als llavis que l’Ada entoma sense adonar-se’n. “Gràcies per venir” Li diu.

Jo m’apropo i faig el mateix, “Disculpa que no t’hagi avisat que vinguessis abans però vaig pensar que seria molt fort per a tu, pel moment” l’Ada dubta un moment i respon “Més fort que això? Ai Déu!”.

La festa acaba en un sopar del més divertit a un restaurant del port, on se’ns uneixen altres amics com la Lídia i el seu marit. Els ulls de la Mireia no brillen, resplendeixen, semblen tenir llum pròpia, de tant en tant se m’abraça i em fa un petó. Sens dubte la he feta feliç.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres molt bo m'ha pasat el fret de cop.

Betty ha dit...

Skorbuto, bonísim!! l'escalfor a pujat de cop a l'entre cuix!

Petons d'orgia

Unknown ha dit...

IM PRES SIO NANT

es separaven síl·labes així no?