dimecres, 30 de juliol del 2008

Veïna

Ves a saber quant de temps feia que érem veïns i amb prou feines no ens havíem parlat més que a les reunions d’escala, però aquell dia, me la vaig trobar al replà, neguitosa, amb una bata de d’aquelles que feia servir la mare i sabatilles d’anar per casa. – Bona nit. – Li vaig dir mentre treia les claus de la butxaca. – Bona nit, perdona’m, és que tinc un problema. – Digues. – Les claus, m’he deixat les claus a dins de casa.

La veritat és que no se m’acudia com podia ajudar-la, mai no m’havia passat de quedar-me sense claus, si mes no, des de que em vaig separar. – I com et podria ajudar? – Tens una radiografia vella? – Vaig recordar que algú ja m’havia comentat aquesta possibilitat. – Doncs la veritat és que no en tinc, però potser tinc alguna cosa que faci el mateix servei.

Vaig obrir la porta i la vaig invitar a passar, ella tremolava, vaig pensar que o bé tenia fred o estava nerviosa per la situació. Sols entrar darrera meu va tancar la porta, i a continuació vaig sentir alguna cosa lliscant i el soroll esmorteït d’objectes metàl·lics xocant contra el terra.

Quan em vaig girar la trobà totalment nua, esplèndidament nua, els mugrons foscos coronant uns pits mitjanament grans de pell suau, un triangle púbic amb els cabells retallats dibuixant una línia estreta i el naixement dels llavis totalment accessible.

Li vaig mirar als ulls, espurnejaven. – Disculpa’m em sembla que m’he perdut, no t’havies quedat sense claus? – Sols necessito un de clau. – em va dir sorneguera. – Me’l fas tu? – No és per res però m’hauria de dutxar. – Em deixes que et dutxi jo? – Mentre m’ho deia posava aquells ullets de nena bona que demana permís.

L’amic de sota s’estava esverant, em vaig alegrar de no tenir la meva filla a casa aquell dia. Vaig deixar la carmanyola a la taula i vaig invitar la meva veïna a passar, agafant-li l mà. Vam entrar al bany, em vaig treure la roba i vaig entrar a la dutxa, ella es va quedar fora, va agafar la carxofa i va obrir l’aixeta. – Com t’agrada l’aigua? – Tèbia, si pot ser.

M’agafà la mà i la mullà amb la dutxa. – Així està bé? – Assenteixo. Enfoca la dutxa cap als meus peus, mullant-los a poc a poc, recorrent la pell de les meves cames amb l’aigua i la mà. Pujà per les cuixes, mullant i acaronant la part interior, arribant a les natges i els genitals. – Desprès ens trobem. – Va dir rient.

Amb una calma increïble va repassar tot el meu tronc, mullant el pit i l’esquena, passant la mà plana per tot arreu fins arribar al coll. Va tancar l’aigua i va agafar el sabó, un sabó líquid que es va posar al palmell i que va repartir, d’amunt a avall per tot arreu, fregant amb força els mugrons, escolant-la mà entre els natges, baixant la pell del penis i ensabonant tot el capoll. – El vull ben net. – Deia mirant la cara que feia jo.

En acabar d’ensabonar-me va obrir l’aigua i va treure tot el sabó, de nou des d’amunt, l’escuma baixava lliscant per la pell fins al terra de la banyera, es va entretenir més al cul i al penis, assegurant-se que no quedessin restes del detergent.

Va tancar l’aigua, el meu penis estava totalment erecte, el va agafar amb la mà i em va masturbar, poc a poc primer, mes ràpid després, mentre apropava els llavis i passava la llengua per la punta. – Vols què me l’empassi? – Em va preguntar. – Sí. – Li vaig respondre. Vaig veure com el meu membre es perdia dins la seva boca, i vaig sentir com entrava a la seva gola una i altra vegada.

Quan va considerar que hi havia prou va agafar la tovallola i em va eixugar tot el cos. – Ara anem al llit, que tu també has de fer feina. – Per primera vegada em va fer un petó als llavis, vaig sortir de la banyera i vam anar a l’habitació, ella es va posar de quatre potes ensenyant-me el cul i el cony. – Oi que me’l menjaràs? Està net i et vol conèixer.

Em vaig agenollar i vaig començar a llepar aquell cony totalment obert i accessible, durant una bona estona em vaig perdre entre els seus plecs, llepant i xuclant tot el que em donaven mentre ella recolçava el cap al llit. Pels seus gemecs vaig saber que s’havia corregut per primera vegada, però vaig seguir llepant, a l’hora que introduïa un dit a la seva vagina i l’acaronava per dins.

Ella movia els malucs tot cercant més contacte amb mi, com si això fos possible. – Fica-me-la. – Em va dir, no em vaig fer de pregar, em vaig aixecar i vaig posar el meu membre a l’entrada de la seva cova, abans que pogués fer-la entrar ella havia tira’t enrera el cul, empassant-se-la sencera.

La vaig agafar pels malucs i vaig començar a portar el ritme de vaivé entrant i sortint d’ella, procurant que els meus ous freguessin el seu cony cada vegada que arribava i acaronant les seves natges esplèndides. Em va demanar que parés. – T’he fet mal? – No, sols vull canviar, estira’t.

Em vaig estirar al llit, ella es va posar a sobre, ni tan sols va tocar la meva polla que ja la tenia a dins seu, pujava i baixava lliscant sobre el meu penis, colpejant amb el cul els meus ous i pessigant-me el mugrons, Jo cercava el contacte dels seus pits, agafant-los amb la mà i prement-los mentre ella es movia.

Vaig sentir com el meu líquid estava a punt de sortir. – Em corro. - Li vaig dir, ella es va treure de sobre i em va agafar la polla amb la mà masturbant-me, el semen va sortir amb força escampant-se per la seva mà el meu ventre i el seu pit. Vaig pensar que s’havia acabat la història i estava agafant forces per aixecar-me i anar al bany a rentar-me quan ella va començar a llepar tots i cadascun dels llocs on la llet havia caigut, recollint-la amb la llengua i empassant-se-la com qui es menja una llaminadura.

Després de llepar tot el que va voler, s’hi va posar a sobre la meva cara dient-me. – Jo encara no estic. – Així que vaig tornar a menjar aquell sucós cony que m’oferia, que regalimava tant que de vegades m’ennuegava, estirava amb els llavis aquell clítoris vermell per tant de fregament mentre ella movia els malucs com si em refregués el cony a la cara.

Vaig sentir com arribava el seu orgasme, gemegava, quasi bé udolava, i el seu cony llençava un líquid salat i tebi que m’inundà la cara i la boca. Ja sense forces es va deixar caure al meu costat. – Que voldràs que t’ajudi a obrir la porta? – T’importa si la obro demà? M’has deixat esgotada.

Com que al dia següent havia d’anar a treballar vaig fer l’esforç de connectar el despertador, quan em vaig girar ella ja s’havia adormit, mai no m’havia fixa’t en la cara que tenia, era maca, molt maca, vaig tapar-la amb el llençol i em vaig adormir.

9 comentaris:

Striper ha dit...

collons nen aquestes claus vull dir polvos a mi també m'agradan.

Rita ha dit...

Haurem de fer una mirada pel veïnat... ;)
M'ha agradat.
Bones vacances!

Anònim ha dit...

Això sí que és ser un bon veí...

Anònim ha dit...

Llàstima que no tinc cap veí que em vingui de gust... :P

Lula ha dit...

Dic com la Núr... dels meus veins no n'hi ha cap d'aprofitable.
Besotes!!

Lena ha dit...

Disculpa mi ausencia, Josep, pero las vacaciones (por fin) me han mantenido ocupada las últimas semanas. Espero que estés disfrutando del verano. Con respecto a éste texto... uf xD Diré que siempre tuve fantasías eróticas con mi vecino cuando vivía en casa de mis padres, de adolescente, así que comprenderás que tu post me ha encantado ^_^ UN besote.

Josep B. ha dit...

Striper: I a mi, però no cau un! ;)

Rita: Segur que trobes algun que et fa el pes. ;)

Estripanits: I tant, no hi ha res com les bones relacions entre el veïnatge. :)

Núr i Lula: És que sou molt exigents! ;)

Lena: No hay nada que disculpar, sobre todo si ha sido por estar de vacacions. Bienvenida de nuevo. Un beso.

El veí de dalt ha dit...

No sé si cap veïna delmeu replà m'ho faria això...

Si de cas, et convido a particiapr en aquesta iniciativa radiofònica. Crec que paga la pena. Mira-t'ho i digues què et sembla. M'agradaria que t'apuntessis...

http://malerudeveuret.blogspot.com/2008/07/de-calents-i-contents-una-crida-venal.html

Josep B. ha dit...

Veí: Compta amb mi. Ja estic pensant alguna cosa. ;)