dimecres, 9 de juliol del 2008

Dobles parelles

La Mireia em demana de fer alguna cosa diferent, i és que, amb la nena, no podíem esplaiar-nos com abans. – Què vols que fem? – No sé, alguna cosa diferent, li deixem la nena als pares, anem a un hotel, i fem una festa privada.

Rumio una mica. – Ja, però que hi ha de diferent en fer-ho a l’hotel o a casa? – Això és el que has de pensar tu, amor. – Mira-la com s’escaqueja! – Li dic tot somrient. – Dóna’m alguna idea, si més no. – Podríem fer un intercanvi. – Amb qui? La Malena? – No! Amb la Malena seria una orgia, en comptes de quatre seriem quatre-cents i vull quelcom més íntim. - Repasso mentalment les possibles parelles candidates. – Sols se m’acudeixen La Lídia i el Joan, però no sé si li agradarà la idea. – Ja hi parlo jo.

En arribar a la feina, la Mireia parla amb la Lídia – Ostres! No sé si al Joan li farà massa gràcia, perquè no seria els quatre a l’hora sinó en habitacions diferents oi? – Sí, la idea seria anar a un hotel i ens canviem els marits per una nit. – Em deixes que el parli amb el Joan? – Es clar, dona. De totes maneres, us aniria bé el cap de setmana? Si us animeu, es clar. – Hi haurà temps de llogar l’hotel. – I tant.

Ja a casa, havent sopat, la Mireia és amb la nena, avui la dorm ella, sona el telèfon. – Sí? – Hola, Sóc la Lídia, Josep? – Sí, Hola Lídia, digues. – Escolta que allò que em va proposar la Mireia, que d’acord. Com ho fem amb l’hotel. – Sí, tranquil·la, jo m’encarrego de l’hotel. Demà et donem totes les dades i quedem en els detalls. – D’acord, una abraçada.

El dissabte a la tarda ens trobem a la porta de casa, rera les salutacions de rigor, xerrem una mica. – Així com ho fem? Anem en cotxer separats? – Pregunta el Joan. – No cal, podem anar tots junts en un cotxe. – responc.

Al cotxe condueixo jo, al meu costat es posa el Joan i al darrera la Lídia i la Mireia, elles parlen en veu baixa, nosaltres parlem de nimietats, noto al Joan una mica cohibit. – És la primera vegada que fas alguna cosa així, oi? – Sí, la veritat és que em fa una mica d’angúnia, em fa por tenir un atac de gelosia, o que el tingui la Lídia.

El fantasma de les parelles, la gelosia. – Sí féssim un intercanvi de parelles per ballar, sentiries gelosia? – I ara! Però això és una mica diferent. – Depèn, hi ha països on parlar amb una dona que no és família teva és adulteri. – Ho sé. Teòricament estic preparat, però és una mica dur. – Fes una cosa, no hi pensis ara, deixa’t portar per la Mireia.

Les habitacions de l’hotel són al mateix passadís però no consecutives, la Mireia em fa un petó somriu a la Lídia i agafa al Joan de la mà, la Lídia li fa un petó al Joan abans que la Mireia se’l porti. – Anem? – Em pregunta. – Per suposat.

Entrem a l’habitació, el Joan està una mica tens. – Què et passa? – Li pregunto mentre li acarono la cara. – Estic nerviós. – Li faig un petó als llavis, es queda parat, li faig un altre i em respon mossegant-me lleugerament el llavi inferior. – Despulla’m. – Li dic, m’abraça per buscar la cremallera del vestit, jo aprofito per enganxar-me a ell tan com puc, per fer-li sentir els meus pits i sentir el seu sexe a prop del meu. Mentre ens besem de nou baixa la cremallera quedant la meva esquena a l’aire.

Dins l’habitació abraço la Lídia des de darrera i li faig un petó al coll, quasi al clatell, apartant el cabell amb la barbeta, li he passat un braç per sota els pits i l’altre just per sobre, ella es deixa caure sobre meu, girant el cap buscant la meva boca. Els nostres llavis es troben en un moment i ens enfonsem l’un en l’altre tastant les nostres llengües al temps que li escolo una mà per l’escot acaronant la pell suau del seu pit.

Em separo una mica perquè el vestit pugui caure, els meus pits queden nus, a l’abast de les mans del Joan que, quasi instintivament, els agafen i acaronen. Mentre ell juga amb els meus mugrons prement-los i pessigant-los, li descordo la camisa, deixant el seu pit pelut al descobert. Mentre deixo una mà a sobre el seu pit amb l’altra li acoto el cap per que em petonegi les mamelles.

La Lídia es descorda la faldilla i la deixa caure, puc veure les seves cuixes grosses i molsudes i no m’hi puc estar de baixar una mà per acaronar-les-hi. La seva mà ha buscat el meu entrecuix i el frega per sobre els pantalons fins que troba la cremallera, la baixa i fica la mà, introduint-la dins els eslips i acaronant el meu membre i els meus testicles.

Mentre em llepa els mugrons i mossega els mugrons li descordo el cinturó i el pantaló que cau a terra, ell ja s’ha tret la camisa, li baixo l’eslip i noto com la seva polla salta contra el meu pubis. La hi agafo i li frego movent la pell avall fins que queda el capoll al descobert. Sense parar camino enrere fins trobar el llit i em deixo caure, el Joan comença a baixar petonejant-me la pell mentre les seves mans estiren les calcetes cuixes avall.

He arribat a les seves calces, frego el seu entrecuix per sobre buscant la manera d’escolar-m’hi a dins. La Lídia s’apropa a la meva orella. – Trenca-me-les. – Busco la cintura i estiro d’ella fins que la goma es trenca i el triangle de tela cau cap a un costat, ella separa una mica les cames i les calces, de fet un tanga, cauen a terra, ara els meus dits poden enfonsar-se en el matoll de pel i en els llavis humits de la Lídia. – Anem al llit? – Sí, es clar.

Sento com la seva llengua s'endinsa als plecs del meu cony, amb la mà al front li aixeco el cap. - Gira't, posa't al meu costat. - El Joan s'estira al meu costat i jo m'hi poso a sobre deixant-li el meu cony a l'abast de la seva boca i cercant amb la meva la seva polla, M'agrada més estar-hi jo a sobre, m'hi puc moure amb més facilitat. Li llepo el fal·lus començant per la punta, passant-li la punta de la meva llengua i introduint-me'l a la boca.

La Lídia s'estira al llit, però li demano que es posi de quatre grapes. - Tan ràpid? - No és el que et penses, sisplau. – Ja en posició queden al meu abast el seu cony i el seu cul, passo un dit, des del clítoris, recorrent els llavis fins arribar a l’anus, torno enrera fent que el dit quedi mullat pels seus fluids que comencen a sortir, premo el clítoris amb la punta del dit i el frego dibuixant rodones, m’apropo als seus llavis i passo la meva llengua assaborint-los, la faig entrar al seu cau i segueixo fins a l’anus que premo suaument.

Mentre assaboreixo la pell suau i el cos dur de la polla del Joan sento la seva llengua perdre’s pels meus racons, he de reconèixer que sap fer-ho i que m’està fent veure el cel, moc el meu cos per fer-lo arribar al meu cul, posa els llavis sobre el meu foradet i el mulla amb la punta de la llengua, em pressiono contra ell volent sentir com m’hi entra la seva llengua.

Sento com la Lídia gemega mentre remou el cul cercant el meu contacte, em mullo els dits en la seva vagina mentre segueixo llepant, tinc el seu clítoris entre els meus llavis i el colpejo amb la llengua, ella ha tirat una mà enrera per agafar el meu cap, deixo lliscar un dels meus dits dins el seu cul a empentes curtes fins que l’engoleix sencer.

Sento que estic a punt d’explotar, m’incorporo per fer que el Joan tingui un accés més complert al meu sexe, li agafo el membre amb la mà i el masturbo lentament cobrint i descobrint el capoll , no puc evitar que se m’escapi un crit amb l’orgasme. Em deixo caure al seu costat i li faig un petó, te la cara molla de mi, li llepo emportant-me els meus fluids. – Ara et toca a tu, com vols fer-ho? – Li dic. Ell s’aixeca i em demana que em posi dempeus també, em gira mentre m’abraça. – Posat de genolls al llit, sisplau.

M'he girat i m'he assegut a terra amb el cap al llit sota el cony de la Lídia, la faig baixar fins que puc llepar-la de nou, ella mou rítmicament els malucs fent ballar el seu sexe a sobre els meus llavis, de sobte fa un crit i un líquid salat inunda la meva boca. S'aixeca i em fa un petó – Ara em toca a mi fer feina. - M'aixeco i em fa estirar al llit i baixa fins trobar la meva polla.

Em poso a sobre el llit, agenollada, separant les cames, el Joan abraçat a mi, dempeus, sento el seu membre fregant el meu cul, amb la mà el fa passar entremig les meves cames fins trobar el meu cony, entra dins meu lliscant suaument, mentre amb una mà m’acarona un pit l’altra baixa al meu pubis buscant el meu clítoris, poso una mà sobre la seva guiant-lo al meu botó mentre giro la cara buscant la seva boca.

Sento els seus llavis fent petons al capoll, l llengua colpejant entre ells i la mà agafant-me-la amb la força justa mentre la mou a dalt i avall, apropo la meva mà la seu cap però l’aparta. – Quiet! – em renya amb un somriure maliciós, la seva llengua balla per tot el meu membre, sense ficar-se’l a la boca, sols llepant, petonejant i masturbant-me.

El moviment cadenciós del penis dins la meva vagina s’afegeix als fregaments, mentre les nostres llengües ballen dins les nostres boques i acabo esclatant en un altre orgasme que banya les meves cames i el seu ventre. – Puc fer-ho per darrera? – Em pregunta poruc. Somrient li faig un petó i em poso a quatre grapes.

Mentre em magreja el nap, llepa els meus ous, donant cops amb la llengua i agafant-los amb la boca, me’ls estira suaument, marca les dents sobre l’escrot mentre xucla fent-me sentir tot l’interior de la seva boca als meus ous. La mà continua fent el seu joc i tinc la sensació d’anar a esclatar d’un moment a l’altre.

Ell treu el seu membre de la meva vagina i el posa a l’entrada del meu cul, prem una mica, tement fer-me mal, premo el meu cul enrera, la seva polla entra tota dins meu i començo un ball a l’hora que estrenyo i afluixo l’anus, ell gemega, ja li queda poc per arribar, quasi no es mou i jo aprofito per estrènyer el més que puc el meu cul, a l’hora que faig que la seva polla entri i surti esbojarrada.

La Lídia se n’adona i baixa el ritme. – Com vols acabar? – em pregunta. – Com tu vulguis. – Li responc escapolint-me de decidir. – Ella somriu i, per primera vegada es fica el meu fal·lus a la boca, primer el capoll, abraçant-lo amb els llavis i fregant-lo amb la llengua, se’l treu i torna a ficar-se’l, baixant una mica més, fins a mig tronc, torna a treure-se’l i a ficar-se’l, aquesta vegada sento el fons de la seva gola al meu capoll.

El Joan gemega profundament, sento la tebior del seu semen dins meu, ha arribat, fa enrera poc a poc i se’n surt de mi, es deixa caure al llit. – M’has deixat derrotat. – Em diu somrient, Em poso a sobre seu i li faig un petó i li dic. – Descansa una mica, queda molta nit pel davant.

Repeteix l’operació unes quantes vegades, no sé quant més hi podré aguantar sense escórrer-me. – Ja Arribo! – Li crido, ella augmenta el ritme de la fel·lació, el cos se’m convulsiona, la pelvis se’m mou sense control i acabo vessant tot el meu líquid a la seva boca mentre ofego un crit. – Disculpa’m. – Li dic, ella s’aparta un moment per deixar caure a un costat el semen, després s’apropa i em besa. – Ja era el que esperava, prenem alguna cosa abans del proper?

6 comentaris:

Striper ha dit...

Ostres noi quina escalfor aixo de aquest jocs sempre posa a 100 ara sort que entro a la dutxa.

Rita ha dit...

Fa molta calor aquest juliol... ;)

Rafel ha dit...

M'he liat amb els canvis de punt de vista! Molt morbós

estripanits ha dit...

Molt bo, nen!

Per cert, quan puguis passa per ca meva que t'hi he deixat una coseta!

Anònim ha dit...

Tinc ganes de tenir parella per proposar coses així :)

El company de Venus ha dit...

Home, no és tant fàcil.