dimecres, 25 de març del 2009

Tornant el favor

Tot s’ha de dir, jo no sóc dels que els hi agrada que els hi facin marranades (de les bones) però no fer-les, i malgrat haver-li enviat les flors no estava tranquil. Tampoc no volia fer-me pesat, així que vaig arribar un dia a casa i li vaig demanar de parlar a la Lin, li vaig fer entendre barrejant el català amb el meu anglès macarrònic que tenia tot el dret a rebutjar la meva oferta però que després del que havia passat em sentia en deute, sexual, amb ella.

Ella, després d’acabar d’aclarir el que l’intentava dir va fer la pregunta del milió. – I com vols pagar deute? – He de dir que va fer la pregunta en aquell punt que, qualsevol resposta errada la faria entrar en estat de dona ofesa. – Fent l’equivalent al que vas fer. – Jo no entenc, tu fer massatge peus? – Va preguntar una mica més relaxada.

Ja m’havia agafat amb els pixats al ventre. – Això m’hauries d’ensenyar a fer-ho, però no és el meu fort, em referia a la segona part. – Després d’interpretar les meves paraules se li va dibuixar un somriure a la cara. – Per què? – Perquè sóc un cavaller i m’agrada tornar els favors. – No recordo haver dit mai una bajanada tan gran.

El somriure se li va accentuar. – Tu vols entrar dins meu? – Aquella pregunta em va desmuntar tot el discurs, i això que és, no ho neguem senyors, la pregunta que volem sentir de qualsevol dona. I tant que hi volia entrar, de fet me la volia menjar sencera, fer-li venir orgasmes un darrera l’altre, malgrat no crec que pogués anar més enllà de dos. – Sols si tu vols. – El receptari de respostes m’ho sé de memòria.

La Lin es va aixecar sense dir res més i se’n va anar pis endins, em vaig quedar sense saber que fer fins que vaig escoltar que em cridava, vaig anar corrents fins al bany. – A mi agrada bany. Tu banyes a mi? – Vaig notar com el meu membre feia un salt dins els pantalons. – Com vols l’aigua? – Li vaig preguntar mentre tapava el desguàs i obria l’aixeta. – no crema. – Tèbia, molt bé. – vaig cercar el punt ideal i li vaig demanar que toqués l’aigua. – Està be? – Sí.

Mentre la banyera s’omplia d’aigua vaig apropar les mans als botons de la bata per descordar-li, em va parar. – Primer llavis. – Vaig apropar els meus llavis als seus, els tenia entreoberts i, mig amagada, la seva llengua esperava el contacte de la meva, vaig prémer els llavis contra els seus fins sentir la seva poruga llengua i llavors vaig passar la punta de la meva.

Vaig sentir com tenia un calfred en abraçar-la a l’hora que ens besàvem. El soroll de l’aigua omplint la banyera i el vapor que s’escampava pel bany creaven l’ambient ideal per perdre els papers. Em vaig haver d’asserenar per començar a despullar-la mentre ella, ignorant la meva tasca, seguia atansant la seva boca a la meva, cercant la meva llengua amb delir.

Els botons de la bata anaren cedint el pas a una pell suau, lleugerament daurada, i a uns pits petits, amagats darrera un sostenidor estampat amb flors, no m’hi vaig estar d’endinsar la mà dins una de les copes per poder gaudir del contacte d’un petit mugró que s’amagava totalment erecte darrera l’embalum. Les seves mans s’havien enfonsat en el meu cabell, cercant vés a saber què.

L’aigua arribava al límit, vaig tancar l’aixeta per evitar que l’aigua sortís quan entrés la Lin. Vaig tornar als botons descordant el que tancava a l’alçada del melic i que em va mostrar la cintura d’unes calcetes, també estampades, vaig acabar de descordar els dos darrers botons i li vaig treure la bata agafant-li primer un braç i després l’altre deixant que caigués a terra.

La vaig apropar a mi per poder descordar-li el sostenidor l temps que li besava el coll, un coll de pell llisa i sedosa, els petons es van estendre fins arribar a l’orella, vaig agafar amb els llavis el lòbul i no m’hi vaig poder estar de fer una lleu mossegadeta mentre el tocava amb la punta de la llengua. Una vegada descordat vaig estirar les tires del sostenidor braços avall deixant sense protecció les petites i molsudes mamelles.

Em vaig ajupir una mica cercant els tendres i foscos mugrons totalment erectes mentre les meves mans lliscaven pels costats fins trobar els malucs i tot seguit les calcetes, els polzes s’endinsaren en la tela i l’empenyeren cap avall deixant al descobert un cul de sedoses natges i un petit matoll de cabell púbic.

Després d’acaronar les cuixes mentre les hi baixava les calces varen caure a terra cobrint parcialment els peus. – Toca entrar a l’aigua. – Li vaig dir a cau d’orella, ella no es va moure, sols em mirava amb una mirada trapella. La vaig agafar en braços i la vaig posar a poc a poc a dins de l’aigua, ella es mantenia abraçada al meu coll petonejant-me la galta i parlant suaument en mandarí.

L’aigua la cobria fins al coll i per primera vegada vaig poder admirar el seu cos al complert a través de l’aigua, les meves mans recorrien el seu cos dins de l’aigua acariciant tots els racons, vaig estar temptat d’endinsar-me amb ella però em vaig contenir tot i que l’amic del pis d’avall s’entestava en sortir del seu captiveri i, com a protesta, havia deixat una evident marca humida al pantaló.

La Lin s’entestava a besar i llepar el meu coll, els meus llavis, fins i tot les meves parpelles mentre els seus braços em tiraven cap a ella. Posant un dit sobre els seus llavis li vaig indicar que em deixes fer, vaig llençar un raig de sabó líquid a l’aigua i el vaig batre amb la mà fins que es va anar fent prou escuma com per cobrir tota la superfície de l’aigua.

A les palpentes vaig acaronar el sexe de la Lin, repassant amb els dits els plecs mentre m’imaginava on tocava, vaig enfonsar un dit en la seva vagina durant un moment, tocant i imaginant les parets d’aquella cova, un altre dit fregava el petit espai entre la vagina i l’anus, un moviment de la Lin va portar de dret el dit fins al forat, vaig sentir la seva mà fent pressió sobre la meva per que el dit entrés a dins.

La Lin gemegava mentre els meus dit jugaven amb el seu clítoris, els seus llavis, la seva vagina i el seu anus. Com podia m’apropava a ella per tastar aquells llavis fins que tremolaven amb les meves carícies mentre l’altra mà em mantenia en un inestable equilibri. – Tu folla Lin? – Em va preguntar mirant-me amb els ulls plens de desig. – Encara no. – Li vaig respondre mentre l’ajudava a aixecar-se i sortir de la banyera.

Després d’eixugar-la amb una tovallola la vaig agafar de la mà i la vaig portar al dormitori, la vaig fer jaure al llit i la vaig besar als llavis, ella va obrir una mica la boca, vaig acaronar la punta de la seva llengua amb els llavis i vaig lliscar fins al seu coll assaborint la seva sedosa pell. Vaig cercar el camí per prémer amb els meus petons un dels seus pits i arribar al mugró erecte que tremolava cada vegada que la meva llengua passava per sobre d’ell.

Ella m’acaronava el cap amb la seva mà mentre jo feia el camí cap a l’altre pit, vaig trobar l’altre mugró, tan petit i tan erecte com el primer, ella empenyia el pit contra els meus llavis i el cap en sentit contrari com si volgués que me l’empassés sencer. Vaig seguir el camí fins al lleu matoll, tenia la panxa prou sensible com per que els meus petons li fessin encongir-la, i a poc a poc vaig arribar al reduït bosc de Venus.

Els cabells desprenien aquella olor especial a humitat barrejat amb el perfum dels fluids que començaven a fluir, vaig parar un moment ensumant aquell perfum, gaudint de totes les sensacions que em produïa. Després m’hi vaig endinsar en aquells plecs, cercant assaborir-los, recollint tota la seva humitat i barrejant-la amb la meva.

El seu clítoris s’esmunyia fugisser al meu contacte, el vaig agafar amb els meus llavis i el vaig bandejar amb la llengua, tombant-lo a banda i banda, llepant-lo i fins i tot mossegant-lo lleument, estirant-lo i deixant-lo anar, ella res ponia movent-se compulsivament, gemegant i prement el meu cap amb força. Vaig sentir com em banyaven els seus fluids mentre ofegava un crit i premia la seva pelvis contra la meva cara.

Em va mirar amb una brillantor especial als ulls. – Folla a Lin, ara. – Encara no. – li vaig respondre. Vaig deixar que es relaxés una mica mentre li feia un massatge suau a les natges amb les mans, acaronant-les i aixecant-les mentre li petonejava la vulva per sobre. Quan la vaig veure prou relaxada vaig apropar la meva mà a la seva vagina i vaig enfonsar dos dits dins d’ella.

Vaig començar un moviment frenètic amunt i avall que la va fer entrar en tensió, gemegava amb força mentre deia paraules en mandarí, suposo, i movia la pelvis descontrolada. Els seus fluids sortiren de nou banyant la meva mà i el meu braç mentre ella saltava literalment a agafar-me i tirava de mi cap amunt.

Em va clavar els ulls als meus ulls i després i la boca a la meva boca fent-me un petó salvatge. Quan es va calmar es separà i em va mirar de nou. – Tu folla Lin. Ja!. – Com vaig poder em vaig desfer de la roba i vaig posar-me a sobre d’ella portant el meu penis cap a l’entrada de la seva vagina. Amb prou feines havia entrat dins d’ella que va fer un gir voltant-me i posant-se a sobre meu.

Em va cavalcar de la manera més salvatge que mai no ho havien fet, saltava literalment sobre el meu penis sense acabar-ne de treure’l mai mentre cridava com si hagués embogit. Em va fer arribar abans de sentir que sortís el semen, fet al que no va fer cas ja que va seguir cavalcant mentre el meu penis seguia erecte fins que va fer un crit profund i quasi esfereïdor.

Es va deixar caure a sobre meu mentre sentia com encara tenia convulsions. S’abraçà a mi i ens besarem, un petó llarg i profund, lent, interromput per les seves inintel·ligibles i suaus paraules. Ens vam quedar adormits. Quan vaig despertar ella ja no hi era. Un paper a la tauleta m’explicava, en anglès, que havia gaudit com mai però que estava casada i no volia perdre el seu matrimoni, que ho sentia però no podria treballar mai més a casa meva.

7 comentaris:

El Company de Venus ha dit...

Qui ha dit que les segons parts no són bones?

Striper ha dit...

Mare meva quina escalfor. Uffff

Agnès Setrill. ha dit...

Boníssim, com t'expreses, realment, tot ho fas tant bé? Hehehe!

Anònim ha dit...

Sublim !!!

Anònim ha dit...

..bè, sempre et quedarà el recort d´una feina ben feta. i segur que a ella, la il-lusiò de poder somiar...tot recordant, esclar.

Josep B. ha dit...

Gràcies a tots i benvinguts Agnès, Nyap i Coni.

Anònim ha dit...

La Lin no se n'està i això que anava lenta al principi :)