dimecres, 29 d’octubre del 2008

Sis mesos

Recordo la primera vegada que se’m va apropar, portava un vestit transparent que deixava veure els mugrons foscos i erectes frisant per alliberar-se de la presó de la tela. La faldilla llarga amb talls als costats que arribaven fins quasi a la cintura.

Se’m va apropar deixant el seu acompanyant, mirant-me fixament des del primer moment, algú em va felicitar i plànyer a l’hora. Em va fer un petó als llavis així va ser a sobre meu. – Saps donar plaer a una dona? – Em va preguntar amb un fil de veu. – Espero que sí. – Li vaig respondre mentre m’apropava per tornar-li el petó.

Ella es va apartar i es va repenjar d’esquenes a la paret obrint les cames. – Demostra-ho. – Sense pensar-ho m’hi vaig agenollar davant d’ella i vaig apartar la faldilla descobrint unes cuixes fortes i suaus, ben formades i uns llavis totalment deslliurats de cabells, rosats amb un clítoris gruixut traient el cap entre ells.

Vaig dipositar un petó a sobre mentre les meves mans acaronaven les cuixes tractant d’abastar-les senceres, la meva llengua tocà el botó un parell de vegades i després l’abraçà i es cargolà en ell. Les mans havien trobat les seves natges molsudes i les premien amb delir fent que el seu sexe s’apropés a mi.

Em vaig acabar d’enfonsar en aquells llavis carnosos, perdent-me en cadascun del seus plecs, xuclant tota la humitat que m’oferia. Amb les mans li havia separat les natges i amb un dit havia trobat l’anus i li acaronava fent petites pressions de tant en tant.

Mentre la meva boca fruïa del seu sexe vaig introduir dos dits a la seva vagina, sentint les seves parets flonges i humides palpant tot l’interior que podia abastar. Vaig sentir com s’estremia en passar els dits per un punt, com si no m’hagués adonat vaig seguir la meva inspecció passant sovint per la zona.

A cada passada sentia com es tensava i estremia, com cada vegada se sentia més els seus gemecs i com la seva mà premia el meu cap contra ella. Al temps li xuclava el clítoris amb força, estirant-lo tant com em deixava i sentia com la meva cara era molla dels seus sucs.

Vaig sentir com s’escorria, com em mullava la mà i el vestit, com gemegava com mai no havia sentit que gemegués cap dona. Va estirar de mi fent que m’aixequés, i em llepà la cara tractant d’assaborir els seus propis fluids. – Ets el meu home. – Em va dir i ens vam besar en profunditat, assaborint la boca de l’altre i abraçant-nos fins a no poder respirar.

Es va separar i li vaig veure els ulls espurnejant, em va girar posant-me d’esquenes a la paret i em va baixar el pantaló. El meu membre va saltar totalment erecte, regalimant per l’excitació, ella es va agenollar mentre l’agafava amb la mà i va llepar el capoll passant la llengua per tota la superfície i recollint el líquid lubricant que sortia.

Poc a poc se l’introduí a la boca, sentia la seva llengua tastant tot el seu cos mentre amb una mà acaronava el tronc que quedava fora de la seva boca i amb l’altra jugava amb els meus testicles. A cos sentia les seves dents passant amenaçadores sobre la meva pell.

A voltes apartava la mà, es retirava fins quasi treure-se’l de la boca i se l’enfonsava de cop arribant a tocar la meva pelvis amb el seus llavis. Jo sentia com el meu membre entrava a la seva gola d’una manera salvatge. Arribava el moment i la vaig avisar, ella va deixar que arribés sense immutar-se, després apartà la cara i el deixà caure a un costat.

Es va aixecar i ens besarem de nou. – Vesteix-te, ens anem. – Vam sortir d’aquella festa i vam anar directament al seu niu, jo sabia que allò tenia data de caducitat, sis mesos, sis intensos mesos, cent vuitanta i tants dies de plaer descontrolat, de viure en una tempesta de sensacions, de patir l'espera de la trobada, de fruir d'una dona tot foc desesperat. Sis mesos en univers de dos i després res.

Passejava la seva esplèndida figura per la sala fent que les mirades, la majoria d’homes, la cerquessin sense control. El vestit extremat mostrava uns pits lluents i voluminosos i permetia endevinar el límit exterior de l’arèola. Unes cuixes ben contornejades i plenes quedaven a la vista tan bon punt acabava la minsa faldilla.

Les mirades dels homes treien a esgarrapades la poca roba que portava, les mirades de la majoria les dones es clavaven sanguinàriament a l’esquena, tret d’alguna que feia el mateix que els homes.

Jo sabia que aquell dia seria l’últim que estaria amb mi. Jo havia estat de sort, no en tenia parella quan ella va aparèixer, però no era pas un detall que ella tingués en compte, d’altres havien caigut perdent núvia, companya, dona, família ...

Igual que va fer amb el seu company feia sis mesos, va venir al meu encontre, em va abraçar fent-me sentir els seus pits darrera la fina tela del vestit i besant-me amb delir, enfonsant la seva llengua a la meva boca, colpejant la meva llengua frenèticament, absorbint-me sense miraments.

Les mirades de la sala se’ns clavaven, algunes reprovatòries, d’altres envejoses i les més excitades. Ella, aliena a les mirades, rebregava el seu entrecuix contra mi, cercant el provocar-me una erecció impossible de dissimular. – Sisplau, no corris tant, ens mira tothom. – Els altres no importen.

Agafà la meva mà i la posà sota la faldilla, Mirant-me fixament. Les calcetes brillaven per la seva absència, s’havia rasurat i els seus llavis se m’oferien perfectament polits. No mi vaig poder resistir i els meus dits s’enfonsaren entre aquells plecs, tot i que a voltes semblava més que en fossin engolits.

La seva mà s’enfonsà en el meu pantaló fins arribar al meu membre, l’agafà pel tronc i l’encaminà a l’exterior. Per un moment vaig pensar en la gent que hi teníem a l’entorn, molts ja no miraven, ens estàvem convertint en part de l’escena i sols s’escapaven algunes mirades.

Sentia com els seus fluids regalimaven la meva mà i com la seva fregava el meu membre cercant provocar-me l’ejaculació, sentí com la força de l’orgasme la sacsejà i ho sé perquè es clavava a la meva boca com si volgués enfonsar-se en ella. – Venies preparada oi? – ella somreia. – Mai no arribes tan d’hora. – L’orgasme m’arribà mentre el meu fluid s’escampava per la seva mà, el meu pantaló i el terra.

Em va fer un petó als llavis mentre m’agafava el mocador per netejar-se la mà. – He sigut molt feliç amb tu. – Va deixar caure el mocador sobre el meu penis i es va dirigir cap a ell, al que havia elegit com el meu successor. Em vaig netejar i vaig amagar el meu membre, tot i que la reunió començava a tenir un aire més pujat de to jo era l’únic que el tenia fora.

Una noia s’apropà al noi elegit. – No t’aniràs amb ella, oi? Fa dos anys que estem sortint. – No siguis així, ja sabies al que veníem, ho fem fa molt de temps. – Sí, però amb ella no, sisplau. – La noia els deixà venint cap a mi amb els ulls enrogits. – I tu, no faràs res? – Em digué amb la cara amarada. – Jo? Jo ja sabia les regles del joc amb ella. S’ha acabat, bon vent i barca nova.

Ella m’abraçà amb força. – Llavors folla’m, fes-m’ho, sisplau. - La vaig mirar als ulls, en altre moment li hauria fet cas sense dubtar-hi. – No és això el que vols, si més no avui. Millor que te’n vagis a casa, i oblida’l. – i tu? Que faràs? – no ho sé, no ho sé.

La reunió s’havia animat, les robes havien anat caient i es veia gent fent-se carícies i cardant per totes bandes. Ella seguia vestida, a ell l’havia despullat totalment, l’havia fet agenollar-se i el premia contra el seu sexe que ell devorava àvidament.

Vaig acabar d’arreglar-me i caminà cap a la sortida, una dona m’agafà la mà. – No te’n vagis, jo puc consolar-te. – T’ho agraeixo, però per avui en tinc prou. Un altre dia. – Li vaig fer un petó als llavis, vaig deixar anar la seva mà i vaig sortir.

4 comentaris:

Striper ha dit...

El teu relat a pogut mes que el cansanci de la feina aixo de que estrasparentin els mugrons..

Lula ha dit...

Mmmmmmmm

Una mica trist no?

De totes maneres una festa així, o festes, ufffff

El Company de Venus ha dit...

Fantàstic, Skorbuto. Genial, as usual.

Josep B. ha dit...

Striper: Les femmes fatales ...

Lula: Sí, la veritat és que sí, és una mica trist.

Company: Gràcies.