dimarts, 20 de maig del 2008

Reciclatge (1a part)

Sona el telèfon. – Bon dia. – Bon dia, Malena? – Yo misma. – Hola, mira, no ens coneixem, però tenim uns coneguts que si et conèixen ... Veuràs ... És que no sé per on començar ... – Qui són aquest coneguts? – El Josep i la Mireia. – Ah! Claro, i suposo que el que vols parlar és una mica íntim. – Sí, la veritat és que sí. – Vols que ens trobem aquesta tarda i el parlem? – Sí, sí estaria bé, on? – A sota de casa hi ha una cafeteria, t’envio l’adreça per SMS, me llamàs al timbre i bajo. – D’acord. – Perdona no recordo el teu nom. – Sí, disculpa’m, els nervis. Sóc l’Ariadna. – ¡Que bello nombre!, Ariadna, abans has parlat en plural, també afecta la teva parella això? – Sí. – Ell o ella? – Ell, Enric. – Potser hauria de venir ell també. – Sí, disculpa’m és que no sé com funcionen aquestes coses. – I ara! No pateixis. A les sis va bé? – Sí. – Pues nos vemos, bellísima. – Adéu.

La parella arriba al portal de la Malena, d’uns quaranta i tants anys, premen el timbre, per l’intèrfon sona la veu de la Malena. – Bajo. – No han passat ni dos minuts que la Malena surt per la porta. – Bellos! – els hi diu mentre els hi planta un petó als llavis a tots dos. Tots tres s’encaminen a la cafeteria. –Bona tarda Malena! – Crida la mestressa. – Bona tarda, Aurora. Com va anar el consell. – Genial, carinyo, genial. – Li respon mentre li acluca l’ull.

Seuen a una taula, demanen els cafès, i enceten la xerrada. – I doncs? Quin és el problema? – Deixa anar la Malena sense entretenir-se en circumloquis. (No sé perquè dic això, la Malena sempre va al gra.) l’Ariadna comença. – Veuràs, portem ja vint anys vivint junts, ens estimem, però allò ... – Vols dir el sexe? – Li talla la Malena. – Sí, ho sento però és que em costa molt dir-ho. – Bé, doncs a partir d’ara ho diràs, d’acord? – Sí. – deies “però” - ... però el sexe falla.

L’Ariadna es calla. – Entiendo. I per què falla? – Diu la Malena mirant a l’Enric. Ell, que s’ha mantingut en un segon pla, se sent obligat a parlar. – Doncs, és que quan no és un és l’altre, el dia que jo tinc ganes ella no en te i el dia que vinc que no tinc esma ella te ganes.

La Malena se’ls mira de fit a fit. – Sols això? – Suposo que això és el principal. – Te equivocás. Això és el símptoma, el problema és un altre, teniu una barrera aquí a dins – Els hi diu posant les mans sobre els caps. – i tots tres, si voleu, les trencarem, però hi ha una norma, sols una i és que el que jo us digui que heu de fer el fareu, sense replicar.

La parella es mira. – I a nivell econòmic. Vull dir, tu dedicaràs un temps ... – Pregunta ell temorós d’ofendre la Malena. – Bello! Sols haureu de comprar algunes joguines, per vosaltres. Ens ho passarem molt bé, ja ho veureu. – Dit això s’aixeca i paga els cafès a la mestressa. – Penseu-lo, si us decidiu premeu el timbre i pugeu, sinó feu-me una trucada. – Acaba fent-los un petó als llavis i se’n va de la cafeteria.

La parella es queda mirant-se sense parar boca, la mestressa s’apropa a recollir les tasses. – Ja sé que em fico on no em demanen, però jo ja estaria prement el timbre. – acaba de recollir i es torna a la barra.

La parella eix al carrer, prem el timbre, la porta s’obre immediatament, l’ascensor sembla esperar-los, entren, premen el botó del pis i l’enginy enceta la pujada. La porta del pis és oberta, l’Enric s’escola tímidament. – Hola? - Podeu tancar la porta? I passeu, si us plau, passeu. – S’escolta des de l’interior. L’Ariadna tanca la porta.

La parella entra apartant unes cortines translúcides, la Malena jeu al sofà, amb una bata de seda que sols li cobreix un dels pits, les llargues cames es mostren ufanes i nues. – Estimats, a partir d’ara fareu tot el que us digui, sense excepció, no vull retrets entre vosaltres, ni gelosies estúpides, ens donarem plaer entre tots.

L’Enric i l’Ariadna es miren i miren la Malena. La Malena s’aixeca, durant un moment el seu sexe queda totalment exposat, els ulls de l’Enric se’n van sols cap a l’entrecuix depilat de la Malena. – Comportat. – Li diu l’Ariadna. – No! Li replica la Malena, si està a la vista es pot mirar. Aquí i sempre. Entès Ariadna? – Sí, perdó.

La Malena els esguarda de dalt a baix, s’apropa a l’Ariadna, li acarona els cabells, li passa la mà pel clatell i la besa, li menja els llavis, li fica la llengua a la boca buscant la llengua de l’Ariadna. Quan l’Ariadna ja s’ha deslliurat al joc s’aparta d’ella. – Molt bé, ara tu, Enric.

Repeteix l’operació amb l’Enric, ell cedeix més fàcilment, malgrat tot fa ullades cap a l’Ariadna, buscant la seva aprovació. La Malena es separa d’ell. – No ha estat tan greu, mis bellos? Ara farem un pas més, en aquesta porta hi tinc el vestidor, teniu penjadors per la roba i l’armari per desar-la, tota. Quan sigueu despullats torneu.

L’Ariadna i l’Enric es deslliuren nerviosament de la roba, es creuen mirades l’hora de curiositat a l’hora d’una certa por al desconegut. Surten de l'habitació, l'Ariadna es cobreix els pits amb els braços i mira al terra. - ¿Qué es esto? - Exclama la Malena al veure-la. - No, amor, la mirada alta, no tens de que avergonyir-te. Oi que no Enric? - No, ... és clar. - I els seus pits, tu creus que s'ha d'avergonyir d'ells? - ... No – Si els tinc caiguts! - Replica l'Ariadna. - Totes els tenim caiguts. - Contesta la Malena.

Delicadament, la Malena li separa els braços deixant al descobert uns pits rosats, amples, amb areòles brunes i mugrons llargs. - Què no els hi menjaries ara, Enric? - Pregunta mentre els hi agafa. - Sí, m'agradaria petonejar-los. - Doncs t'has d'esperar, amor. - Diu deixant els pits d l'Ariadna.

S'asseu al sofà i se'ls mira. - No us heu fet cap petó. Vull que us menjeu les boquetes, ja. - L'Enric i l'Ariadna s'agafen els braços i es fan un petó als llavis. - Això no és un petó! - Els crida la Malena. L'Enric, pren l'iniciativa i torna a besar l'Ariadna, primer petons curts, a sobre els llavis, després posant la punta de la llengua entre ells. L'Ariadna, que al principi es deixa fer, comença a llepar la llengua de l'Enric.

Les boques s'uneixen en un ball frenètic, durant uns instants cap dels dos recorda on són, sols se saben l'un en l'altre. La Malena somriu estirada al sofà mentre s'acarona descuidadament. - ¡Eso sí es un beso! - Diu quasi rient. - Au, pareu, que no us l'acabareu tot ara.

La Malena s'aixeca, agafa una cadira i l'apropa a l'Ariadna, la fa seure i agafa de la mà a l'Enric. - Ara l'acariciarem i petonejarem d'amunt a avall, entre els dos. I tu t'estaràs quieteta. – Posa a l’Enric a un costa ella a l’altra. – Fes el que faig jo. – Li diu.

Agafa la mà de l’Ariadna i li fa un petó al palmell, l’Enric la imita, agafa un dit amb els llavis i el recorre fins la punta, l’engoleix fins tenir-ho tot a la boca, i el torna a treure, poc a poc, llepant cadascuna de les falanges. Dit a dit repeteixen l’operació, l’Enric mostra símptomes d’excitació, l’Ariadna es relaxa poc a poc.

La Malena comença un recorregut des del palmell petonejant tota la llargària del braç, dedicant una estona al plec del colze i seguint desprès, fins arribar a l’espatlla, el ritme s’alenteix a mida que s’apropen al coll, just al centre es troben les dues boques, que es regalen un petó, sense deixar de tenir contacte amb la pell de l’Ariadna.

Els llavis es separen i baixen pels pits xuclant i llepant la suau pell fins arribar als mugrons. – ¡Huy, qué duros que están ya! – Diu la Malena abans de petonejar la punta del mugró i engolir-lo. Durant una estona, tant la Malena com l’Enric xuclen els pits de l’Ariadna a l’hora que els acaricien, l’Ariadna mou les cames sense adonar-se, la Malena riu. – Tranquil·la, ja arribarem aquí.

La Malena i l’Enric abandonen els mugrons resseguint una línia vertical imaginària, petonejant la part baixa del pit, després segueixen per la panxa fins arribar al melic, on es tornen a trobar, aquí fan una lluita de llengües per veure quina és la que s’endinsa en ell. L’Ariadna riu. – Que et fem pessigolles? – Li pregunta l’Enric. – Una mica, però m’agrada. – Respon ella acaronant-li el cap.

Les boques tornen a separar els seus camins per arribar als malucs a tocar del sexe. Amb les llengües i els llavis dibuixen els costats del triangle fins unir-se al naixement del tall. La Malena mira entremaliada a l’Enric. – Avall o amunt? – l’Enric, sense saber molt bé que li pregunta respon. – Amunt. – La Malena aparta la cuixa de l’Ariadna, l’Enric la imita, la Malena es posa entre les cames prop del final del tall. – Au, vinga! Menja-li el botonet. – Esperona a l’Enric.

Ella s’aboca a llepar el cony de l’Ariadna en la seva part baixa, clavant de tant en tant la llengua en la vagina i aventurant-se alguna vegada cap al cul. L’Ariadna gemega, amb les mans busca els caps de tots dos i els prem contra ella.

La mà de la Malena ha anat a buscar el penis de l’Enric i el masturba mentre dedica la boca a l’Ariadna, l’Enric tímidament ha buscat el cony de la Malena amb la mà. – Puc? – Pregunta poruc. L’altra mà de la Malena li respon prement la seva contra els llavis mullats. L’Ariadna esclata en un orgasme com feia temps que no recordava, i tant l’Enric com la Malena acaben en la mà de l’altre.

Desprès de recuperar l’alè, amb un somriure còmplice la Malena s’aixeca. – Bellos! Ha estat divertit. O no? – Els dos assenteixen. – Ara us donaré una llista de coses que heu de comprar pel proper dia, Heu d’anar els dos a comprar-ho, entesos Ariadna? – Vols dir a una botiga d’aquestes? – A un sex shop, repeteix-ho. – a un sex shop. – molt bé. Sí, a un sex shop. A més us poso deures per casa. – Diu aclucant un ull.

Els hi lliura la llista. – Abans d’anar a dormir us repasseu mútuament, a fons. Quan us trobeu després de la feina una bona petonada, com la que us heu fet, i abans de sortir al matí una altra. S’han acabat els petons superficials. I de les repassades, al menys dos orgasmes a la setmana, per cap.

L’Ariadna i l’Enric es miren la Malena. – I quan hem de tornar? – Pregunta l’Ariadna. – Si us sembla bé aniré jo a casa vostra, ens donem uns setmana? – Sí. - Respon l’Enric, l’Ariadna assenteix. La parella entra a vestir-se, surten agafats de la mà. Amb un petó profund cadascú s’acomiaden de la Malena i se’n van. La Malena agafa el telèfon i fa una trucada. - Hola Neus. Que fas aquesta nit?

10 comentaris:

Striper ha dit...

Quin morbo el sexe entre dones uffff.

Unknown ha dit...

uhm,

un reciclatge interessant. Friso per la segona part, m'intriga el que hi haurà a la llista :)

Anònim ha dit...

Ostres el final el millor de tot! jeje una passada, i el millor és que ho visc, m'hi veig i veig als personatges i tot nano!

Anònim ha dit...

aix... m'ha semblat molt tendre! I tot i que la Malena els ha fotut força canya, ha estat amb molt de respecte i molta sinceritat!
Hi ha tantes parelles que necessitarien anar-la a veure!

Ja tinc ganes de llegir-ne la segona part!

I espero no deixar-te de llegir mai a la feina! Això que tinc! Petonets i gràcies, guapíssim! :)

Josep B. ha dit...

No vull avançar-me, però divendres voldria penjar la segona part.

Lant: No t'emocionis amb la llista, serà bastant normaleta.

Cesc: Em sembla genial, tot i que no en faig una descripció física massa acurada.

Núr: Gràcies a tu, bonica. ;)

Lena ha dit...

Puesss aunque no me funcione tu traductor, he de decir que de algo me he enterado y buf :P Oye, igual ésto me sirve para aprender, ¿no? apoyo a mis clases xDDD Petonets!

Betty ha dit...

hummmm guau! elegant, excitant, erátic a tope. Petons de retrobada

Rita ha dit...

T'he llegit un parell de posts i... estan molt bé!
Ara, com la resta, espero la 2a part... ;)

Lena ha dit...

Ahora sí que lo comprendí todo, todo todo (usando el traductor) y debo preguntar...¿me pasas el teléfono de la Malena? xD

Josep B. ha dit...

Caliope: Me n'alegro que t'agradi. Ben retrobada.

Rita: Benvinguda, gaudeix quant vulguis dels meus blocs.

Lena: Gracias, hasta que no me dijiste que no funcionaba pensaba que iba perfecto.