dimarts, 6 de maig del 2008

Deessa

Està estirada de boca terrosa a la terrassa, nua, la cabellera s’esmuny per un costat entre el clatell i l’espatlla cap al pit i els braços fan de coixí al cap.

La pell sedosa s’estén des del clatell i les espatlles fins a les natges, amb una brillantor especial, producte de les petites gotes de suor que no tenen temps de formar-se que ja s’han evaporat.

Les natges resten disteses, incitant a passejar-s’hi per elles, molsudes i amples, les cuixes es freguen amagant l’entrecuix, les cames es van separant a mida que avancen fins els talons. Els peus defalleixen sobre el dors, deixant a les plantes ser acaronades pel sol.

Ell se la mira des de la porta, fa una estona que ha arribat però no ha volgut perdre’s la seva imatge. Desprès de deslliurar-se de la roba se li apropa.

S’asseu a prop dels peus i li fa un petó al dit gros esquerre, ella aixeca una mica el cap. – Hola. – Ell li fa un senyal posant-s’hi el dit als llavis, ella acota de nou el cap, sap que ell no s’estarà quiet i el deixa fer.

Ell torna a petonejar els dits dels peus, sols amb els llavis, petons curts i insistents, tractant d’abastar-los tots. Els petons escalen la planta del peu esquerre, pausadament, fins arribar al taló, resseguint una línia imaginària a la cama.

Els llavis acaronen la cama sense pressa, sense deixar espai entre un petó i el següent, fins que arriben al genoll. Els llavis s’obren absorbint la cara interna de l’articulació mentre la llengua balla de punta sobre la pell.

Comença l’ascensió per la cuixa, el tacte dels llavis sobre la pell li fa esgarrifances, encara així els llavis caminen cap al plec de la natja on la llengua surt tafanera a sentir el tacte suau de la pell.

El llavi inferior s’enclava al plec mentre el superior escala la paret molsuda, la llengua salta d’un punt a l’altre, donant copets, mullant i tastant tot el que troba. Una xuclada llarga tracta d’engolir la natja durant uns moments

Un nou vingut fa acte de presència, de forma quasi accidental, el penis es frega amb la planta del peu, deixant una marca humida, ella mou el peu i, amb els dits frega els ous mentre el penis queda estès a la planta.

El llavi inferior va a retrobar-se amb el superior i, junts, acaronen tota la pell de la natja, fent petites xuclades esporàdiques fins arribar a l’esquena.

Els llavis salten per tota la plana de l’esquena, la llengua, a cops, la tasta, la pell s’encongeix amb els contactes. Bandejant de la columna al costat.

El penis recorre, matusser la cama, caient cap als costats, tractant de seguir, sense èxit, el camí marcat pels llavis, deixant el seu rastre humit per tota la pell.

Els petons arriben a la espatlla, frenant el ritme, es passegen mandrosos fins arribar al clatell, on es paren fins aconseguir que la pell s’arronsi amb els seus embats. Per un moment s’endinsen en la galta, s’apropen a l’orella on la llengua fa una excursió entre els plecs i les dents freguen suaument el lòbul.

El penis s’ha encastat en el plec de la natja, es plega sobre ell mateix i salta al tall, entre les natges, la mà el redreça, deixant-lo reposant sobre la natja esquerra.

Els llavis tornen al clatell, el camí de tornada, pel costat dret, serà una exploració minuciosa de l’esquena, fent un petó a la piga solitària que hi ha al mig de l’explanada.

El penis, rera passar d’una natja a l’altra, es arrossegat cuixa avall, ara sí, dibuixant una línia recta que travessa la cama fins al peu.

A la natja dreta els llavis tornen a xuclar, la llengua llepa amb ganes d’obtenir més, s’apropen perillosament al tall que separa les natges, però reprenen el camí de baixada, petonejant la llargària de la cuixa i de la cama fins arribar al taló.

Poc a poc descendeixen per la planta, cercant els dits, els petoneja tots, fins arribar al dit gros, aquest l’agafa entre les dents mentre fa ballar la llengua a la seva superfície.

Ella aixeca el cap. – M’has fet mullar la tovallola. Em deixaràs així? – Ell se la mira amb sorneguer. – Això sols ha estat l’entrant. – S’avança fins a ella, el membre passa directament entre les natges mentre ell li fa un petó als llavis.

Torna a petonejar el clatell de la noia, però ara fa una cursa amb la llengua per tota la columna fins arribar al cul, separa les natges i comença a llepar des de l’inici fins arribar a l’anus.

Li dedica un temps donant voltes per l’aurèola i prement al forat, amb les mans separa les cames, deixant el cony al descobert, segueix llepant amb la llengua, entrant en tots els racons que troba, xuclant tots els fluids que rep.

Tracta d’arribar al clítoris, ella ajup el cul, posant-se de genolls, oferint-li el tall perfectament accessible. Ell s’enfonsa de nou, prement amb la llengua el que se li posa pel davant, xuclant, estirant.

Ella gemega i tremola, es sent arrossegar pel plaer. Acaba esclatant, es deixa caure i es gira, - I tu què? – Ell no contesta, la besa, s’abracen, ell busca el membre però la mà d’ell l’atura. – Desprès, ara estic adorant la meva deessa.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Deu meu quina deessa, improsionat amb aquesta te has lluiti molt, felicitats.Pasa per casa meva!!!!

Anònim ha dit...

ooooooh!!!!
m'ha encantat la lentitud amb que has anat descrivint cada pas de l'ascens fins al clatell i després la tornada! m'ha tallat una mica el rotllo el petó darrere el genoll perquè jo m'hauria mort de pessigolles! de fet, em costaria aguantar TOT el procés, prò darrere el genoll em seria impossible! hihihi
i la "menjada" de lòbul... em sobra!

prò ha estat fantàstic! aix... sexe d'estiu... mmmm!

somriures!

Juan Duque Oliva ha dit...

Enhorabuena por el blog ya lo ire leyendo, seguro que me trae seductores momentos

Josep B. ha dit...

Striper: Gràcies pel premi.

Núr: Això del genoll, si es practica una mica deixa de fer-te pessigolles i quan s0en van les pessigolles ...

Doncs, ves per on, a mí això de fer mossegadetes al lòbul (i que em facin) m'encanta, Qüestió de gustos.

Luz de gas: Sé bienvenido, espero que te guste todo lo que leas.