dijous, 5 de febrer del 2009

Presuncions

Aquesta vegada l’Aurora, cabell vermellós, i la Vanessa, cabell platí, han vist un manso d’aquells que és tot múscul, un armari de tres portes, pentinat i afaitat, porta una samarreta de màniga curta que marca tots les plecs dels seus pectorals i abdominals.

Ja l’havien vist unes altres vegades i en sabien d’ell que era, en paraules dels seus amics, un perforador de conys. La cosa sembla prometre i les dues dones establiren un pla per emportar-se el premi gros. Saben que és una feina dura per a dues dones madures, ja que hi ha un eixam de cries de vint anys papallonejant al seu entorn.

La Vanessa s’apropa on és ell, una ullada ràpida, sense parar-hi atenció i es dirigeix la noia que s’entesta en oferir-li la visió d’un pitram ofegat dins d’uns sostenidors una talla més petit del que li cal. – Nena, em deixes lloc per demanar un moment? – La noia es fa a un costat, rondinant en veu baixa i esperant que la “vella” acabi de demanar.

La Vanessa, fent-se la despistada posa la cama sobre la el reposa peus de la barra fent que la faldilla llisqui deixant al descobert una cuixa gran, molsuda i sedosa acabada on s’endevinen les puntes d’unes calcetes d’encaix de color blau cel.

La mirada de l’home s’enfonsa en aquell paisatge mentre la noia clava una mirada assassina al clatell de la Vanessa. Ella, en el seu fingit descuit, agafa les dues copes i es gira cap a l’home, aquesta vegada el mira a l’hora que somriu lleument i li acluca un ull, li dona l’esquena i torna amb l’Aurora que no ha perdut de vista l’operació.

La Vanessa seu mentre li pregunta. – Ha picat? – Crec que sí, no deixa de mirar cap aquí i esquiva la nena aquella que li intenta parlar. – L’Aurora cerca la mirada de l’home i deixa anar un petó. L’home somriu, esquiva definitivament la noia i s’apropa a la taula, la noia envia una mirada d’assassina en sèrie a la taula de les dones i se’n va.

Una vegada a prop de la taula l’home s’asseu sense demanar permís mentre diu un – Hola precioses. – Hola Guapo. – Diu l’Aurora donant-li peu a l’home. – Així quina de les dues vol venir amb mi? – Totes dues dones es miren i riuen, pensen que la prepotència del paio és escandalosa. – No corris tant maco, aquí les normes les posem nosaltres.

L’home riu dissimulant el desgrat que li produeixen les dones que no es rendeixen als seus desitjos més mínims. La Vanessa continua l’explicació. – Aquí, la meva sòcia i jo cardem en comandita, és per això que busquem mascles resistents i que ens facin contentes les dues.

Al cap de l’home, poc acostumat a que li marquin les normes sols passen dues idees, no pot aixecar-se i deixar que es pugui pensar que l’han rebutjat i això d’estar amb dues dones a l’hora li farà pujar en el rànquing. – Està bé, per mi està bé, quan vulgueu podem anar a casa meva. – L’Aurora li corregeix. – No carinyo, nosaltres en tenim un niuet més acollidor.

Mentre l’home va a agafar les jaquetes elles creuen unes paraules – No ho sé, però igual ens equivoquem amb aquest pallús. – No pateixis, si falla ens ho cobrarem, com que em dic Aurora. – L’home torna amb les jaquetes i tots tres surten encaminant-se al niu de les dues dones.

Tan bon punt arriben la Vanessa es penja del coll de l’home fregant-li el paquet per sobre el pantaló mentre l’Aurora es deslliura de la faldilla i la brusa. L’home es petoneja amb la Vanessa mentre li magreja el cul amb les dues mans.

L’Aurora es posa darrere l’home i cerca la sivella per descordar-la i fer caure el pantaló, quan la peça de roba cau queda al descobert un membre a mig trempar que l’Aurora atrapa entre els seus dits. – Què no t’hi posem? – Li pregunta al paio. – I tant, menja-me-la una mica i veuràs quina polla més gran.

L’home es gira cap a l’Aurora i aquesta s’ajup per llepar aquell nap encara flonjo. La Vanessa aprofita per despullar-se totalment i arrossegar la parella cap al menjador. L’home es deixa caure i l’Aurora segueix la fel·lació mentre la Vanessa posa el seu cony humit a l’abast de la boca de l’home. – No! Jo de conys no en menjo!

La Vanessa es mira l’Aurora que ha parat la fel·lació. Aquesta li fa un gest assentint i continua repassant amb la boca i la llengua el penis del gamarús. La Vanessa surt del menjador i l’Aurora puja fins posar la figa sobre la polla, ara ja erecta, se la introdueix i agafa les mans de l’home fent-li estendre els braços cap a munt.

L’home somriu. – Així m’agrada a mi! La teva amiga és una mica guarrona, no? – L’Aurora no contesta i segueix muntant el suposat semental. La Vanessa entra amb unes quantes joguines que deixa caure en un costat, l’Aurora, en veure-la entrar, s’aixeca deixant-li lloc i la Vanessa s’asseu directament al coll del bandarra immobilitzant-lo.

La Vanessa somriu maquiavèlica. – Ara t’explicarem les nostres normes, paparra. – Li diu mentre li emmanilla les mans a unes argolles que surten de sota els coixins, L’Aurora fa el mateix als peus i s’aixequen totes dues. La Vanessa agafa la càmera de vídeo i filma l’home. – Serà divertit quan et vegin així a Internet.

L’home crida exigint que l’alliberin. – Sí, i tant que t’alliberarem, però primer ens escoltaràs. Tens un deute, l’Aurora te menjat aquesta cosa que en dius polla enorme i ara tu li menjaràs el cony. Després, si vols et deixem lliure i te’n vas però si acceptes seràs la nostra joguina, obeiràs les nostres ordres i et prometem que t’ho passaràs d’allò més bé.

L’home Emprenyat crida. – I si no vull menjar el seu cony? – Cridarem en Willy, el veí d’amunt, un senegalès maquíssim, ell sí te una polla enorme. – La Vanessa baixa la veu. – I li agrada tot! A més no sap quasi castellà, i de català ni un borrall, així que ell pensarà que és el teu regal d’aniversari.
L’home, a contracor, accepta. L’Aurora li posa el cony a sobre la boca i ell comença a enfonsar-hi la llengua. – Ets millor amb la llengua que amb la titola! – Crida l’Aurora. – Vane! L’has de provar! – Si ell vol ... – L’Aurora es separa una mica. – Que dius? Vols ser la nostra joguina? – L’home assenteix.

L’Aurora li torna a posar la figa a sobre la boca i la Vanessa s’hi atansa al penis que torna a estar flonjo, l’agafa amb la mà i el retorça. – Això necessita marxa. – L’agafa amb les dues mans i l’estira fins que l’home crida. El deixa caure però comença a estar erecte de nou, ella passa la llengua per sobre el capoll, sense ficar-se’l a la boca i el fal·lus fa un salt, a poc a poc la Vanessa aconsegueix que allò es posi dur.

L’excitació de l’home li provoca l’ejaculació, intenta deslliurar-se del cony de l’Aurora. Ja m’he corregut, ja està no? – No. Segueix! – L’home remuga però una plantofada a la natja li recorda la situació. L’Aurora tremola amb l’orgasme que li arriba, la Vanessa busca la seva boca i es besen apassionadament mentre l’Aurora s’escorre a la boca de l’home.

L’Aurora es deixa caure a un costat i la Vanessa es posa a sobre de la boca de l’home. – Falto jo. – Però ... – La Vanessa agafa un dildo i li mostra. – Saps on anirà això si no m’obeeixes? – L’home es posa a la feina mentre la Vanessa es mou endavant i enrere cercant que la llengua de l’home l’abasti tot en profunditat.

La Vanessa crida a l’Aurora. – Estic a punt! – l’Aurora s’aixeca i l’abraça des de darrera acaronant-li els pits i petonejant-li el coll i el clatell. La Vanessa es retorça cercant la boca de l’Aurora mentre el cos se li tensa per l’orgasme que li proporciona l’home. Totes dues dones es deixen caure a un costat, abraçades i petonejant-se, rient i oblidant l’home.

Aquest pregunta tremolós. – Què em puc anar ara? – Les dues dones se’l miren. – Què fem? – La Vanessa s’incorpora. – Saps nen? Ets un frau, ets sols façana, n’hem tingut amants que et donen cent voltes. Sí millor que se’n vagi, abans no em donin ganes de posar-li el dildo al cul. - Deslliuren l’home dels lligams, aquest s’aixeca esverat, agafa la roba com pot i surt del pis cridant. – Putes! – Eunuc! – li respon la Vanessa. Les dues dones s’estiren al terra i s’abracen deixant que la son les envaeixi entre petons i carícies.