dijous, 2 d’octubre del 2008

El noi del super

Ha tornat del darrer viatge a mitja tarda, desfà la maleta, portant la roba al safareig, malgrat posis la roba bruta dins una bossa la neta acaba agafant un ferum lleu. Tanca la finestra i se’n desfà de tota la roba que hi porta i enfila la banyera.

Obre l’aixeta per omplir-la, posant-hi una mica de sabó perfumat d’aquell que fa una capa d’escuma prou gruixuda, se’n va a la cuina, mira la nevera, és buida, per no haver-hi no hi ha ni una ampolla de llet caducada.

Què fem? Es pregunta. Opta per trucar al supermercat que li pugin algun plat preparat, pa, cafè i alguna llaminadura. Demà ja baixarà a fer la compra seriosa. En acabar la trucada torna a la banyera, ja està plena, l’escuma cobreix tota la superfície.

Tanca l’aixeta, posa un peu a dins enfonsant lentament la cama, després l’altre, seu a poc a poc i s’estira deixant que l’escuma i l’aigua acaronin la seva pell. Tanca els ulls i s’enfonsa en la sensació d’humitat i escalfor que abraça el seu cos.

El soroll del timbre la desperta de la seva somnolència, es descobreix amb un mà acaronant-se el pit i l’altra enfonsada entre les cames. Surt de l’aigua i agafa el barnús que es posa mentre corre cap a la porta.

A l’altra banda espera el noi del super, vint-i-pocs anys si fa no fa, porta una capsa de cartró. – Passa i deixa-ho a la cuina sisplau. – Ell, despullant-la amb la mirada, passa a la cuina i deixa la capsa, ella busca al menjador el portamonedes. – són divuit amb trenta-dos. – Li diu ell de tornada.

Ella treu un bitllet de vint euros i li atansa, ell, sense treure-li la vista de l’escot agafa el bitllet. – No porto canvi. – Queda-t’ho. – El noi no es mou, s’ha perdut en el mugró que, tímidament, es mostra rera el barnús.

Ella se’l mira ofesa en un primer moment, però s’ho repensa. – T’agrada? – el noi es posa vermell. – Perdó. – Diu mentre es gira i enfila la porta. Ella li agafa la mà i el fa tornar. – Vine! – li posa l aà al clatell i l’amorra al pit, ara descobert.

El noi, sorprès per tenir un mugró als llavis sense haver-ho pregat comença a llepar amb força, a xuclar amb delir mentre la mà se li escapa cap a l’entrecuix d’ella. – Les mans quietes, vailet. – Li diu mentre li para la mà. – Però ... – Shh! Segueix.

Amb l mà al cap el guia d’un pit a l’altre mentre cerca el sofà, s’asseu a l’hora que el fa seure a ell, es descorda totalment el barnús deixant a l’aire el seu cony, hores d’ara desitjós de ser reverenciat.

Empeny el cap del noi cap l’entrecuix, ell, complaent, li llepa eixugant tota la humitat del cau, perdent la seva llengua entre els plecs, sentint l’escalfor del ventre d’ella.

Pensant que domina la situació es descorda la bragueta i se la treu, tracta d’aixecar-se però ella l’atura de nou. – Ja et diré jo quan en jugarem amb això. – I l’empeny de nou cap al seu sexe famèlic.

Ella sent com l’escalfor d’un primer orgasme se li apropa, prem el seu cony contra la cara del noi i esclata en un gemec profund i sorollós. El noi torna a intentar aixecar-se però ella el torna a amorrar. –Segueix! Vull un altre. – El noi, desconcertat torna a recórrer amb els llavis i la llengua el llavis i el clítoris d’ella.

Ella apropa un peu al membre de noi i el prem, sent com regalima el fluid lubricant, i es dedica a passar-li el peu pel capoll, empastifant-se’l. A poc a poc la tensió d’un nou orgasme la envaeix, aquesta vegada li passa les cames per darrera el clatell empresonant el noi fins que esclata encara més fort que la primera vegada.

Es deixa caure sobre el sofà i es mira el noi, amb la polla fora del pantaló mirant-se-la entre contrariat i desitjós. – T’has portat molt bé, ara et donaré el teu premi. Abaixa’t els pantalons.

El noi, esverat, es descorda els pantalons i se’ls baixa fins els turmells. El penis erecte regalima fluid lubricant. –Tirat una mica enrera. – Li diu mentre li agafa el membre i comença a baixar i pujar la mà pel tronc.

Ell s’escarxofa tot el que pot al sofà deixant-li prou espai de maniobra. Ella manté el ritme mentre li acarona els testicles amb l’altra mà, la cara del noi canvia per moments, sembla relaxar-se i de sobte es posa vermell, gemega i es calma.

Ella escola un dit per sota els testicles, cerca el cul, li passa el dit per l’arèola, ell es deixa fer, fins i tot obre més les cames. Apropà la seva mà als pits d’ella, ella es deixa engrapar, ell intenta apropar-se per besar-la. – Avui això no toca. – Li diu amb un somriure.

Els malucs d’ell comencen a moure’s en envestides, el gest de la cara fa veure la pressió que el porta a esclatar, el líquid surt del membre caient sobre la mà d’ella i sobre les cames d’ell i fins i tot a terra.

Ella agafa uns mocadors de paper i s’eixuga la mà. – Ha estat bé. No? – Ell assenteix amb el cap. – Ella li atansa uns mocadors per què es netegi i s’aixeca tot seguit, va la safareig i torna amb el pal de fregar i el cubell. – Netejaràs això abans d’anar-te? – Li diu assenyalant les restes al terra.

Ell torna a dir que sí amb el cap, a l’hora que s’aixeca i agafa el pal. – Quan estiguis el deixes aquí, ja el portaré jo a fora. I li dius a la teva cap que estic molt contenta amb el servei. – Li fa un petó als llavis i es torna al bany.

L’aigua ja és freda, buida la banyera i es dutxa. Quan surt el noi ja no hi es, el pal i la galleda són al safareig i a sobre la taula hi ha un paperet amb el seu nom i el seu telèfon. Ella somriu, agafa el paper i el llença a les escombraries, si li ve de gust un altre dia ja li farà portar qualsevol cosa del super.

5 comentaris:

Albanta ha dit...

Caram Skorbuto!! Quina dona més arrogant!!

La veritat és que és un relat molt excitant. M'agrada el poder que li otorgues a aquesta dona, tot i que no m'agrada fer les coses d'aquesta manera.

El detall de que li faci netejar el terra està bé... ves per on!!!

Ah!!!!!! ens pot dir quin super és el que té este servei tan dispost?

Shalheira ha dit...

Heus aquí una dona moderna que sap aprofitar-se dels beneficis de NO anar al súper...

Striper ha dit...

Una bona propina i a mes sensual i calenta..

Lula ha dit...

Ufffff
I tan! quin super és aquest? en els d'aprop de casa meva, els nois... enfins, deixem-ho que em marxa tota l'animació que el post m'ha regalat.

Jo trobo molt bé l'actitud de la noia.

Rita ha dit...

Excitant de veritat... :-)