dimecres, 17 de setembre del 2008

Dues dones

M’agraden totes dues, ho reconec, i això em crea un problema, no em puc decidir per cap de les dues i totes dues esperen que faci el pas. Dies enrere estant tots tres ja s’havien perdut alguns petons i algunes repassades, però semblava més una competició entre elles que no pas altra cosa. Avui m’han citat aquí, a la cafeteria d’aquest hotel.

Mentre em prenc un cafè se m’apropa un grum amb un sobre, desprès de donar-li una propina que no li fa el pes obro el sobre, a dins hi torbo una nota i una clau. La nota diu: “Puja a l’habitació, t’esperem”. No acabo de tenir clar el que m’espera. Manyac, m’acabo el cafè, m’aixeco i pujo amb l’ascensor.

Obro la porta de l’habitació i tracto d’encendre els llums però segueix a les fosques. – Passa i tanca. – Escolto sense saber quina de les dues m’ho diu. – Has estat un nen dolent. – Ens has descuidat i això mereix una lliçó. – Així que ara mateix, despulla’t!

Reconec que tinc una mica de por. – Espereu un moment. de que parleu? – T’ho diem així de clar, o et despulles i ens segueixes el joc ... – O no tornaràs a veure’ns, mai. – Però no em fareu mal, oi? – T’hauràs d’arriscar.

Una mica acollonit però també mogut per la curiositat accepto el joc, a corre cuita em trec la roba que queda estesa a terra. – Ja estic. – M’agafen de les mans i em fan avançar. – Aquí quiet, no moguis les mans si no t’ho diem, si les mous et lligarem.

Em fan posar de genolls. Em posen una bena als ulls, sento com encenen els llums, malgrat no veig entra una mica de claror. – Quan sentis alguna cosa als llavis l’has de petonejar i llepar, sigui el que sigui.

Una mà empeny el meu cap avall fins que entro en contacte amb una superfície llisa, extremament suau i tèbia, ha de ser una esquena, potser a l'inici del clatell, faig petons en aquella zona, deixant que la punta de la meva llengua la toqui de tant en tant, fins i tot m'atreveixo amb una petita succió que produeix una rialla lleu.

L'esquena s'esmuny en la meva foscor i sento alguna cosa que recorre el meu llavi superior, obro la boca i deixo que entri, es un dit, el xuclo i l'acarono amb la llengua mentre el manté quiet, deixant fer fins que acaba retirant-lo.

El següent que m’apropen sembla un mugró, li faig un petó amb els llavis, li passo la llengua fent-lo dringar, noto que es posa erecte just un moment abans que l’apartin, la meva ment intenta esbrinar a qui pertany aquell mugró.

En aquell moment el meu membre està totalment erecte, sento tota la pressió de la sang al seu si, alguna cosa, no sé si una mà o un peu passa per sobre d'ell sense agafar-ho sols tocant-lo superficialment.

Sento una escalfor a prop meu, una mà m’empeny cap a l’escalfor i els meus llavis s’enfonsen entre un matoll de cabells i el que sembla un cony, instintivament enfonso la meva llengua entre els plecs de la carn, amb els ulls clucs sento amb més força el sabor salat dels pocs fluids que encara hi ha.

Em deslliuro a tastar tots els racons d’allò que m’ofereixen, intentant imaginar-me qui és la mestressa d’aquell fruit que em deleix, sense pensar deixo anar les mans cap al cul de qui tinc al davant però una veu seca m’adverteix. – Ni ho intentis! A la propera et lliguem les mans.

Sigui qui sigui es separa de mi. - Pel moment l'has fet molt bé. - Sí, però això el volíem ja fa temps, saps? - I com havia de saber que acceptaríeu d'estar les dues amb mi? - Calla! Ara t'aixecaràs i t'estiraràs al llit. - És possible que vulguem algun petó a la boca, si sents el nostres llavis o la nostra llengua, sols obriràs la boca i ens deixaràs fer.

Tal com m'han dit m'estiro al llit, sento com una mà agafa la meva polla i em masturba lentament, al temps em posen un cony a la boca, directament, no és el mateix d'abans, aquest sembla depilat, el petonejo i el llepo, enfonsant-me entre els seus llavis com si m'hi anés la vida, assaborint tots els seus sucs i sentint com el mou rítmicament a sobre meu..

De sobte fa un moviment que em treu el cony del davant deixant-me el cul a l'abast, segueixo tal com estava fent, tractant d'explorar amb la meva llengua la rugositat de l'arèola de l'anus, descobrint el forat que es deixa penetrar una mica per la meva llengua.

A la meva polla sento de tant en tant quelcom que em sembla una llepada, al poc uns llavis abracen el capoll i una boca engoleix el meu penis d'una sola vegada, després es retira i la mà torna a la seva activitat.

Es retiren totes dues a l'hora, xiuxiuegen entre elles, fent curtes rialles. - Ara estigues quiet. - Sento una tela humida als meus llavis, després uns llavis a sobre els meus, obro la boca i la llengua s'endinsa buscant la meva llengua, quan ha tingut prou es retira i altres llavis s'hi posen a sobre meu, fa petons curts, a voltes sento la punta de la llengua, també s'acaba retirant.

Unes mans em retiren la bena dels ulls, la llum no em deixa veure en un primer moment, però al poc els seus rostres somrients em miren. - Què t'ha semblat la lliçó? - Curta. Què us doneu per satisfetes amb sols això? - Seràs fantasma! - Diu una mentre riuen.

Llavors es tomben al llit, jo em giro, primer beso a una mentre la meva mà va a buscar els pits de l'altra, després canvio de costat, alternant entre totes dues miro d'acaronar a una mentre a l'altra li beso i li llepo, els pits primer, fent que els mugrons estiguin erectes.

Baixo per les panxes dibuixant un camí amb la meva llengua mentre la meva mà comença a explorar l'entrecuix. Arribo al triangle i enfonso en una els meus dits, cercant tots els seus racons mentre en l'altra la meva llengua s'escola entre els plecs i els llavis estiren amb cura el clítoris.

Saltant de l'una a l'altra cerco que esclatin a les meves mans, veig com els seus malucs s'agiten, els seus peus busquen el meu entrecuix i al final totes dues s'escorren gemegant d'una manera escandalosa.

Tiren de mi i em fan caure al llit, una s'abraona sobre mi i em besa, l'altra munta a sobre meu introduint-se el penis i em cavalca agitada, intento avisar que em corro però no puc, tanmateix ella se n'adona i accelera la cavalcada fins que sent que el meu membre defalleix.

De fet sóc jo tot el que defalleix, les tinc una al costat de l'altra, abraçades amb mi, esplèndidament nues. - Bé, i ara m'explicareu com ens ho farem? - Ah! Què no t'ha agradat? - I tant que m'ha agradat! El que no sé és si això és una vegada i ja està o seguirem fent-ho així. - Jo espero que fem més coses. - i jo – diuen totes dues. Les torno a besar i encetem una altra festa.

6 comentaris:

El veí de dalt ha dit...

I què bé que t'ho passes!

Striper ha dit...

Nen amb aquestes juergas tan sexuals que ei explicades aixi que posen aixerit un mort, No m'extranya el temperi que fas a la nit, que no ens deixes dormir.

Striper ha dit...

Ub altre cop si tens dos fes un xiulet!!!

Rita ha dit...

Hi tens la mà trencada eh... ;-)
Molt bo!

Albanta ha dit...

Fantàstic i excitant!!
Sembla que tots tres heu gaudit per igual...!!
Potser aixì no has de prendre la dificil decissió de triar entre les dues.
Un petó a tres!!

Lula ha dit...

Ufffff, i tant, molt millor això que haver de triar no?

Cada dia m'agrada més aquest blog ;-)