dijous, 21 d’agost del 2008

El nostre estiu

Portes una brusa blanca cordada pel davant una mica ajustada que deixa veure el naixement dels teus pits, una faldilla llisa, d'un blanc crema que s'esvalota amb la brisa suau, deixant al descobert de tant en tant les cames arrodonides i tendres.

Rius mentre corres mirant enrere, a la mà la bossa que m'has tret, sols porta quatre coses que hores d'ara no tenen importància però l'excusa és perfecta per separar-nos del grup.

Et podria agafar d'una volada però et deixo córrer admirant el vol de la faldilla que em mostra les teves cuixes brunzides. Amb l'excusa de la carrera em deixo portar més enllà d'on ens puguin veure i aprofitant que gires darrera els arbres solitaris t'enxampo abraçant-te per la cintura i portant-te cap a mi.

Tots dos caiem a terra entre riures esbojarrats, els nostres rostres queden l'un enfront de l'altre, els riures s'apaguen a mida que els ulls s'acaronen, l'espai entre els nostres llavis minva per moments fins que es troben en silenci, un silenci sols trencat pels petons curts que es repeteixen mentre ens abracem.

Sento tot el teu cos contra el meu, temorós, deixo d'acaronar l'esquena per baixar al teu cul, no dius res, sols insisteixes en els petons, aprofito per aprendre'm totes les corbes del teu cos, abans no et desdiguis.

La meva llengua ha trobat la teva i ballen un ball humit, ple d'encontres frenètics, ple de carícies ocultes, la teva mà s'ha posat en el meu pit, tinc por que m'apartis de tu, però el que fas es descordar-me la camisa per tocar-me tu també.

Els teus pits no han sortit sols del sostenidor, aquest maldestre ament els ha tret, quasi a la força, (maleïts sostenidors perquè són tan difícils de descordar?) i els ulls se'm van darrera els mugrons bruns, sento com em guies cap a ells amb la mà, com m'invites a acaronar-los, a llepar-los, a xuclar-los.

M'enfonso en els teus pits tastant cada centímetre de pell i de mugró, vull sentir-los dringar sota les meves carícies. La meva mà acarona la teva cama, aixecant a l'hora la faldilla, cercant l'indret mes cobejat. Trobo les calces però no trobo la manera d'apartar-les del meu camí.

Llisco un dit darrera la goma, tocant els teus llavis, els sento humits, sobretot entre ells dos, com puc i com em deixen les calces, les recorro de dalt a avall, somrius, mai no t'havia vist somriure així, apartes la meva mà per baixar-te les calces i deixar-me el camí lliure.

Enfonso amb tota la cura que puc els meus dits en la teva carn, acarono tots i cadascun dels racons que m'ofereixes mentre miro la teva cara, la brillantor dels teus ulls, i escolto el teus gemecs apagats.

Has obert la cremallera del pantaló i cerques, sense saber molt bé com, el pas cap al meu membre, la teva mà baixa el calçotet i el membre surt per si sol a l'exterior, tu rius sorpresa per la reacció, acarones amb la palma tot el tronc fins arribar al gland, l'agafes sencer i portes la pell avall deixant-lo lliure, el toques amb la punta del dit, fent cercles sobre la pell del capoll.

L'agafes pel tronc i comences un vaivé, amunt i avall fent-me gemegar, tremolar i desitjar que no s'acabi, jo frego el teu clítoris amb el dit, accelerat, desesperat per aconseguir sentir com et desfàs a la meva mà.

Entre els gemecs els nostres llavis es busquen de nou s'abracen i es tanquen per donar intimitat a l'abraçada humida i nerviosa de les nostres llengües. Sento la força de l'orgasme que m'envaeix, voldria avisar-te però he fet tard, el líquid blanc regalima a la teva mà.

Prems la meva mà contra el teu sexe mentre tractes d'enfonsar-te a la meva boca, sento el crit silenciós del teu orgasme, sento com tremola tot el teu cos i voldria sentir-te així sempre.

Ens deixem caure extasiats, ens mirem, somriem, les nostres mans s'agafen. - Vull sentir-te a dins meu. - Em dius, sabem que haurem d'esperar la complicitat de la nit, unes veus ens criden.

Ens aixequem, ordenem la roba, busques amb que netejar-te la mà, t'ofereixo un mocador de paper rebregat que porto a la butxaca. - L'he fet servir per netejar-me les ulleres. - Et dic, tu l'agafes i esborres de la teva pell les proves irrefutables del nostre secret.

Tornem agafats de la mà fins que som a la vista de tots on dissimuladament ens separem. La resta del dia, s'omple de somriures amagats i mirades còmplices fins que la nit pren el domini.

El desig d'abraçar el teu cos nu, de fondre'm amb tu em fa neguitejar, espero l'hora en que tots dormin per trobar-nos i sentir-nos l'un amb l'altre. Et miro de reüll, em mires neguitosa, el foc s'apaga i, poc a poc, tots se'n van i quedem sols nosaltres.

Esperem en silenci una estona, l'ansietat ens envaeix, t'abraço maldestre, m'abraces, ens besem, t'agafo un pit per sobre la brusa. - Espera. - Em dius, t'aixeques i m'agafes la mà, m'aixeco, em portes a una sala buida i fosca de la casa, em fas un petó als llavis i perdo el teu contacte. - On ets? No et veig. - Aquí, treu-te la roba. - Em dius tirant de mi a terra.

Em trec tota la roba, amb la mà et cerco, trobo el teu cap i escolto el teu riure, m'assec sense deixar de sentir-te. Baixo les meves mans per la teva cara, el teu coll i el pit nu. Trobo els mugrons, el toco amb por, la pell sedosa al principi, rugosa en un moment. - Petoneja-me'ls. - em dius a cua d'orella.

M'aboco a un dels pits, faig un petó amb els llavis tancats, deixo que la punta de la meva llengua el fregui suaument, l'agafo amb els llavis i faig ballar la llengua a sobre d'ell. Petó a petó passo a l'altre pit, acarono el mugró amb la llengua i els llavis, la teva mà acarona el meu cap. Torno a buscar els teus llavis i ens besem a l'hora que no deixem d'acaronar-nos.

La meva mà ha trobat el teu entrecuix i juga amb els cabells rinxolats, tu, amb una mà acarones el meu mugró i amb l'altra ho fas amb els testicles. - Vull llepar-t'ho. - Et dic. M'agafes el cap i el portes cap al teu sexe, has obert les cames per que em pugui enfonsar en tu.

Trobo el matoll de cabell, l'ensumo mentre busco amb els llavis la teva vulva. Amb la llengua tasto el teu sabor, no sé molt bé que llepo, sols sé que quan ho faig t'apropes més a mi i la teva mà no em deixa aixecar el cap, m'hi afanyo a fer-te sentir tot el plaer que puc, gemegues tant que em fa por que ens escoltin.

Tinc la cara plena de la teva humitat, del teu plaer, del teu delir. Em fas pujar i em beses desesperadament. - Ara em toca a mi. - Em fas tombar, sento com els teus llavis i la teva llengua exploren el meu pit, pa meva panxa , el meu matoll, com qui passa un pont ressegueixes el meu membre amb la punta de la llengua, en arribar al cim l'explores en tota la seva extensió.

Sento els teus llavis prement-lo mentre baixen lentament, tot abraçant-lo. Els meus gemecs et confonen. - Et faig mal. - No! I ara, m'agrada. - segueixes amb l'exploració mentre la teva mà juga amb els testicles, agafant-los per separat unes vegades, junts altres.

El meu interior es remou, t'aviso amb veu tremolosa. - Em falta poc. - No! Vull tenir-te a dins meu. - Em repliques. Deixes les teves carícies, et poses a sobre meu amb les cames obertes, fas lliscar el meu membre al teu interior i et mous a sobre meu fent-lo entrar i sortir, rebregant la teva pell contra la meva, mossegant els meus llavis i xuclant la meva llengua.

Tracto de concentrar-me per no acabar abans que tu però el frec a frec dels nostres cossos em fa estar constantment en ebullició i no puc contenir-me més. Acompanyat d'un gemec em deslliuro dins teu, no fas res per evitar-ho i segueixes els moviments, sento com et fregues amb força contra mi.

Claves la teva boca en la meva, sento els teus gemecs apagats, noto la teva humitat al meu ventre barrejant-se amb al meva, com prems el teu pubis contra el meu, com et desfàs sense control i defalleixes.

Ens em quedat adormits l'un a sobre l'altre, la llum de la matinada entra per la porta, et faig un petó als llavis. - Desperta, es fa de dia. - Obres els ulls i somrius, em tornes el petó i ens abracem. - Ho tornaria a fer ara però el mossèn s'aixeca d'hora i ens pot trobar. - Em dius amb un somriure. - Sí, sobretot perquè som a la sagristia.

Ens aixequem i ens posem la roba, ens escolem a les nostres respectives cambres i ens fiquem cadascú al seu llit. Esperem que ningú no ens hagi vist.

10 comentaris:

mar ha dit...

mmmmm... molt... gustós...
;)

Striper ha dit...

Noi crec que aquest es un dels millors relats que t'he llegit. M'agradat moltisim.

Gatot_X ha dit...

estic desitjant llegir-te el dia que ens expliquis una història viscuda... si les imaginades són així... mmmmmmmmm
petons i llepades calentes!

Rita ha dit...

Penso que hi tens la mà trencada, skorbuto. M'agraden els teus relats eròtics! :-)

Josep B. ha dit...

Gatot: De vegades la imaginació supleix el que no podem viure .. Què hi farem!

A tots: Gràcies.

Anònim ha dit...

Sí, a mi també m'ha agradat moltíssim! Sexe de vacances... aix... que bé!

Lula ha dit...

Ufff
A mi tb m'ha agradat.... vaig a dutxar-me!!

Josep B. ha dit...

Núr i Lula: Gràcies.

Striper ha dit...

Aquest comentari el volia fer a lo de la platja pero no m'ha deixat, apart de un alt grau d'erotisme crec que una aventura com aquesta es el desig de tothom.

estripanits ha dit...

Molt bo el relat. Per cert, xato, passa per ca meva, que t'hi he deixat una coseta...