dimecres, 10 de setembre del 2008

Una dutxa abans d'anar al llit

(Continuació de Coneguda)

Em va agafar de la mà i em va portar al bany, va encendre la dutxa, calibrà l’aigua – T’agrada més aviat freda o calenta? – Un punt entremig? – Va somriure. He de reconèixer que aquell somriure em captivava, aquells llavis fins, amb aquell to sols una mica més clar que la seva pell, la brillantor de la seva mirada. No vaig poder ni voler evitar-ho, li vaig posar un petó curt als llavis.

Ella rigué i me’l tornà. – Mira si l’aigua està bé. – Vaig posar la mà sota el raig d’aigua. – Està bé. – Vam entrar tots dos, la banyera no era gaire gran i feia que els nostres cossos fossin sempre en contacte. Amb la carxofa a una mà em mullà el pit passant a continuació l’altra mà, recorregué tot el pit, els braços, la panxa, em feu girar i em mullà l’esquena tot acaronant-la.

Baixà a les natges, fregant amb la mà i fent que l’aigua entrés arreu, arribant a l’entrecuix des de darrera, palpant lleument els meus testicles. Em girà de nou i amarà el meu ventre, agafant amb força i a l’hora amb tendresa el meu penis, assegurant-se que tot quedés moll.

L’aigua i la mà recorregueren les cames mullant per davant i darrera aprofitant que s’havia ajupit per deixar un petó a sobre el gland. Després pujà m’agafà la mà i em donà la carxofa. – Ara et toca a tu. – Com si fos una nina, es quedà esperant el tacte de l’aigua i les meves mans, ruixà amb cura el seu coll, fent que l’aigua baixés pel pit amarant les no tan petites mamelles.

El tacte de l’aigua en els mugrons els va posar erectes, vaig anar baixant la mà, sentint la pell sedosa, el naixement dels pits, la frontera entre l’arèola i el pit, el tacte del mugró. Saltant d’un pit a l’altre, sentint el seu volum a la meva mà.

Em perdé una mica gaudint del misteriós plaer de sentir la corba baixa de l mamella, no sé explicar-ho però és una sensació plaent, m’agrada sentir com el pit descansa a la meva mà. Vaig seguir amb l panxa, assegurant-me que quedés totalment humida, reparant en el melic, perfectament rodó i no gaire profund. – Em giro? – No, espera.

Vaig pujar l’escarxofa i la passà per sobre l’espatlla al temps que, abraçant-la per la cintura, me l vaig apropar, sentint com els seus pits es clavaven en el meu pit i el meu membre s’esclafava contra el seu ventre. L'aigua li queia per l'esquena fins arribar a les natges, la meva mà va explorar tota l'extensió des de les espatlles fins a l'inici de les cames, endinsant-se entre les molsudes natges, trobant l'extrem de la vulva, molla i calent.

Vaig escolar la mà pel davant acaronant aquells llavis carnosos que s'obrien al pas dels meus dits oferint-me tots els seus plecs, tota la seva escalfor, vaig posar la carxofa apuntant entre els nostres cossos per que l'aigua li arribés també pel davant, mentre les nostres boques es trobaven fent ballar les nostres llengües en un continuu de trobaments i separacions, d'abraçades humides i nervioses.

M'havia passat els braços per sobre les espatlles i premia el seu sexe contra la meva mà, sentia els seus gemecs a cau d'orella fins que vaig sentir com una esgarrifança la feia tremolar al temps que feia un crit profund i llarg. Em va fer un petó llarg, esverat, com si després s'hagués d'acabar el món. Llavors es va apartar una mica. - Tinc pipí. - Vaig treure la mà i separà les cames.

Ella, envermellida es va deixar anar. - Perdona'm, no volia ... - No passa res. - La vaig besar mentre li tornava a passar aigua, la seva mà havia agafat el meu penis i el movia lentament amunt i avall. - Si segueixes no quedarà res per després. - Li vaig dir mentre li agafava la mà aturant-la. - Vols que ens ensabonem? - vaig preguntar. - Vull tenir-te a dins.

Vam riure. - No sóc gaire hàbil fent-lo dempeus. - M'arriscaré. - Sense donar-me temps a reaccionar m'havia passat una cama per darrera, havia tallat l'aigua amb el peu i amb la mà guiava el meu membre dins seu, una vegada fet se'm va penjar i va passar l'altra cama, la vaig agafar per la cintura mentre pensava que estava de sort que fos més aviat menuda i prima.

Tractant d'aguantar l'equilibri em mantenia com un estaquirot mentre ella es movia a sobre meu, pujant i baixant sobre el meu membre, refregant-se contra meu, tirant-se enrere a voltes fen que la penetració fos més profunda, tornant a venir cap a mi clavant-se a la meva boca.

Sentia que no podria aguantar gaire estona més, ella no semblava estar encara. - Estic a punt d'esclatar. - Li vaig dir. - Aguanta una mica! - Em va demanar. - No sé com vaig fer-ho per aguantar però vaig sentir com ella s'escorria a sobre meu, com els seus fluids vessaven sobre el meu penis i lliscaven cames avall al temps que ella tornava a xisclar, llavors ja no em van quedar forces per que la meva càrrega sortís i envaís el seu interior i es barregés amb els seus fluids.

Poc a poc va posar les cames a terra, com vaig poder vaig seure a l banyera. Ella reia. - T'ha agradat? - em preguntà. - I tant, però uns quants així i m'enterres ... Saps, potser hauríem d'anar mirant taüts. - Calla burro!. - S'ensabonà i obrí l'aigua, sense deixar de somriure'm s'esbandí tot el cos. Havent acabat em ruixà. - Au! Et toca, va que vull anar a dormir. - Vaig aixecar-me i em vaig ensabonar i esbandir.

Vam sortir junts de la dutxa i ens vam anar a l'habitació, el llit era d'aquell individuals però més amples, vam ajaure'ns un al costat de l'altre, ens vam besar i vam apagar el llum. - Demà vull un altre abans no te'n vagis. - Em va dir en veu baixa. - Un altre petó? - Un altre de tot, bandarra. - I va riure. No recordo quan ens vam quedar adormits, i a més, què importa?

5 comentaris:

Striper ha dit...

El sexe a la dutxa es ufff, astacescalfa l'aigua freda, un relat molt bullent.

Núr ha dit...

Jo encara he de fer mooooolt d'exercici per a enfilar-me d'aquestes maneres, prò segur que és ben divertit! :)

El company de Venus ha dit...

Ostres, sort que el nostre protagonista no va fer una relliscada... perque si no...

Fantàstic, Skorbuto.

Lula ha dit...

Oooooooooohhhh

Fantàtisc Skorbuto!
Et felicito.

Això de la dutxa... fff, quins records!
Quan es tenen crios es deixen de fer un munt de coses. Aixx.

El company de Venus ha dit...

Ja ho pots ben dir, Lula, això de les criatures.