dijous, 28 d’agost del 2008

Platja

La terrassa era més aviat petita però tenia unes esplèndides vistes sobre la platja, la brisa de la nit alleugeria la calor acumulada durant tot el dia, m'havia estirat sobre d'una hamaca amb un got amb whisky al costat.

A aquelles hores pràcticament no hi havia ningú a la sorra, alguna parella passejant, un grup escandalós al fons, el cotxe de policia que feia la ronda pel carrer. Res d'especial, si més no fins que vaig decidir mirar cap a les terrasses del costat.

A un pis més d'alçada que el meu, a l'edifici del costat, es veia una dona, recolzada en la barana, la silueta retallada per la llum mostrava unes formes sinuoses, es va girar un moment i em va permetre admirar el volum del seu pit, sols va ser un moment perquè va entrar immediatament.

A la platja ja no quedava ningú, era tard i al dia següent volia fer uns encàrrecs, així que em vaig anar a dormir. Al dia següent vaig anar al supermercat del poble, tot fent les compres em vaig creuar amb una dona que em resultà familiar.

La dona em va mirar, somrient, li vaig tornar la mirada i el somriure, en acabar les compres m'hi vaig posar a la llarga i tediosa cua de la caixa. Com a tots els supermercats de zones turístiques hi havia quatre caixes i una sola caixera, tenia com a mínim deu persones al meu davant.

Algú es va posar al meu darrera. - Bufa! Aquí ens donaran quarts de quinze. - Vaig sentir, m'hi vaig girar, era ella, portava un paquet de sal. - És això tot el que porta? - Sí. - Ja pot passar davant meu si vol. - Agraïda. - Amb el seu somriure va passar davant meu, per sort per a mi el ganàpia que tenia al davant no va fer el gest i ella es va haver de quedar allà.

La caixera semblava tenir el ritme d'una anemone, agafava un pot el girava fins trobar el codi de barres, el passava, no el llegia, el tornava a passar i no el llegia, llavors picava, nombre a nombre els tretze dígits. Quan li va tocar a la dona vaig poder veure que el lector de codis estava o apagat o fos, i la intel·ligència de la caixera també.

Si més no vam poder parlar una estona, una llarga estona on vam acabar presentant-nos. Ella es deia Sònia. - Vols venir a un sopar al meu apartament aquesta nit? - Em va preguntar per sorpresa meva, segurament, durant la resta de l'any no invitaries a ningú a una festa el primer dia que el coneixes però estant de vacances la cosa canvia, quinze dies és un marge de temps prou petit. - I tant, vols que porti res? - No cal.

Al sopar em vaig trobar amb la Sònia, la seva amiga, amb la que feia el viatge, i el lligue de l'amiga, un armari de gimnàs que, durant el sopar, va lluir un bagatge cultural digne d'un nen de parvulari, a l'amiga però ja li semblava bé. A la Sònia se li escapava el riure i em feia mirades còmplices. Com que no m'interessava quedar con un ésser cruel el vaig deixar fer. En altra situació m'hauria esplaiat en crivellar-ho amb nocions de tot el que pogués.

Quan les explicacions de l'armari sobre la importància dels productes energètics per aconseguir una musculatura digna de ser exhibida començaven a avorrir-nos vaig sentir la mà de la Sònia que agafava la meva. - Nosaltres anem a la terrassa, si ens disculpeu. - Va dir, l'amiga li va aclucar l'ull.

Ens vam recolzar en la barana, va ser quan em vaig adonar que era la dona de la nit anterior. - M'has salvat d'haver d'estar-me aquí sola tota la nit. - Com és que a la teva amiga li agrada ... ? - És el seu objectiu d'aquest estiu. No vol trobar l'home de la seva vida sense tastar-hi un gamarús així, paraules seves. - I el teu objectiu? - Ella em va mirar directament, els ulls li brillaven. - No tenia cap fins ahir a la nit.

Em va agafar la mà i va tirar de mi. - Anem a fer una volta per la platja. - Li va dir als altres que no van fer gaire cas perquè estaven ja embolicats. A l'ascensor se'm va penjar del coll i em va fer un petó als llavis, la vaig abraçar i vam seguir petonejant-nos fins arribar a la planta baixa. Petons curts i superficials uns més profunds els altres, neguitosos, apassionats.

La platja era pràcticament fosca i fora de nosaltres no hi havia ningú més. Caminàvem abraçats, regalant-nos alguns petons furtius. Sentia el seu cos al costat del meu, calent, tremolós. - Saps que m'agradaria? - Què? - Que ens banyéssim ara. - Jo no porto banyador. - I qui el necessita? - D'una volada es va treure el vestit i les calcetes, jo em vaig desfer tan ràpid com vaig poder del pantaló la camisa i els calçotets.

Vam córrer cap a l'aigua, l'onatge era tènue, vam caminar agafats de la mà fins que l'aigua ens va arribar pràcticament al coll. Vaig besar-la als llavis, ella em va respondre amb altre petó mentre ens acaronàvem a sota l'aigua. Sentia els seus pits a les meves mans, els mugrons erectes, durs, la pell dels pits sedosa.

La seva mà es passejava pel meu pit, baixant per la meva panxa, una mica prominent tot s'ha de dir, fins trobar el meu penis, me'l va acaronar, fent que la pell llisqués fins quedar lliure el gland, sentia els seus dits examinant el meu membre per totes bandes i com el fregava aconseguint que l'erecció fos total.

Jo també havia baixat la meva mà cap el seu pubis, el cabell púbic curt, vaig voler endevinar un petit triangle invertit, després els llavis, molsuts i tendres, vaig deixar que un dit s'enfonsés entre els dos llavis tocant el clítoris, els llavis menors i l'entrada de la vagina, vaig fer el recorregut enrere i vaig començar de nou però ara acompanyant d'altres dos dits, aquests per fora, enforquillant els llavis majors.

Se' va acudir la bajanada de besar-li, m'hi vaig capbussar i vaig arribar a fer-li un petó però va tirar de mi cap amunt. - Aquí no, no vull que te m'ofeguis. - I em va fer un petó mentre es penjava de mi i s'introduïa el meu membre. - No vas molt ràpid? - Li vaig preguntar. - Tinc ganes de tu. - Em va respondre. Sense parar d'acaronar-nos i petonejar-nos, pujava i baixava sobre el meu membre, no n'estic segur del temps, el que si sé és que ella es va córrer en el moment que em va estrènyer mentre feia un crit ofegat.

Una mica després em corria jo, he de reconèixer que normalment acabo jo primer, i que si aquesta vegada no va passar així havia de ser més per la seva habilitat que no pas per la meva. Ella va posar els peus a terra, em va besar de nou i em va dir. - Potser si sortim de l'aigua. - Sí, comença a fer una mica de fred.

Una vegada fora vam agafar la roba i ens vam vestir, sí, va quedar xopa, vam tornar al seu apartament, l'amiga i l'armari eren a la seva habitació, em va demanar que apartés la taula i va estirar el sofà llit. - Ara farem el que no podíem fer sota l'aigua. - Va dir mentre es treia de nou la roba i s'estirava al llit. Jo vaig fer un altre tant però a l'hora d'estirar-me al seu costat va obrir les cames i senyalant amb l mà em va dir. - T'està esperant.

Em vaig agenollar al llit i vaig apropar-me al seu cony, el cabell, més que un triangle era una banda d'un centímetre de gruix que desapareixia així començaven els llavis. Vaig donar un petó inicial i després vaig començar a explorar el seu interior amb la meva llengua.

Ella m'havia agafat per la cintura per fer que m'hi posés a sobre deixant la meva polla al seu abast, es dedicava a jugar amb ella, petons a la punta, llepades al tronc, a voltes sentia els seus llavis engolint el capoll mentre em masturbava amb la mà.

En un moment ens vam girar i ella va quedar a sobre meu, llavors mentre li llepava ella movia la pelvis amunt i avall fent que la meva llengua recorregués tota la seva vulva, estava totalment amarada i ja no era aigua de mar, sentia com cada vegada s'introduïa més el meu penis, vaig introduir-li un dit a la vagina mentre li xuclava el clítoris, fregant les parets interiors, tractant de tocar la zona del punt G.

Ella seguia movent-se rítmicament i fent-me una fel·lació que, si no m'hagués corregut abans, m'hauria fet córrer en un tres i no rés. En un moment es va tensar com si li hagués donat una estrebada, va fer un petit crit i vaig sentir com queia un líquid per la meva mà i la meva cara. Jo estava a punt d'arribar i la vaig avisar, ella va apartar-se just en el moment que descarregava. Es va deixar caure al llit, jo vaig girar-me i ens vam besar, ens vam abraçar i vam deixar que el dia ens trobés l'un al costat de l'altre.

5 comentaris:

estripanits ha dit...

Veig que també t'agrada el tema platja... molt bo, nen!

El company de Venus ha dit...

Són tant sensuals les platges... de dia i de nit...

Josep B. ha dit...

Estripanits i Company de Venus:

És un dels llocs on es pot jugar a moltes més coses que no pas ens pensem.

Lula ha dit...

a mi de nit, la mar tan negra... em fa una mica de basarda, la veritat

i un cop que ho vaig fer al mar, al meu company no li va agradar gaire, es veu que la mar salada pica una mica segons com....

de totes maneres, molt bon post, com sempre

besooootes!

Anònim ha dit...

d'una elegància sublim!
d'un excitant imperatiu!

buuuuuuf!

un PLAER llegir-te... com sempre!!!

un MULLADER el que queda en el meu sexe... com sempre!!!