dilluns, 7 d’abril del 2008

Turisme

Sóc un ferm partidari de promoure el turisme al nostre país, és per això que quan em trobo amb turistes perduts al mig de la ciutat m’ofereixo a ajudar-los de la millor manera possible, ben és cert que el meu nivell d’anglès no és tot lo bo que voldria, però em defenso prou bé per ajudar-los a arribar, si més no, al metro.

Aquell dia m’estava prenent un cafè, desprès de dinar, a una d’aquestes cafeteries de centre comercial. Al meu costat s’asseien tres dones, anglòfones, que discutien com s’ho havien de fer per tornar a l’hotel, vaig pensar que si era un hotel conegut els hi podria indicar.

“Sorry, ladies, i heard you are lost, aren’t you?” els hi vaig dir amb el meu anglès d’educació bàsica. “Oh, yes, we are! Can you help us?” em va respondre una d’elles, la més maca, bé, a mi, si més no, m’ho semblava. Els hi vaig demanar a quin hotel s’hi estaven, la mateixa dona m’hi va atansar una targeta. Estàvem de sort, era un hotel que coneixia.

Els hi vaig preguntar si sabrien anar en metro i bus. “I’m sorry but we are lost because she wanted to use metro instead a … taxi?” Bé, la frase potser no era exactament així, però la idea si. El que és segur és que la seva amiga, a la que havia acusat, li va fer una mirada assassina.

“No problem, now we look for a taxi and I’ll explain to the driver where you go.” Estic segur que la meva professora d’anglès s’hauria estirat dels cabells en escoltar-me, però les pobres dones van veure el cel obert.

De camí cap al carrer vaig intimar una mica amb la escocesa eixerida, sí eren d’Escòcia, ja us dic que estava intimant. Les vaig portar a la parada de taxis, li vaig explicar al taxista on les havia de portar, i van entrar al vehicle. La Jenny va ser la darrera, em va donar les gràcies, jo li vaig dir el “Doesn’t matter” de rigor.

Vaig aprofitar per donar-li una targa meva amb el meu mòbil. “Er... I think you are so pretty and, i you want we can go to have a drink this night. If you want you can find me in this phone.” De vegades gasto un morro que me’l trepitjo. La Jenny es va quedar la meva targeta i va somriure.

Ja era el vespre quan em va sonar el mòbil, era la Jenny, que acceptava la meva proposta, li vaig preguntar si havia sopat, em va dir que encara no, llavors li vaig proposar de sopar tots dos junts. “Oh yes, thanks!” vam quedar en una hora.

Em vaig vestir lo mes elegant que vaig poder, però intentant tenir un aspecte informal. Com s’ho fan les dones per agradar-se? Jo mai no em veig bé. Quan la vaig recollir estava esplèndida, un vestit amb un escot generós, però no exagerat, just per sobre el genoll, les sabates amb tacons de mitja alçada.

La vaig portar a un restaurant amb classe, vull dir d’aquells que em puc permetre una vegada a l’any, o cap. Durant el sopar la vaig afalagar de totes les maneres possibles sense fer-me el pesat, cosa bastant difícil quan parles en català o en castellà, imagineu-vos en anglès.


Al sortir la vaig portar a fer una copa, de fet unes quantes, ens havíem assegut en uns sofàs que s’enfonsaven, ella, al principi, s’arreglava el vestit, mirant-me múrria, a mida que avançaven el temps i les copes, la faldilla s’arremangava deixant veure unes cuixes gruixudes i molsudes.

Li vaig passar el braç per sobre les espatlles, apropant-me a la seva cara, fins que vaig tenir els seus llavis prou a prop com per besar-la. No sols em va respondre al petó, em va passar el braç per darrere el coll, portant-me cap a ella amb totes les forces mentre m’enfonsava la llengua més enllà d’on mai no m’ho havien fet.

Vaig acaronar la seva cuixa, a prop del genoll primer, avançant a poc a poc cap a l’entrecuix, esperava trobar-me l’altra cama fent una mica de barrera, però no en vaig trobar res fins arribar a les seves calcetes, vaig deixar que el meu dit es perdés darrera la tela fregant el llavis ja humits.

La seva mà fregà la meva cama fins arribar al meu paquet, tractava d’abastar-ho tot sense aconseguir-ho, no és que jo tingui un gran volum però les seves mans eren mes aviat petitones, petonejant-me la car va arribar a la meva orella. “Fuck me, please.” “Of course my love.”

Vam anar al seu hotel, ficant-nos mà al taxi; vaig veure com el taxista posava el mirall en la posició adequada, i no era cas de posar-se a mal amb ell; la tensió va augmentar al ascensor, ja m’havia baixat la cremallera al taxi, però ara em va treure el membre i me’l magrejava mentre jo li baixava les calces fins a mitja cuixa.

Al obrir-se les portes de l’ascensor vam estar de sort i el passadís era buit, vam córrer a l’habitació, no trobava la targeta per obri la porta, se li va caure a terra, la va agafar de nou, i va obrir la porta. Vam entrar sense parar més que a encendre els llums, besant-nos, magrejant-nos, traient-nos la roba.

Ens vam deixar caure sobre el llit i em vaig dedicar als seus pits, besant i mossegant els mugrons, llepant al seu entorn, fent que cada vegada estiguessin mes erectes. Ella intentava acaronar-me amb el peu fregant-me els ous i tractant de posar la meva polla entre el dit gros i el primer dels petits.

Vaig baixar besant la seva panxa fins arribar al melic, primer un petó després el vaig omplir amb la meva llengua, fins i tot el vaig xuclar fent que els costats entressin a la meva boca. Ella acaronava el meu cap prement suaument per que trobés aviat el seu ventre.

I vaig arribar, el matoll de cabell amagava una pell rosada, vaig atansar-me als seus llavis plens de sucs, envermellits, amb la punta de la llengua vaig buscar el seu clítoris, el vaig llepar i agafar amb els meus llavis, amb dos dits vaig acaronar la seva vulva i em vaig enfonsar en ella.

Ella es removia buscant que li entrés mes a dins, vaig deixar escapar un tercer dit cap al seu cul, primer fregant-lo suaument, desprès enfonsant-lo una mica, la resposta és positiva, el vaig fer entrar una mica més i desprès el vaig tirar enrera, l’entrà de nou, el tornà a retirar, ella aixecava una cama per deixar-me fer.

“Oh god!” cridà, vaig notar la meva cara plena del la seva humitat, jo seguia xuclant-la i penetrant-la amb els dits, ella es tibà una i altra vegada, quan m’apartava per prendre aire notava la seva mà pressionant-me contra el seu cony.

“Oh! another time!” Tornà a cridar. Jo seguia treballant-la, ella cada, vegada més descontrolada, cridava cada vegada que tenia un orgasme. “Three! Four! Five! Oh my god, I’m in the paradise!” Sonà la porta, ens aixecarem, ella es posà el barnús i sortí a la porta. Quan va tornar m’ho va explicar, algú s’havia queixat pels crits.

Vam riure, ella em feu un petó als llavis i em tira a sobre el llit, m’agafà el fal·lus i se’l ficà fins al fons de la gola, jo sentia la seva llengua com me’l llepava mentre amb els llavis recorrien tot el tronc, vaig tractar d’avisar-la “I cum! I cum!” o no m’entenia o no m’escoltava, m’escorregué dins la seva boca, em deixà el membre i em feu un petó als llavis.

Mentre ens besem em masturba fins aconseguir estar de nou erecte. Em munta i es fica la polla dins el cony, comença una cavalcada desesperada, fregant-se contra mi fins que s’escorre de nou. Aquesta vegada el crit queda esmorteït per la meva boca.

Se’n va treure la polla i se la portà cap al cul, deixant-se caure a sobre, fent que entrés totalment, així va fer uns quants moviments fins que em vaig escórrer de nou. Llavors ella se’n va sortir.

Es va girar posant-me el cul al davant i dient “Oh dear! It’s hurt.” La veritat és que estava totalment envermellit, així que li vaig llepar suaument, petonejant-lo i clavant-li la llengua.

Ella va anar caient a sobre meu, jugant amb la meva polla flàccida, petonejant-la i llepant-la, sense insistència, com qui no espera res. Al final va aconseguir que es posés dura de nou. Jo deixava escapar llepades al seu cony, fins que va començar a moure la pelvis endavant i enrera, vaig deixar la llengua fora, deixant que fos ella la que es mogués.

Així vam arribar, jo al meu tercer orgasme ella al seu setè. Ens vam abraçar i petonejar una mica més i ens vam adormir. Quan em vaig despertar ella encara dormia, em vaig vestir, li vaig fer un petó, ella es despertà. “I must go. Call me if you want” “Oh dear! I’m very sorry we return today.”

Ens vam abraçar per darrera vegada. Bé aquella història no tindria continuïtat, però la Jenny es va portar uns quants records de Barcelona, fotos a la Sagrada Família, al barri gòtic, el record d’un bon sopar i set orgasmes en una nit.

6 comentaris:

Striper ha dit...

D'aixo es diu seducció internacional, i per lo que veig les despesses del sopar molt ben invertides en tot un volcá.

Anònim ha dit...

Ja et dic jo ara que aquest nivell d'anglès no s'aprèn a bàsica! I el tio que s'estigui 5 orgasmes entre les cuixes d'una dona, que passi per casa!
Aquesta no cola... ;)

Josep B. ha dit...

Núr:

Gràcies per lo de l'anglès, de fet és de batxillerat més una experiència traumàtica amb anglesos poc disposats a establir comunicació; tanmateix era una ironia.

Respecte als orgasmes:

I jo que em pensava que em tirarieu els gossos pels tres d'ell!

No haviem quedat que vosaltres, les dones, podeu tenir molts orgasmes seguits?

Desgraciadament no crec que a la meva companya li fés molta gràcia que passés a fer-te una demostració. (Imagte meva bufant-me les ungles i raspallante-me les a l'abric en plan xulesco) ;)

A més no crec que volguessis, físicament perdo molt al natural :(

Anònim ha dit...

Pels 3 d'ell? Home, no em paro a valorar-ho! No sé si seria més creïble que es passés els 7 d'ella empalmat o que s'escorri 3 cops seguits... Depén de l'edat, ja et dic ara que l'endemà no va trobar les forces per alçar-se del llit!

Carme ha dit...

set orgasmes en una nit¿? jajajajajja pregunta-li a aquesta noia com s´ho va fer!!!!! (i despres m´ho dius eh'')

i ell? jajaj vaja nit de sexe descontrolada!!!! li hauré de preguntar com va aguantar tb. tants orgasmes. el tio preneia algo o que¿?

esclar que la realitat sempre supera la ficcio...

Betty ha dit...

molt bó, veig que et superes! visca la imaginació!!!
Petons calents