dijous, 10 d’abril del 2008

Cinema

Si vull que aquest bloc sigui “per a tots els públics” és de rigor fer-ne una història com aquesta.



Quina pel·lícula més avorrida! Si arribo a saber com era d’insubstancial, previsible, i arrítmica no vinc. L’únic bo que té és l’actriu principal que està boníssima, perquè com actriu no val un rave.

No m’he adonat que m’estava fregant l’entrecuix, és un mal costum que m’he de treure, miro a tots dos costats per si algú se n’ha adonat. Ops! Hi ha un home que m’ha vist, ja veuràs tu el que pensarà. Per sort està sol. Ara que me n’adono estem sols a la sala, clar que és una sala antiga, obsoleta, de fet ni tan sols venen rosetes a l’entrada.

Per la cua de l’ull veig que l’home s’ha apropat uns seients cap a mi i ara sols ens separen dues butaques. Faig veure que no me n’adono però la veritat és que tinc una sensació de por i curiositat. Mentre penso l’home s’ha apropat un seient més i estira la mà fins tocar la meva.

No sé perquè però deixo que me l’agafi, l’home salta a la butaca del meu costat i busca la cremallera del meu pantaló, em deixo fer mentre tracto d’aclarir els meus pensaments, m’ha abaixat la cremallera i ha tret la polla i me la magreja.

Entorpit pel braç de la butaca intenta apropar el cap al meu membre sense aconseguir-ho, acaba per posar-se dins l’estret pas entre fileres i comença una fel·lació, llepant-me el capoll, ficant-se’l a la boca, llepant el tronc.

“Espera.” Li dic. No em sento còmode en aquella sala. “Tens on anar?” Li pregunto. Potser sóc heterosexual però he de reconèixer que aquesta situació m’està agradant. “Podem anar a una pensió aquí al costat.” “Anem”

Sortim del cinema i just al costat hi ha la pensió, el porter ens dona la clau, sembla que no és la primera vegada que dos homes li lloguen una habitació perquè ni tan sols fa cara de sorpresa.

Entrem a l’habitació, se’m queda mirant, ja ho sé, vol besar-me i no s’atreveix, prenc la iniciativa, li passo la mà pel clatell i m’apropo la seva cara a la meva i ens besem.

Ens traiem la roba, m’estiro al llit i ell es posa de nou a la feina, fent el que havia quedat a mitges. No m’agrada que em donin plaer sense tornar-ho, faig que es giri, li agafo el membre i començo a masturbar-ho, el tinc tan a prop que al final li faig un petó a la punta.

Ell segueix llepant la meva polla, ficant-se-la fins al coll, començo a fer el mateix, no és que m’agradi gaire, comparat amb els conys que m’he menjat però tampoc no em fa fàstic.

Veig el forat del seu cul i decideixo fregar-li amb un dit, noto com prem el seu cul contra el meu dit, li enfonso, entra amb una facilitat que mai no havia vist, li fico un altre i també li entra sense cap esforç.

Ell ha deixat la polla i m’està llepant els ous, se’ls fica a la boca, els hi passa la llengua, els remena amb la mà, s’apropa al meu cul i me’l llepa, clavant-me la llengua, xuclant-lo mentre amb la mà m’agafa el nap i em masturba.

Es retira, m’ha posat un condó, i es posa a quatre grapes, oferint-me el cul. No vull córrer tant, m’apropo i començo a menjar-li, li torno a ficar el dos dits, i els remoc dins seu, poso un tercer dit, costa una mica més, mentre li magrejo els ous i la polla, de sobte s’escorre, deixant anar la seva càrrega sobre el llit.

“Folla’m sisplau” Em diu, m’apropo agafant-me la el fal·lus, apuntant al seu forat, premo i el meu nap entra, amb una mica de dificultat, començo el moviment de vaivé, veig el cos de la meva cua entrar i sortir del seu cul, ell gemega, noto com deixo anar tota la meva llet dins seu.

Em surto d’ell i em deixo caure, em trec el condó ple de semen, ell s’estira al meu costat i apropa la seva boca a la meva, ens besem, ell s’aixeca, es neteja com pot, es vesteix i se’n va.

Esgoto els dos paquets de mocadors que porto en netejar-me, em vesteixo, surto i deixo la clau de l’habitació a la porteria, no hi ha ningú, faig camí cap a casa pensant que si m’haguessin dit que un dia tindria una aventura gai no m’ho hauria cregut.

6 comentaris:

Striper ha dit...

Ah el cinema amb la seva foscor escenari de incursions a la pell femenina. Jo el relat be pero trobomassas cigalas millor per mi una dona je je.

Josep B. ha dit...

Certament, Striper, avui per avui a mí em va més la companyia femenina, però m'agradaria saber escriure per a moltes sensibilitats, inclosa la gai.

I per una altra banda em quedo amb la reposta de cert cantant al que li van preguntar si era gai, la resposta era "Not, not today".

El demà semore és una incògnita.

Josep B. ha dit...

Però la dislèxia mecanogràfica segueix imbatible! (on posa "semore" havia de dir "sempre")

Anònim ha dit...

Wooo!
Molt xula la història, la veritat es que s'em fa un xic extrany llegir relats eròtics en català! jeje
A veure quan publiques me´s coses gais!

Rafel ha dit...

Violà, ja me l'he llegit. No ta mal per no ser el teu terreny, però de tota manera es nota que ets hetero perquè li falta passió, detalls sobre els cossos dels protagonistes, els seus estats d'ànim. Vaja, li falta la "salsa" que li poses als relats heteros... jeje. De tota manera merci pel detall de pensar en tots els teus públics!

Josep B. ha dit...

Rafel: Gràcies per la teva crítica, tens tota la raó, la propera intentaré donar-li més salsa. (Per a mi és un repte)